Категории: Мнение

У позітівної пропаганди дуже непроста задача

У позітівної пропаганди дуже непроста задача — переконати населення чому «залишити собі столицю, більшість території та вихід до моря» (с) це набагато краще ніж «зрадницькі Мінські» (с)
Хоча це цілком реально, бо змогли ж змусити добрих українців наприклад повірити, що умовний Мілованов будєт нє хуже ніж Гонтарєва, паркетний Таран кращий за Полторака, що Гончарук на самокаті знизить ціну на газ і цибулю, а ракетні програми зможе реалізувати антикорупційний мажор Найєм на чолі Укроборонпрому — то чому б під пресом «єдыного» не преконати, що без Азовського моря і Маріуполя буде навіть лудше (тим більше що його давно здав Порошенко).
А все починалось з «не на часі» (тм)
Валерій Прозапас
Судячи з базікань клоуна про «переговори через посередників з Африки» і, дружний вой позітівної обслуги, що: «Не програє війну той, у кого залишається столиця, більшість територій та вихід до моря», — ОЗУ Зеленського таки прийняла рішення капітулювати.
Перед нападом ці полковніки носи винесли ворогу ключі від оборони, в ході нападу знищили рішучість суспільства бусифікацією, нарешті, в розпал наступу відставкою всього командування ЗСУ допомогли ворогу обвалити наш фронт.
Вуаля! Тепер єдиний і навіть «бажаний» варіант у зашуганого суспільства — прийняти умови ворога.
Далі — розкол суспільства і «2-а чеченська». Ми будемо бажати посадити клоуна і його банду на бутилки, кротівня в його оточені — спровокувати громадянську війну, щоб путін напав.
Джон Сміт

​​Зеленський заявив що для США перемога України полягає в збереженні нашої Незалежності, а про кордони 1991 р. ніхто не говорить.

Звісно, що ніхто не говорить. Бо аби повернутисядо кордонів 1991 р. треба зруйнувати договір про кордони з Румунією часів президента Ющенка. Зеленському час про це дізнатися. Я, до речі, саме тому кругом пишу не «кордони 1991 р.», а «кордони 22.02.22». Але.

Я пригадую, що сам Зеленський кругом говорив саме про кордони до агресії 2014 р. як про перемогу. А що тепер? Концепція змінилася?

Нас готують до думки, що перемога — це залишитися без Мелитополя, Маріуполя, Волновахи та Бердянська (про Донецьк, Луганськ і Крим вже й не згадуємо), але із щоденною загрозою нового вторгнення з боку Москви, а винні в цьому мають стати США?

Тобто фронтовики отримають втрачені роки життя, втрачене здоров’я, загиблих товаришів та знищене ворогом майно, а натомість мають готувати до фронту своїх дітей замість себе? Це буде результатом президентства Зеленського?

Печера Дракона

Ну що, справа йде до призупинення війни… Недарма ж Зеленський, Єрмак, Кулеба наперебій заявляють про мирні переговори….
В результаті росія отримає весь Донбас, і Південь, сухопутний коридор в Крим. ЗАЕС можливо повернуть Україні…
А той хто буде проти, мирних, значить за війну і смерть….
Потім через 90 днів «вибори»… Всі знову за миротворця Зеленського…
Все по Оманському плану…
Ось тільки України може далі і не бути…

——

«Україна може знайти модель, в якій можна знаходити рішення. Модель така була застосована вперше на прикладі зернового коридору, коли Україна домовлялася не з Росією, а з ООН та Туреччиною. Вони, своєю чергою, взяли на себе відповідальність домовлятися з нами, а потім відповідну угоду підписувати з РФ. І так воно спрацювало: дві дзеркальні угоди, між якими є ООН та Туреччина», – Зеленський.
Україна розробляє зрозумілий мирний план для закінчення війни, який повинен бути готовим вже до кінця цього року.
Також Україна та союзники повинні протягом кількох місяців розробити план дій за підсумками Саміту миру у Швейцарії, який би примусив Росію до миру.
Ну от і почалася обробка населення, та підготовка до «мирних переговорів»… а насправді капітуляції на умовах пуйла…

Последние новости

Україну не можуть взяти до НАТО через корумпованість в країні, — The Telegraph

На саміті НАТО у Вашингтоні Україні скажуть, що вона занадто корумпована, щоб вступити до Альянсу. Про це пише видання The Telegraph із…

3 часа назад

США оголосили пакет допомоги Україні

Сьогодні Міністерство оборони (Міністерство оборони США) оголошує про додаткову безпекову допомогу для задоволення критичних потреб України в сфері безпеки та…

4 часа назад

Стало відомо, який план рф намагається узгодити у США

Довгий текст, в тому числі з моїми думками, але прошу ознайомитися. Віддати дві області та поділити Крим: стало відомо, який…

4 часа назад

Офіс президента дискредитує військових

Який разючий дисонанс між ставленням до ЗСУ, наших солдатів і командирів в міжнародних партнерів України і в шавок Банкової. На…

4 часа назад