Категории: Украина

Арєстовіч, нарешті, розкрив справжню сутність свого «5 проєкту»

Насправді, Арєстовіч, який цілеспрямовано пішов по руках росіян, найцікавіше наговорив не Собчак і не Гордєєвій, а борову Бикову.
Окрім того, що вони, вже за звичкою, вздрочнули разом на совок (від «хороший же бил союз, льош?» до «а как можна било удєржать совєтскій союз, льош?» — «да с националізмом надо било бороться!»), совкодрочери вирішили обговорити «будущєє россіі, от которого завісіт вєсь мір».
І тут Арєстовіч, нарешті, розкрив справжню сутність свого «5 проєкту», який він роками впарював як проєкт розвитку України-Русі в центрі Євразії та всю цю євразійсько-дугінсько-мураєвську хуєту. Як він сам наголосив, «5 проєкт» — це про нову форму імперії для Росії, за якої російська імперія збережеться. (А до цього Альоша просував свій «проєкт» як український, для збереження України).
«Я создал етот проект для русского пространства» — зізнався совєтскій школьнік. І відверто наголосив, що спокійно перейшов би на російську сторону та займався би там реалізацією свого проєкту, навіть за влади Путіна (Путіну достатньо просто покаятися та почати новий проєкт для цього).
Але найцікавіше те, що Арєстовіч тепер називає себе «альтер его» Зеленського (каже, йому так сказав «одін умний псіхолог», я підозрюю, що то був Спартак Суббота)). Мовляв, Арєстовіч озвучує те, що хотів би сказати Зеленський, але не може, тож Арєстовіч грає роль такої собі «витєснєнной лічності» Зеленського, як наголосив боров Биков. Бо, бачте, Зеленський продовжив справу Порошенка й зробив ставку на «национал-патріотічєскій проект», що його зневажливо (а за думкою Роднянского — остроумно) Арєстовіч-проджект-менеджер називає «зємлянкой УПА».
І ось тут я почасти вимушена погодитись із цими совкофілами, бо Арєстовіч — це дійсно, якоюсь мірою, alter ego Зеленського (та вуста Єрмака). Бо більше за те, як хотіли ці люди (що прийшли до влади у 2019 році) примирення з Росією, Путіним, повернення до єдиного російськомовного простору та зйомок нового сезону «Сватів», цього хотіли тільки їхні виборці.
Наразі чимало з тих («уставших от войни») виборців сильно розчаровані в Зеленському, і вже в його бік лунає те, що колись він та його електорат закидували Порошенку: «наживаєтся на войнє», «надо сойтісь посєрєдінє» тощо тощо.
Зеленський з Єрмаком це також чудово розуміють, і вже готові до «заморозки» війни, на що мають підтримку західних партнерів.
Все виглядає так, що ця заморозка може відбутися вже в цьому році (звісно, за умови, що на це піде сама Росія, якій може бути це вигідним для переозброєння, підготовки до нового нападу та наведення хаосу, послаблення армії та розбрату в Україні, шляхом демобілізації й проведення виборів).
І ось тоді шакали почнуть рвати Україну зсередини, натягуючи на глобус свої русофільські «проєкти», обіцяючи «уставшему» українському електорату вічний мир із супостатом.
І ось тоді, боюсь, нам і справді доведеться рити нові «землянки УПА», щоб не зникнути навіки з політичної мапи світу.
Oksana Bailo
Мерзота роками розмивала кордони.
Накачувала український інфопростір серіалами про кадетів, солдатів, офіцерів ворожої армії.
А тепер вирішила качати ще і політичний вплив. І створювати удобних для РФ «політиків».
Бо Алєксандр Раднянській не може жити поза межами контексту русского міра. І особливо російських грошей.
Саме цей кекс набирав Абрамовича, аби Єрмак міг організувати «швидкий мир» в Стамбулі. Він сам про це розказував в інтервʼю Шихман. Тобто, окупація України йому була би цілком ок. Можна було би далі наклепати серіалів про мілітаризованих підлітків, які підуть на Берлін.
Marina Daniluk-Yarmolaeva

Последние новости

Україну не можуть взяти до НАТО через корумпованість в країні, — The Telegraph

На саміті НАТО у Вашингтоні Україні скажуть, що вона занадто корумпована, щоб вступити до Альянсу. Про це пише видання The Telegraph із…

4 часа назад

США оголосили пакет допомоги Україні

Сьогодні Міністерство оборони (Міністерство оборони США) оголошує про додаткову безпекову допомогу для задоволення критичних потреб України в сфері безпеки та…

4 часа назад

Стало відомо, який план рф намагається узгодити у США

Довгий текст, в тому числі з моїми думками, але прошу ознайомитися. Віддати дві області та поділити Крим: стало відомо, який…

4 часа назад

Офіс президента дискредитує військових

Який разючий дисонанс між ставленням до ЗСУ, наших солдатів і командирів в міжнародних партнерів України і в шавок Банкової. На…

4 часа назад