Категории: Политика

Сподіваюся, не зрадник: Офіс Президента України анонсував вечірнє відеозвернення

Офіс Президента України анонсував вечірнє відеозвернення Президента України щодо збиття українського авіалайнеру в небі поруч з Тегераном.

Просто пам’ятайте:
— в час кризи керівництво держави, окрім Прем’єр-міністра, було поголовно відсутнє в Україні і відпочивало на найдорожчих курортах світу.

— Президент повернувся в Україну лише через добу після авіакатастрофи. Вірогідно, в Омані його затримали термінові консультації з московськими емісарами.

— він брехав про робочу поїздку в Оман, це був банальний відпочинок. На пляжі він думав точно не про загиблих українців на фронті чи в авіатрощі.

— Уряд замість діяти за процедурою, перший день створював потішні «оперативні штаби» з силовиків. Правохоронні органи розслідували вину екіпажу.

— незважаючи на публічні заяви керівників провідних західних держав-наших союзників, позицію авіа експертів і фахівців, Президент України вперто відмовлявся визнавати факт зовнішнього втручання (ракета, дрон, вибухівка), що спричинило загибель авіалайнера.

— його позиція не змінилася і після передачі американською стороною доказів вини іранських військових.

— станом на вечір вчора, Росія-Іран-Україна наполягали на вині екіпажу чи технічних проблемах нашого літака. США, Канада, Велика Британія, Австралія однозначно стверджували про його ураження системою ППО Ірану.

— лише після визнання самим Іраном власної вини — Зеленський змінив позицію.

Щоб він не розповідав, пам’ятайте — на чолі держави не лідер, а некомпетентна людина з відвертим комплексом меншовартості перед Москвою і всім московським. Сподіваюся, не зрадник, хоча, можливо, я просто наївний.

І, що найгірше, за 7 місяців ця людина так і не спромоглася сформувати бодай частково професійну команду.
А це вже трагічно.
Бо поки воно ще йде за інерцією — ще якось живемо, як тільки не дай Бог криза — не тільки їм, всім нам — кінець!

Enjoy the show!

П.С. Сподіваюся, відеозвернення почнеться словами: «Вибачте, екіпаж рейсу PS 752 Fly UIA, що в перші дні сумнівався у Вас…»

Volodymyr Omelyan

Сьогодні Зеленський готує якесь нове «звернення».
Але, про що буде говорити «найвпливовіший лідер світу»? Про те що вже сказали Трамп, Трюдо і Джонсон? Чи про те чому за 4 дні ми не почули чіткої та послідовної позиції України по питанню збитого літака?
Можливо Зеленський розповість чому покинув країну в найвідповідальніші дні та найбільш загрозливі для країни?
А може наш президент відповість, чому СБУ та МЗС повністю профукали всю роботу щодо авіакатастрофи, а Пристайко розповідає що «добре що всього 11 українців загинуло»?

Проте, відкрию вам велику «таємницю». Ні одного чи другого, ні третього. Не буде. Нічого.
Буде набір фраз прочитаних з суфлера. Буде добра міна при поганій грі. Буде перекладання відповідальності. Буде багато балаканини, але не буде жодної конкретики.

Що ж, чекаємо. Або ні, не чекаємо. Бо немає що чекати від влади, яка не відстоює жодного інтересу нашої держави.

Андрій Смолій

Що цікаво:

Молодий прогресивний найвеличніший лідер, гуру комунікацій, улюбленець людей і переговірник від Бога — спілкується з нацією виключно відеороликами, знятими з багатьох дублів і текстом, написаним іншими людьми.

Жодної повноцінної прес-конференції з гострими запитаннями не було за весь час! Говорильня на фуд-корті чи короткі прес-конференції на два запитання — не рахуються.
Коли випадково все ж наражався на незручне запитання, то відповідь переважно: «мальчік, ти чо», «дєвачку нє трожь», «убєрітє етава чєрта», «я нєЛох».

Лідери західних держав вільно і оперативно спілкуються з пресою, не ховаються, пояснюють, сперечаються, дають нове бачення і створюють нову реальність без суфлерів.

Що з ними не так?

Volodymyr Omelyan

P.S.

Якби на місці Зеленського «був якийсь дурачок» — він би продовжував вимагати доказів і відмовлявся визнавати вину Ірану, поки би не подзвонили з Москви і не сказали «забилі набрать вчєра, прізнавай, уже можна».

Якби на місці Зеленського був Президент України — то він би вигнав «дурачків», які його оточують і радили провальний план переговорів з Трампом, Путіним, мир з Росією, нечуваний ріст економіки і посадку всіх корупціонерів ще минулого року. Натомість, замість «джентельменів удачі», набрав людей, які розбираються в державному управлінні.

Якби Зеленський був імператором, але японським — він би зробив харакірі.

Але оскільки Зеленський — «нєЛох» і «ніщо в Штірліце нє видайот савєтского развєдчіка: ні савєцкая форма, ні парашут, валочащійся за нім па уліце Бєрліна» — то просто робим «оппачкі» і граємо роль до кінця. Швидкого кінця.

До речі, я би на місці іноземних лідерів припинив запрошувати Зеленського навіть на відпочинок до себе в країну.
Він як чорна вдова.

Вчора помер султан Оману…

Якщо хтось готується поїхати в Давос на форум, беріть з собою теплий одяг, консерви, ліхтарик, сірники, готівку, пауербанк.
Там буде Зеленський.
Місце гористе, можливе сходження лавин, припинення енергопостачання, ізоляція.

Людина-катастрофа ?‍♂️

Volodymyr Omelyan

Признание Ирана в ответственности в катастрофе Боинга МАУ даёт нам возможность сделать несколько важных выводов. Доказательства, собранные разведками наших союзников — США, Канадой, Британией и другими — как мы и прогнозировали, оказались подлинными. Уверен, признание иранских властей произошло именно под давлением неопровержимых улик. Их оказалось достаточно для аятоллы Хаменеи, но недостаточно для Владимира Зеленского. Напомню, вчера в Киеве американские дипломаты передали Зеленскому и Пристайко все доказательства, включая данные спутников. Не помогло.

Почему так произошло, тоже в целом очевидно. Полный непрофессионализм окружения (командой это язык не повернётся назвать) и давление со стороны России, не заинтересованной в справедливом расследовании катастрофы.

Более того, признание иранских военных в непреднамеренном пуске будет непременно в будущем использовано Путиным для оправдания гибели рейса МН17 на Донбассе в 2014 году. И молчание Зеленского будет этому способствовать.

К сожалению, в момент гибели украинского борта и украинских граждан цивилизационный выбор Украины с подачи её президента оказался не на стороне Запада. Мы не солидаризировались с нашими союзниками и признали очевидный для всех факт последними. Даже после самого Ирана. Однако, как и в случае с трагической гибелью рейса МН17, в итоге может оказаться, что гибель невинных людей уже второй раз может оказаться поворотной для Украины, как это случилось в 2014 году. Тогда это по сути спасло нас, превратив режим Путина в террористический.

Taras Berezovets

Іран змушений визнати свою відповідальність за збиття нашого літака.

І тільки після цього Зевлада наважилася визнати збиття як факт, хоча про це вже дві доби доказово говорять всі експерти та вищі урядовці США та країн, чиї громадяни були на борту боїнгу.

Безчестя і безсилість, приправлені беззмістовним словоблуддям, стали візитною карткою української влади.

Важко собі уявити, якого сорому натерпілася би Україна, якби іранці надалі заперечували свою провину.

Щоби захищати наші національні інтереси та життя українців потрібні інший дух, інші цінності.

Відповідальність і гідність — ось що ми маємо привнести у владу після пігмейського Зе.

Андрій Денисенко

Теги: VolodymyrOmelyan

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

6 часов назад

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова: міністерство інфраструктури розділяють на дві частини - Кубраков буде змушений подати у відставку Як повідомляв…

7 часов назад

Через 2 роки злий замисел викрито. Ну слава богу

ФСБшний куратор полковника президенстької охорони в лютому-березні 2022 року в перші дні вторгнення дав йому завдання знайти виконавців серед президентської…

7 часов назад

Київрада визнала Залужного почесним громадянином: «Слуги народу» відмовились голосувати та вийшли із зали

Ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного визнано почесним громадянином міста Києва. Фракція "Слуга народу" під час голосування залишила залу. Про це повідомив депутат Київради,…

8 часов назад