Категории: Политика

Позаштатний радник Подоляк уже ставить Сирському задачі

Сирський тільки другий день на посаді Головнокомандувача, а позаштатний радник Подоляк уже ставить йому задачі.
Абсолютно спотворена у нас схема підпорядкування та комунікації влади. Це лютий треш…
З 1 млн військових воюють до 300 000 осіб. Сирський має сказати, де і як мобілізовані використовувались чи будуть використовуватися, — позаштатний радник глави ОП Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.
«Мобілізація має бути постійною, але не одномоментною, і Сирський має визначити, де і як застосувати вже мобілізованих, і після цього сказати, яка ще додаткова кількість потрібна», — зазначив Подоляк.
Дмитро Биков

З 1 млн військових воюють до 300 000 осіб. Сирський має сказати, де і як мобілізовані використовувались чи будуть використовуватися, — позаштатний радник глави ОП Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

Той випадок, коли не зрозуміло — це ідіот коментує, чи він косить під ідіота. Але в будь-якому випадку не знати, що одного воїна на передовій забезпечують 4-5 в тилу може лише ідіот. І дані, які він показує говорять, що у нас неукомплектованість навіть у підрозділах які не приймають участь у прямих боєзіткненнях. А це від від зв’язку до РАО, від командування до логістики, від…

Але ідіоти мабуть цього не знають.

Березовый сок

Під «аудитом мобілізованих» Подоляк має на увазі кварталівця Пікалова, який «служить» на концертах і зйомках серіалів про гівно на «єдиному»?
Чи позітівних офіцерів, що не вилазять з Києва, останній раз бачили живого бійця на параді в 2018 році, зато все знають про «кофє в Ялтє в Криму»?
Ну, а може Лисого контрснайпера, який нарешті відпрацює свій орден?
…….
Сподіваємось на уточнення та з чудовіщним нетерпінням чекаємо самого Мішу з побратимами по ОП в ТЦК, бо раз вони не подають декларації — то відповідно не є держслужбовцями і не мають броні.
Треба ж якось звершити те, що не встиг генерал Залужний

КДБіст Падляк, який стрибав по пенькам Януковича і обслуговував Медведчука, нарізає задачі «головкому» Сирському

ЗЕ зрада

Подоляк, який вказує генералу Сирському на необхідність «проведення аудиту».
Хто? Кому? А якими такими повноваженнями наділений «радник офісу» чи його керівника? І чи таке порадництво дає відстрочку від мобілізації?..
… згадуються одкровення офісних мудрагелів західним журналістам — мовляв, як сміють генерали ігнорувати накази «навіть з ОП»? А хто такі ОП, щоб вказувати генералам?
Перший тест для Сирського…

77% росіян підтримують війну проти Україні, не підтримують — 15%, ще 8% вагаються з відповіддю, – опитування «Левада-центр».

І лише третина московітів вважають, що вони несуть моральну відповідальність за загибель мирних жителів та руйнування в Україні (10% — безумовно та 21% — несуть певною мірою).

Цікаво, до якої категорії рашистів належать батьки і брат Сирського, батько Єрмака, брат Подоляка та інші родичі ЗЕординців?

Леусенко

Якщо тебе вибрали королем, а корона виявилася великою, то спочатку вона впаде тобі на очі — і ти нічого не побачиш.

Потім вона опуститься на вуха — і ти нічого не почуєш.

Далі вона сповзе на уста — ти нічого не зможеш сказати.

Зрештою вона впаде тобі на шию і стане тобі нашийником, за який тебе твої слуги поведуть на страту.

І ти все бачитимеш, все чутимеш, і все зможеш сказати…

Але на тебе вже ніхто не дивитиметься і слухатиме.

Н. Макіавеллі

Последние новости

Орбан прибув до Києва

Зранку 2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Києва. Про це повідомив керівник пресслужби Орбана Берталан Хаваші, інформує Суспільне.…

7 часов назад

Міськраду Горішніх Плавнів можна обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого

Міськраду Горішніх Плавнів можна завтра обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого Volodymyr Omelyan КОЗАЦЬКА, ЧУМАЦЬКА, ГЕТЬМАНСЬКА, БЕЗ…

7 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 02.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 02.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

7 часов назад

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

19 часов назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

19 часов назад