Категории: Украина

Мародерство: на Запоріжжі дощем змило частину фортифікаційних споруд

Знаєте як виглядає корупція? Ні, не корупція – мародерство.

Подивіться на фото якості фортифікаційних споруд під Запоріжжям – посилання в коментарях. Один дощ – і нема споруд. Змило. Разом з грошима на будівництво в кишені влади.

І їм байдуже, що якість зведення фортифікацій – це і збережені життя захисників, і зупинене просування окупантів.

Влада тільки у відосах за Україну. Насправді вони за ресурс, який можна витягнути з України. І якщо це не бізнес на крові, то що він тоді є?

Володимир Ар’єв

Далі народний депутат наводить матеріал видання 360.ua від 24 червня, де міститься фоторепортаж з затоплених фортифікаційних споруд у Запорізькій області.

Як зазначають журналісти, роботи зі зведення укріплень були виконані неякісно, що призвело до руйнування фортифікаційних споруд, ще до початку їх експлуатації

“Частина фортифікаційних споруд (траншей), побудованих менше ніж місяць тому на Запорізькому напрямку, вже повалені та залиті водою, що унеможливлює їх функціонування. Грубі помилки при зведенні фортифікаційних споруд призвели до затоплення та завалення траншей, намиву в них ґрунту, навіть у літній період”, – йдеться у матеріалі.

Фото: 360.ua

Василь Зима:

Дуже наївно було б вважати «Квартал» — просто творчим колективом. Це течія, яка захопила велику частину суспільства і кудись її несе.

Чи можна заборонити «квартальщину»? Ні. Ти не можеш заборонити того, що існує в мізках і смаках.

Чи можна затаврувати? Ні. Це лише активізує адептів «квартальщини».

Низькосортний гумор, похабщина, протиставлення себе чомусь високому, офіційному, загальновизнаному.

Борислав Береза:

До України повернулось “Велике крадівництво”. Влада вигадує нові схеми вимивання грошей з державного бюджету. Західні партнери роздратовані рівнем корупції в Україні. Погіршення стосунків Києва з Вашингтоном може призвести до катастрофічних наслідків.

Чекалкин

Анонімні Телеграм-канали повідомляють, що протягом тижня, максимум двох Головнокомандувача Сирського звільнять з посади. Його доля вирішується зараз на Банковій.
Ймовірний наступник, судячи зі слів тої ж Мар’яни Безуглої — генерал Мойсюк.
Сама по собі така політика шарахання Зеленського та його Єрмака — дуже негативно позначається на ЗСУ. Це всі розуміють, і більше того розуміють і на Банковій.
Виглядає як цілеспрямована робота по дестабілізації ЗСУ, єдиної інституції, якій найбільше довіряють українці. Не виключаю, що ця робота перш за все спрямована на знищення довіри громадян до своєї армії.
А там, по теорії розділяй та володарюй, можна знову отримувати владу у сумнівні руки нових ліц, які по факту — риги, зрадники та олігархи.
Не допустити до влади військових — основна задача ОП і вона методично виконується, в тому числі через системну дискредитацію армії. Почалося все зі звільнення Залужного та попередніх звільнень Хоренка, Танцюри та Лебідя. Єрмак категорично ненавидить всіх військових, а почав по суті зі звільнення Бурби, Червінського, якого як і Дудіна, потім посадив в тюрму і насильно утримує.
Не знаю наскільки вистачить терпіння народу та військових, спустити пар Содолем — не вдасться…

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

14 часов назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

14 часов назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

14 часов назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

1 день назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

1 день назад