Категории: Мнение

​​ОДИН З ДЖОКЕРІВ ВЛАДИ ЗЕ

«Громадське» оприлюднило розслідування про адміна і власника одного з найбільш відомих Телеграм-каналів, що підтримують зелену владу. Мова про канал «Джокер», власником якого журналісти назвали кандидата в народні депутати від «Слуги народа» Романа Кравця. 

Зі слів журналістів ця особа не помічена в жодній комерційній діяльності. Але. Він, мов рукавички міняє автівки преміям-класу – у нього нарахували 6 авто на 8 мільйонів гривень. Пан Кравець мешкає в елітному житловому масиві і пересувається з охороною. За кордон він виїздить регулярно і без будь-яких перешкод, а в базах прикордонників чомусь не вказують причину для виїзду – таке буває коли си-и-ильно просять згори.

Доречне питання. А КИМ треба працювати, аби забезпечити собі такий спосіб життя? Я працював на виробничих фірмах, продукція яких продавалася по всій Україні та за кордоном. Пригадую, що власники тих виробництв вели спосіб життя набагато скромніший.

Так от, якщо ви не в курсі, для цього треба бути адміном російськомовного ТГ-каналу, з аудиторією у 270 тисяч користувачів. А ще треба здійснювати регулярні медіа-атаки на відомі бренд-марки, аби ті платили гроші за їхнє припинення. А ще треба бути постійним гостем в головному офісі партії «Слуга народу». А ще треба брати участь в смердючих провокаціях – нагадаю, саме Джокер роздмухав секс-скандал проти Олександри Клітіної. А ще треба бути практично рупором зеленої влади. Виправдовувати всі її провали і проколи. Ще регулярно співати, що без Єрмака і Татарова Україні гарантовано – гаплик. І отоді!..

Справедливості задля, треба додати – Роман Кравець вийшов на зв’язок з журналістами «Громадського» і спробував відхреститися від всього сказаного. Він стверджував, що телеграм-канал «Джокер» продав два роки тому за 2 мільйони доларів, і більше, мовляв, до нього не має ніякого стосунку. Може й так. Але тоді спосіб життя цієї особи тим більше має привернути до себе увагу правоохоронців. Наприклад, бо Роман Кравець має всі шанси пройти до Верховної Ради.

А чи вірю я в розказане «Громадським»? Скажу так. Я цілком припускаю, що всі вищеперелічені «промисли» можуть принести кошти для аж такого способу життя. Я знаю, які суми називають особи що перевзулися та позеленіли. Я знаю приклади, коли особи що роками розвивали свої ятки на ринку, раптом кидали все, бо ставали щирими прибічниками зеленої влади на соцмережах. Взагалі, я з нетерпінням чекаю розслідування фінансування ботоферм офісу Зеленського, бо переконаний – цифри які там випливуть… Вони не те що вразять нашу уяву – ми з вами таких сум навіть не розуміємо. А якщо додати ще й медіа-рекет бізнесів…

Показово й інше. Дмитро Гордон, якому самому можна багато що пригадати, вже розповів про буремне минуле тричі судимого Паворознюка та про цікаві деталі біографій Іванова з Петровим. А вони – одній з найбільш скандальних медіа-рупорів Зеленського. Тепер – Джокер, від якого смердить кримінальщиною. Мені цікаво стає, зелена влада свідомо до себе збирає от таких? Чи справа в тому, що люди з певними моральними принципами, які справді думають про свою країну, працювати з такими гидують? Скажу так, я погидував свого часу – відмовився від дуже немаленьких грошей. Жодної хвилини не шкодую.

Знаєте, я служу в армії. Я зимою у мороз та влітку у спрагу бігаю по полігону. Я маю двушку на околиці Києва і їжджу на старенькому «Фольксвагені». Я дивлюся на інших блогерів-порохоботів, і не знаю жодного хто міг би похвалитися власним автопарком або життям в елітному ЖК. Навпаки, частина блогерів-порохоботів живуть дуже скромно. Але я радий бути серед них. Ба-більше, я радий що перебування в опозиції очистило наше середовище від осіб, яким колись ми вірили – а вони доволі швидко перевзулися.

Приємно бути серед своїх. Серед людей чесних, для яких принципи – не пустий звук. Але Джокерам зеленої влади (всіх калібрів) цього не зрозуміти. Тому вони програють. Що за гроші купується – за гроші й продається.

Печера Дракона

Ну что, посмотрели расследование про канал «Джокер» Ромы Кравца? Сразу предупредим, это не последняя горячая новость, которая возникнет в ближайшее время.

🤔Все просто. Запад долго решал что ему делать с украинской властью, которая не воспринимала вообще никаких предупрежданий и категорически игнорировала требования Запада начать реформы — точнее вернуть как было на момент вступления Зеленского в должность, и улучшить. Офис Ермака стойко выдержал даже полгода без американской военной помощи — чего там?

🥊По-сему Запад начал убивать рейтинг… нет, уже не Зеленского. Это — на закуску. Запад начал формировать общественное мнение против серого кардинала всея Украины, против самого Андрея Ермака.

💵Расследование провело «Общественное телевидение», даже не скрывающее своих тесных связей с западными грантодателями. Намек понятен?

🤦🏼Сейчас, на волне скандала вокруг Джокера-Кравца, во-первых образом жизни Кравца просто обязаны заняться полиция и прокуратура, во-вторых, Ермаку выставят претензии ряд крупных украинских бизнесменов, которых Джокер ранее открыто шантажировал. Придется решать, договориваться, кем-то жертвовать…

😨Далее мы прогнозируем расследование о бурной деятельности брата Ермака. О распределении гуманитарной помощи Запада…

🤷‍♂️История Европы знает множество примеров, когда бунт начинался не против короля, а против осточертевшего народу фаворита. Ключевой момент таких историй, однажны король оказывался перед выбором либо отправить фаворита на плаху, либо отправиться на плаху вместе с фаворитом.

😁Мы же в курсе, что Украина — цэ Европа?

Печерский холм

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

11 часов назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

11 часов назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

11 часов назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

24 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

24 часа назад