Категории: Мнение

Мацука, «ДНК Гонгадзе» і темники по-новому

Підтягнулись захисники медіа-холуя Банкової, який за півроку умудрився обнулити Укрінформ. І вразити послів G7 темниками, де ветеранам заборонили говорити про проблеми, громадам про гроші, а лікарням про реабілітацію та протези.
Отже, популярні тези і спростування.
1. «знаю Олексія як дуже професійного колегу і надзвичайно прискіпливого редактора».
Олексій — профнепридатна особа, яка на попередньому місці роботи умудрилась знищити канал іномовлення UATV, створити униле «Дом», де потужно освоюють проєкти куми президента і працівники «Кварталу». За півроку керування в Укрінформі — було знищено старий професійний колектив, понабирали лещенків та блатних фотографів. Працевлаштували друзів Єрмака і Даші Зарівноі, які до медіа мають такий стосунок як свиня до космосу.
2. «Чому статтю готувала співавторка, у якої прямий конфлікт із Олексієм»?
Мова йде про молоду журналістку Ангеліна Страшкулич, яка працювала на Укрінформі кілька років. І звільнилась після тиску і спроби насадити темники. Авторка написала матеріал з добрим знанням того, що було на споді, вона має позицію. За це великий респект — бо нам потрібне покоління принципових журналістів, а не тьолочок а-ля Діана Панченко або Наталки Мосейчук, яка бігає з опахалом на кожному суді Коломойського.
3. «Олексій припустився помилки ухваливши рішення приєднатися до державного агентства, де завжди був рівень контролю». Олексій і близько не дотягує до посади гендиректора Укрінформу. Бо це маленький космічний корабель, а Олексій тягне хіба на охоронця на вході. Попередній керівник Олександр Харченко був не лише талановитим редактором, а й якісним менеджером — на моїй практиці, і на жодній роботі попередній не було проблеми знайти якісний контакт з Укрінформом. В агенцію за Харченка взяли чимало молодих авторів, які стали гарними репортерами.
Льоша ж на своїй посаді просрав навіть підсумкову урядову прес-конференцію за рік. Це дивовижно.
4. «Олексій опинився в ситуації, коли колектив намагається скинути новопризначеного керівника типовими способами, чіпляючись за трудове законодавство, критикуючи звільнення, систему преміювання тощо». А колектив має бути терпілами і клепати кілотони новин про перемоги Єрмака? Терпіти дружків офісу президента на керівних посадах? Виконувати темники, де ветеранам закривають рота? Де канселять згадки про Наєва та Залужного, бо ж «на вибори підуть».
5. «Медіаспільнота не за Олексія, бо він інших політичних поглядів». В статті УП джерело ОП каже, що Мацуку призначили, бо хотіли символізму, що от молодий мужик із Донецька очолив круту інформаційну агенцію. Як уже за@бав бл@дський символізм, який немає нічого спільного з професійними навичками і елементарною порядністю! Нормальна медіаспільнота в шокові, що і епоху швидкісного інтернету і купи соцмереж — ОП вирішує насадити темники, які були в епоху Медведчука-Табачника — тобто за бобін та факсів. Мальчику уже 41 рік — це зрілий рік, не можна все життя продавати образ нужденного біженця, якому в часи війни мають платити по 2 мільйона зарплатні за фігню із податків українців.
6. «якщо погляди людини ідейно ближчі чинній владі – цього гріха тобі не пробачать». Ми зрозуміли ці погляди — закривати рота усім представникам усіх партій окрім СН. Робити вигляд, що не існує проблем захисту та реабілітації ветеранів. Робити к@к@ на голову мешканцям Кривого рогу, щоб ніде не розказали, що у місті проблеми з водою. Круті погляди, прогресивні!
7. «Колектив опирався кадровим змінам» — а брати друзів за оголошенням це якісні кадрові зміни? А втручання в роботу кореспондентів з темниками — це унікальна реформа? А втручання нашої локальної Крістіни Потупчик Даші Зарівної — це небачене ноу-хау? Тепер зрозуміло, що мав на увазі Блінкен, коли говорив про те, що варто Україні не перетворитись на Росію. ОП повністю мавпує російський досвід пропаганди. Це не про «трохи мав ілюзію реформувати агенцію».
8. «Що змушує Олексія мовчати, який тиск». Олексій — звичайний пристосуванець, який просто перечікує скандал, збирає відбілювальні пости своїх товаришів. І чекає, коли за вологі собачі очі Андрій Борисович ще впихне його на якусь елітну посаду. Льоша до кінця життя гратиме роль розпʼятого мальчика в трусиках із Донецька, якого всі повинні. І щиру душу якого не зрозуміли акули із медіа-бізнесу з «радикальними патріотичними настроями». Буквально нещодавно Олексій зі своїми унікальними політичними поглядами обізвав хейтером військовослужбовця — крутого активіста родом із Донбасу Віталія Овчаренка, бо той знайшов любителя ДНР Васю, який тепер освоює кошти на Freedom. Це вже реінтеграція ОРДЛО чи ніт?
9. ДНК Гонгадзе — це піти і зробити щось якісне і навіки своїми руками. І не бути пристосуванцем, який тягне із минулого темники. До слова, Гонгадзе — типаж журналіста, який би міг вистрелити за всіх епох. «Він би міг бути розкішним ютубером», — висловила не так давно думку прекрасному колезі із УП. Він погодився
Marina Daniluk-Yarmolaeva
Президент України Володимир Зеленський за кілька тижнів звільнив низку високопосадовців, близьких до адміністрації Байдена — The Washington Post.
За словами видання, розбіжності посилилися після візиту Блінкена до Києва, який той використав, щоб «подвоїти вимоги до України щодо боротьби з корупцією».
Проте Зеленський, за словами чиновників, які були присутні на зустрічі, «розлютився». А міністр Кулеба відкинув слова держсекретаря, заявивши, що Вашингтон перебільшує масштаби проблеми.
Щось мені це нагадує… Не нагнітайте, гірше скабєєвої, ми самі краще знаємо. От тільки результати діяльності цієї влади — на табло.
Зеленський розлютився, і як це сприймуть читачі союзників?
Ганьбить перш за все себе, а потім і країну.
Міф для пересічного представника союзників про ЗеЧерчіля майже зруйновано. На порядку денному все, що було до широкомасштабного вторгнення: побудова автократії, нестримна корупція та торгівля на крові цією владою.

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

10 часов назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

10 часов назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

10 часов назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

23 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

23 часа назад