Категории: Украина

Кремль торпедним ударом розгромив стратегію Зеленського

Колишній представник України в робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний прокоментував можливе підписання українською стороною формули Штайнмаєра

«Цю пожежу влітку-восени 2015 року погасили і вивели на нормальну логіку ведення процесу. В результаті приходу людей, які просто не володіли матеріальною частиною, відбулися ці збочення. І фраза міністра, що: Я підписав формулу Штайнмаєра — несла в собі потенційну небезпеку. І вона зараз реалізується. І добра від цього чекати не слід, — зазначив Безсмертний в ефірі Радіо НВ.

За його словами, українській стороні потрібна була тактика, яка б дозволила утримати ситуацію під контролем. Українським політикам треба було говорити про соціально-гуманітарну проблематику на Донбасі і в Криму.

«Це давало б можливість тримати ту ситуацію і ключовий меседж, з яким Зеленський йшов на вибори. Що відбулося? Кремль фактично торпедним ударом під назвою „формула Штайнмаєра“ розгромив ту стратегію, з якою йшов Зеленський. І команда нинішнього президента абсолютно без будь-якого аналізу забула про ключові заплановані речі і моментально перейшла на платформу Кремля», — наголосив Безсмертний.

1 жовтня президент Володимир Зеленський заявив, що Україна узгодила текст формули Штайнмаєра, яка в подальшому увійде в новий закон про статус Донбасу.

За його словами, місцеві вибори на окупованому Донбасі пройдуть за українським законодавством, а закон про особливий статус Донбасу остаточно набуде чинності після міжнародного визнання цих виборів.

P.S. Арестович: Как мы дошли до формулы Штайнмайера? 

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 28.04.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 28.04.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Це Харків сьогодні. Харків, який обороняється

​​Напевно ви вже бачили це фото? Хлопчик у касці і бронику забирає замовлення у KFC. Це Харків сьогодні. Харків, який…

12 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.04.2024 1. Українські безпілотники зупинили НПЗ у Краснодарському краї. - Слов'янський…

13 часов назад

Ти це розвів, ти і виправляй

Зеленський як тупа манда, яка боїться, що битимуть її, а тому зіштовхує всіх лобами, переводить увагу на інших, то на…

13 часов назад