Категории: Политика

Якби переміг Порошенко, то повномасштабного вторгнення не було б, — «слуга народу» Безугла

Нардепка «Слуги народу» Мар’яна Безугла вважає, що повномасштабного вторгнення РФ у 2022 році не було б, якби на виборах президента у 2019 році переміг Петро Порошенко.

Про це вона повідомила у Telegram.

«5 років тому назад відбулися вибори Президента. Наша дика демократія все ж демократія, і кожні вибори змінюють долю країни. Я особисто вважаю, що якби переміг Порошенко, то повномасштабного вторгнення зараз не було би. Далі би розвивали Мінські домовленості, особливий статус «Донбасу» та імперію Медведчука. Про Крим, який безкровно віддали в 2014, би мовчали взагалі, не те що руйнувати там їхній флот. Росія, як і майже три десятиліття (а ще раніше, століття!) до того, міцно б тримала нас своєю колонією та зберігала майже пристойну репутацію у світі.

Добре це чи погано — оцінювати кожному. Для долі окремої сім’ї, країни, цивілізації. Адже в СРСР, якщо не заїкався про свободу, можна було прожити цілком комфортне стабільне життя з «соцпакетом», жигулі та «Артеком», — зазначила нардепка «Слуги народу».

Я розумію, що Бог нас не чує. Інакше би він давно дав відповідь на просте питання, яке лунає від мільйонів українців… «Де же ми так нагрішили»?
Черговий інформаційний висер Марʼяни, зайвий раз бʼє нас залізобетонним фактом — нагрішили добряче! Бо це (потрібне слово підберіть самі) і є зараз нашою владою.
Френди, прочитав те що наваяла депутат Верховної Ради від правлячої фракції Слуга народу вірно підмітили в своїх коментарях: «Добре, що напали? Я правильно розумію?», та «Яке щастя це вторгнення!!! Як би без нього жили???»… Так, вони люди виховані. Тому і обійшлось без армійської мови, хоча розумію. Тут дуже важко бути стриманим.
Марʼяна там щось смердить про Мінські домовленості. Але при них, тих самих домовленостях, Маріуполь був живим містом, а не цвинтарем. І в Бердянському порту стояли українські військові катери.
Марʼяна там щось смердить стосовно Криму, який у 2014 році наче віддали безкровно. Нагадайте їй як швидко у 2022 році окупанти дійшли до Маріуполя? І чомусь зараз ми від українського Криму набагато дальше ніж були при «клятому» Порошенко. Це така стратегія, намагатись повернути своє, ще більше віддаючи територій? Це в Трускавецький академії околовсячеських наук таке викладають? Так, питання риторичне…
В одному можна погодитись, «якби переміг Порошенко, то повномасштабного вторгнення не було»… Тому що ТОЧНО, усі місяці та роки до умовного 24 лютого 2022 року, Україна би готувалась до цієї війни, а не до шашликів. Вже би точно була розгорнута перша ракетна бригада комплексів берегової оборони «Нептун». І одним (ключове — одним) залпом, вона би точно гарно прорядила той самий Чорноморський флот рф. Але на жаль, війну почала єдина пускова. Цікаво, а чому? І точно би декілька артилерійських бригад давно були вже переозброєнні на «Богдани», а не довелось рятувати єдину установку… Але головне не це! Зовсім не це! Найголовніше те, що точно були би живі сотні тисяч українців. Живі мої друзі. Друзі моїх друзів. Та друзі їх друзів. І мільйони українців так і жили би в своїх домівках в Мелітополі, Бердянську, Маріуполі та Волновасі, а не тікали би до Європи, аби врятувати власне життя. Не були би зламані та знищені сотні тисяч українських родин лише через те, що хтось вирішив погратись у велику політику, привівши до влади купу невігласів…
І це я вам падлюки ЗЕлені… загублене життя Давіда, Руслана, Сергія, Гліба, Юрія, Тараса та інших моїх друзів та знайомих, сльози моїх рідних та близьких, ніколи не пробачу!

​​Щоразу як здається, що зелені видали всю дичь яку тільки могли, приходить Безугла і видає на біс щось таке, що хоч стій — хоч падай.

Безугла стверджує що якби президентом був Петро Порошенко — війни б не було, бо «ми б розвивали Мінські домовленості, особливий статус Донбасу та імперію Медведчука». Я просто нагадаю, що до Зеленського Медведчук був ніхто і звати ніяк — особою без статусу. А за Зеленського той самий Медведчук став спершу народним депутатом і одним з лідерів фракції, а потім його подарували Москві, в обмін за азовців, що здалися в полон під гарантії Зеленського!

Безугла пише, що Україна лишалася б колонією. Ви зрозуміли? Коли в Україні іде декомунізація, армія вдягається в мазепинки і вітається «Слава Україні!», коли в Україну заходить «Рейнейр», з Херсону літають літаки до Відня, банківська система здобуває рекордні прибутки, а Укрзалізниця і Нафтогаз стають прибутковими — це тоді ми колонія. А коли спершу «Все рівно як називається вулиця, якщо вона заасфальтована», а потім «два роки в масці і два в бронежилеті» і життю в бронику кінця-краю нема — оце справжня свобода!

Ви задоволені?

Ірпінь, Херсон, Бородянка і Буча по яких прокотилася окупація. Харків і Запоріжжя під обстрілами. Втрачені Авдіївка, Бердянськ, Мелитополь, Волноваха. Пошматований і захоплений ворогом Маріуполь. Запорізька АЕС де хазяйнують окупанти. Все це для Безуглої — дурниці. Бо натомість в Криму російський флот руйнують!

Того як ворог розносить вогнем Одесу, Безугла воліє не помічати. А флот? Так взагалі ракети «Нептун» довели до працюючих зразків за Порошенка. Тому ще невідомо що було б з їхнім флотом — і в який спосіб?

Але все це — дурниці. Все це тмяніє, на тлі десятків тисяч українців які були б живі. Були б живі, якби Петро Порошенко залишився президентом.

Уже навіть Безугла те визнала.

Печера Дракона

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 09.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 09.05.2024 1. Україні варто продовжувати бити по російських НПЗ. - Атаки…

3 часа назад

Зеленський призначив командувачем ССО Олександра Трепака

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Лупанчука з посади посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ і призначив на цю посаду Героя…

9 часов назад

Щодо звільнення Кубракова

Мене зараз постійно просять про коментар щодо звільнення Кубракова (оскільки я багато років пишу про корупцію в будівництві). Але я…

9 часов назад

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

17 часов назад