Категории: ВидеоМир

«Вмираючий» Саакашвілі, «що схуд на 20 кг» громить палату

З невимовною цікавістю подивився відео, яке опублікували грузини, де «вмираючий» Саакашвілі, «що схуд на 20 кг», «стан здоров’я якого критичний», виявляє прить громити палату і кидається битись з охоронцями.

Що тепер буде розповідати переобутсмен Денісова? Хряк «схуд на 20 кг», але до цього, виходить, важив 170.
Ось це вони всі разом зі свинею місяць верещали про українського громадянина, якого катують в застінках гестапо, в це замазались всі, від нашого МЗС, до коханки зі слуги народу, качали тему про «людину при смерті», а їхній подільник навіть в пледик загорнутися правдоподібно не зміг.
Тьху.
До речі про коханку. Наш мораліст при живій дружині вихваляється молодою коханкою, а дружина в цей час здивовано пише пости в соцмережі.
Сакварелідзе! А ну розкажи нам про «цинічного і лицемірного Порошенка»? Промичи щось, жижений.
Ось це справжнє обличчя цих негідників.
Насправді, коли торчок незаконно повертав громадянство подільнику зі свого наркокартеля, яке той незаконно отримав, збрехавши, що не є суб’єктом кримінального переслідування в інших країнах, було ясно: Зеленський створить Україні проблеми. Та банді Зе-Ко плювати. Вона потребувала надійних подільників, за рівнем ницості готових на будь-яке мародерство під час чуми, тому набирали весь бруд під нігтями, від леща до маріупольського гвалтівника.
А тепер вони кинулись покривати свого подільника, втягуючи в це Україну. Та насправді роблять вони це лише тому, що самі бояться опинитися там, де зараз він.
Але саме це ми їм і маємо забезпечити.
Джон Сміт

P.S.

Президент Владимир Зеленский попросил премьер-министра Грузии Ираклия Гарибашвили допустить украинских врачей к бывшему президенту страны Михаилу Саакашвили, который находится в грузинской тюремной больнице.

Об этом сообщается на сайте главы государства. 

Зеленский провел телефонный разговор с Гарибашвили, во время которого поднял вопрос «обеспечения прав гражданина Украины» Саакашвили. Украинский президент отметил, что они должны быть гарантированы в соответствии с нормами международного права.

Также Зеленский заявил о недопустимости применения к Саакашвили непропорциональных мер принуждения.

Президент акцентировал внимание на необходимости допуска к Саакашвили матери и близких. Кроме того, он попросил Гарибашвили, чтобы к заключенному политику допустили украинских врачей.

Последние новости

Російський окупант засунув гранату собі під бронежилет та підірвав ВІДЕО

Получи фашист гранату! Российский солдат был атакован украинским дроном. Не справился со стрессом и принял решение ускорить процесс, засунув гранату…

5 часов назад

США виділять Україні новий пакет допомоги на $2 млрд, — Блінкен

Глава Держдепу США Ентоні Блінкен заявив, що Сполучені Штати виділять ще 2 млрд доларів допомоги Україні. Про це він заявив…

5 часов назад

Блінкен, бари і гітара

Трошки зведемо головні меседжі візиту. Блінкен мав головний виступ перед студентами КПІ. Чому не перед урядом чи Радою? Бо виступи…

8 часов назад

США планують надіслати Україні ще одну батарею Patriot

У Сполучених Штатах розглядають  можливість передати Україні ще одну батарею Patriot. Про це  пише Bloomberg із посиланням на анонімні джерела. Як стало…

11 часов назад