Категории: Политика

Украинцы назвали Зеленского разочарованием года

42% жителей Украины считают президента Владимира Зеленского разочарованием 2020 года. Об этом свидетельствуют данные опроса, проведенного Центром Разумкова.

На втором месте после Зеленского бывший президент Петр Порошенко. В нем разочарованы 10% опрошенных. По 2% считают разочарованием года Виктора Медведчука, премьер-министра Дениса Шмыгаля, лидера ВО Батькивщина Юлию Тимошенко, лидера Радикальной партии Олега Ляшко и бывшего премьера Алексея Гончарука, еще 1% опрошенных — Святослава Вакарчука.

Всеми политиками разочарованы 5% украинцев, а 17% не смогли в таком качестве назвать никого.

Также, согласно опросу, 20% респондентов назвали Зеленского политиком года, что на 26% меньше, чем в конце прошлого года.

Исследование проводилось с 4 по 9 декабря 2020 года, всего было опрошено 2018 совершеннолетних жителей подконтрольной Украине территории.

Так-так-так…
«Вперше після президентських виборів українці думають про нинішню владу гірше, ніж про попередню».
І це ще не вводили продуктових карток, а міліція тільки почала пресувати не тільки військових, волонтерів та опозицію, а і звичайних людей, яким не подобається ставати жебраками.
Дивись так незабаром можна і знову захотіти подавати заявку на вступ до ЄС та НАТО, як пропонував Порошенко зробити це в 2024, реалізувавши для початку отримання Томосу.
Ми не безнадійні все ж таки, хоча і втратили цю можливість через брехню та пропаганду про «нових ліц».
Безнадійний той, хто в пінг-понг грає, коли 130 тисяч людей реєструються на отримання 8000 гривень — а його утримання збільшується на пару мільярдів.

Последние новости

Як проти нас ведеться інформаційна війна

Удар в спіну Зеленському звідки не чекали: ізраїльська проурядова Jerusalem Post випустила про Зеленського розгромний матеріал: "Зеленський у скрутному становищі…

2 часа назад

Війська РФ атакували 7 регіонів України, під ударом енергооб’єкти, 30 будинків

8 травня 2024 року над ліквідацією наслідків сьогоднішніх масованих обстрілів України працюють 350 рятувальників, також залучено 100 одиниць спеціалізованої техніки.…

2 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 08.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 08.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Так звана російська опозиція

Так звана російська опозиція (а точніше — фонд боротьби з корупцією, Навального) випустили до дня пʼятої інавгурації путіна викривальне відео-сенсацію!…

18 часов назад