Категории: ВидеоМир

Удар по лікарні в Газі: Аббас скасував зустріч з Байденом

Президент Палестинської автономії Махмуд Аббас скасував заплановану зустріч з американським лідером Джо Байденом після удару по лікарні в Секторі Гази.

Про це пише The Guardian з посиланням на високопоставленого палестинського чиновника. Зустріч повинна була відбутися в Йорданії під час візиту президента США на Близький Схід, що починається в середу. Тепер Аббас повертається до Рамалли.

Удар по лікарні в Секторі Гази: що відомо

Сьогодні ввечері ХАМАС заявив, що ЦАХАЛ завдав авіаудару по баптистській лікарні «Аль-Ахлі» в центрі Гази. У МОЗ повідомили про загибель понад 500 осіб, ще сотні могли опинитися по завалами.

В ізраїльській армії говорили, що вивчають інформацію і поки не можуть сказати, чи причетний ЦАХАЛ до цього обстрілу.

Після цього в столиці Йорданії Аммані підпалили будівлю диппредставництва Ізраїлю, почалися заворушення.

Тим часом Армія оборони Ізраїлю заявила, що в лікарню в Газі потрапила ракета «Ісламського джихаду» в результаті невдалого запуску. «Аналіз оперативних систем ЦАХАЛ показує, що терористи випустили ракети в Секторі Гази в безпосередній близькості від лікарні Аль-Ахлі в секторі Гази в момент удару. Розвідка з декількох джерел, якими ми володіємо, вказує на те, що «Ісламський джихад» несе відповідальність за невдалий запуск ракети, що вразила лікарню в Секторі Гази», — йдеться в їх Telegram-каналі.


P.S. Вбивайте всіх, Ягве своїх упізнає

Формальний голова державного утворення Ізраїль президент Іцхак Герцоґ закликав до геноциду палестинців. Усе згідно з міжнародним правом.

Про це 63-річний сіоніст заявив минулого тижня під час пресконференції для журналістів. Приводом до різких висловлювань Герцоґа став напад бойовиків угруповання ХАМАС на прикордонні ізраїльські населені пункти.

«Ми діємо воєнним шляхом, дотримуючися міжнародного права. Крапка. Однозначно відповідальність [за напад — прим. ред.] лежить на всій нації. Неправда, що цивільні особи [палестинці — прим. ред.] не причетні. Вони могли повстати проти ХАМАС, який взяв владу у Ґазі, здійснивши державний переворот…», — захлинався в арабофобії президент Ізраїлю перед пресою.

Виявляється, в усталеному після Другої світової війни (1939-1945) міжнародному праві діє принцип колективної відповідальності, і «провина» лежить на всьому народові — «крапка». Ізраїльський президент публічно поклав провину за теракт і на дітей, і на жінок, і на літніх людей не тільки Ґази, а й Західного берегу річки Йордан, де після 1948 року мала з’явитися вільна Палестинська держава.

А як висвітлювали заяви Герцоґа у західних ЗМІ! Наведемо красномовну цитату із видання Deutsche Welle: «ЄС засудив ХАМАС і заявив, що Ізраїль захищає себе згідно з гуманітарним і міжнародним правом». Ці висловлювання мають важливе значення для розуміння того, що зараз відбувається на очах людства в online-режимі, буквально у прямому етері, причому не тільки у Палестині, а й в Україні.

Досі гіпнотичний вплив сакральних ліволіберальних і псевдодемократичних наративів — «міжнародне право», «свобода слова», «права людини», «толерантність» тощо — мали незаперечний вплив на уми та серця значної частини людства. Жертвами цього гіпнозу стали, зокрема, й українці.

Починаючи з 1990-х у нас також з’явилися завзяті апологети міжнародного права і «гуманістичних цінностей» в інтерпретації шахраїв і пропагандистів усіх мастей. Але це було б ще півбіди, бо вони стали фанатично насаджувати постулати своєї нової релігії всім громадянам, стверджуючи, що немає іншого виходу «у наш буремний час» (особливо відзначилася Києво-могилянська академія та Український католицький університет — прим. ред.).

Потонувши у власному нескінченному словоблудді, ці адепти з грантожерських інституцій розлючено намагаються затягнути у трясовиння своєї ідеї тверезо мислячих громадян, стверджуючи, що нас врятує тільки «міжнародне право, демократія та права людини». Тільки вони захистять нас від нового геноциду. А тому негайно треба, будь-що-будь, вписатися у встановлені чужинцями рамки й зайняти своє місце під дахом міжнародного права, чомусь написаного сіоністами.

Дурні чи невігласи? Пройдисвіти чи людоненависники? Некомпетентні горлопани чи торгаші від політики? Циніки чи клоуни?.. Ким би наші доморощені демократи не були, вони — шкідники та провідники зла, вони свідомо намагаються ввести в оману всіх нас.

Номінальний очільник державного утворення Ізраїль, підтриманий ЄС і США, дав наочний урок лікнепу, оголивши сакральні постулати ліволібералізму. ЦАХАЛ нині демонструє, як міжнародне право і демократія нас «захищатимуть і рятуватимуть» у разі чергового геноциду з боку росії, чиї злочини ООН теж відмовляється визнати.

Скажімо, ічкерійці з інгушами власними життями, втратою 20% чисельності, у тому числі втратою 42 тисяч своїх дітей чудово обізнані про «захисні властивості» міжнародного права. Проте різанина на землях Палестини доповнила наші знання деякими суттєвими нюансами.

Виявляється, зовсім не комуністи вигадали принцип колективної відповідальності. У міжнародному праві також діє цей принцип і, як раніше згадував президент Герцоґ, «провина лежить на всьому народові, і точка». Винні всі, включно з дітьми, немовлятами й тими, хто перебуває в утробах матерів, а тому «їх треба вбивати», як того і вимагають святі писання різних герцоґів та іцхаків.

Ізраїльський президент роз’яснив нам, непутящим, що сіоністський звір убиває палестинських дітей «відповідно до суворості міжнародного права». А отже й росія вбила 42 тисячі чеченських та понад 1 тисячу українських дітей на підставі цього права. До слова, прямо зараз обидві держави-окупанти не зупиняються у геноциді волелюбних сусідів.

Днями американський лідер Джозеф Байден заявив, що «США підтримують Ізраїль, оскільки євреїв тисячоліття переслідували». Напевно, їх переслідували не російський режим (царський і совєцький), не німецькі нацисти, а палестинські діти.

Саме тому їх оголосили нелюдами та вбивають під прикриттям двох авіаносних угруповань США, як того вимагає міжнародне гуманітарне право. Чисте зло, яке воює з беззбройними мирними людьми, чия вина у тому, що вони не євреї.

Постає цілком логічне питання: чи посоромляться наші доморощені ліберали та демократи, які заявили, що різанина у Палестині — це «внутрішня справа Ізраїлю», і надалі розповідати байки про міжнародне право, яке нас врятує? Вочевидь, нас врятуємо тільки ми самі без різних референдумів, домовленостей і перемовин.

Їхня збочена термінологія, щедро позичена з Заходу, не зупинила вбивства російськими загарбниками сотень тисяч українців у Маріуполі, Бучі, Ізюмі, Херсоні, Попасній, Бахмуті, Ягідному… Адже ворог, як не дивно, теж успішно прикривається міжнародним правом.

Ми просто констатуємо факти та нагадуємо, будьте пильні!

Ну, і на закінчення, для наочності — кого покриває і підтримує так звана «міжнародна демократія», ліволіберальний «цивілізований» світ, частиною яких нас закликають стати. Замальовка про ізраїльских адептів вітчизняних соросят:

«Ми вирізали мусульман цілими селами. Ґвалтували, вирізали статеві органи та засовували їм до рота. Ха-ха-ха!.. Наздоганяли та спалювали із вогнеметів. Вбивали, не рахуючи… Ха-ха-ха!».

bastion.tv

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

3 дня назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

3 дня назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

3 дня назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

3 дня назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

3 дня назад