Категории: Политика

О 3:30 мені зателефонував Єрмак: «Наче все спокійно, може якось обійдеться?» — Буданов про початок війни

Очільник ГУР МО Кирило Буданов розповів про розмову з главою Офісу Президента Андрієм Єрмаком у ніч перед повномасштабним вторгненням РФ.

Про це він заявив в інтерв’ю УП.

За словами Буданова, росіяни постійно переносили дату вторгнення.

«Останні два тижні там постійно вони на день, на два відтягували і відтягували. Але 23-го числа приблизно, здається, о 14:30 ми чітко отримали інформацію, що о четвертій ранку буде початок і як саме. Це було доведено до першої особи держави. Він віддав розпорядження. Але просто порахуйте, до 4-ої ранку вже не так багато лишалося часу.

Я сюди заселився – 23-го числа ми з дружиною вже жили в кабінеті. Ми ввечері сходили в магазин на Петрівці, продуктовий. Гарно це пам’ятаю. Там купили продукти, я і дружина. Заселились у кабінет, лягли, розмовляли з нею, чекали. Потім я трошки задрімав. І приблизно десь о 3:30 мені зателефонував керівник Офісу президента і каже: «Ну от вже 3:30, наче все спокійно. Може, якось обійдеться?».

Кажу: «Ну, давайте сподіватись на краще, але щось я сумніваюся в цьому». І так ми з ним проговорили майже до четвертої години»,- зазначив глава ГУР МО.

Буданов додав, що десь о 4:20 «почало прилітати».

«Бо ракети були вже в повітрі, певний час вони ще летіли. Ну все, я видихнув. Тепер треба починати працювати над наступним питанням», — підсумував він.

Буданов у черговому інтерв’ю повідомив обідне: дату вторгнення зс рф він довів до Зеленського о 14:30 23 лютого.
— «23 числа приблизно, здається, о 14:30 ми чітко отримали інформацію, що о четвертій ранку буде початок і як саме. Це було доведено до першої особи держави».
Язик мій — ворог мій.
Тобто Зеленський мав мінімум 13 годин з 14:30 до 4:00 наступного ранку, щоб віддати розпорядження ЗСУ підірвати мости на Півдні.
Але із інтерв’ю Упячки із генералом Соколовим відповідальним за Південь ми знаємо: наказу на підрив мостів не було.
— «Мости треба підривати до підходу противника, а не коли він вже біля них». — сказав генерал явно на когось натякаючи.
Буданов вказує прямо: не морпіху Сестриваковському він доповів розвіддані, а той «просто не зміг підірвати міст» 10 хв бігаючи між розривами мін. Доповів Буданов Зеленському.
Придворна УПячка стільки сил витратила, щоб допомогти ОП перекласти «про*балі» на військових, а виходить саме Зеля проявив злочинну недбалість.
А коли все почалося, морпіх Сестриваковський намагався без наказу на свій страх і ризик підірвати міст, не зміг, потрапив у полон, а російські війська рушили по цьому і всіх інших 9 із 10 незамінованих мостах і замкнули оточення Маріуполя. І декілька бригад загинуло, бо Зеленський отримав всі дані, але просто бездіяв.
Натомість, що ж робив Зеленський? А він записував вечірню проповідь. Ввечері 23 лютого 2022 Зеленський присипляє пильність:
— «Причин для вашої безсонної ночі немає»(с).
Лягайте спати, завтра вас уб’ють.
А після смертей брехав:
— «Жодна країна не надала Україні розвідданих про наступ росіян». «Нам ніхто не показував конкретних матеріалів, які б говорили, що вони будуть з того чи іншого напрямку» (с).
Чувак, тобі власна розвідка надала всі розвіддані.
**Те саме з евакуацією Мрії, Гостомелем, Бучею і Ірпенем.
СБУ шиє Бичкову, що він «не пустив військовослужбовців НГУ на територію Гостомельського аеропорту для підготовки його захисту». Але не Бичков не ввів воєнний стан. І тому військові не мали законних підстав займати приватну власність чи рити окопи на землі фермерів на Півдні.**
Півтора роки вони блокують розслідування. Вже й глава розвідки Ізраїлю визнав провал за напад терористів з Гази. А в нас досі найбільша державна таємниця — то хто ж про*бал? І остолопи, що закривають очі, вуха і роти

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

10 часов назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

10 часов назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

10 часов назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

23 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

23 часа назад