Категории: Боевые действия

У Авдеевки российский снайпер убил украинского воина

Снайпер российских боевиков ранил украинского военного неподалеку от Авдеевки Донецкой области – боец скончался в больнице.

Об этом сообщила пресс-служба операции Объединенных сил в Facebook. Таким образом, российско-оккупационные войска в очередной раз нарушили режим тишины, вступивший в силу 27 июля в соответствии с решением Трехсторонней контактной группы.

«О дерзких и опасных действиях вооруженных формирований Российской Федерации и ее наемников немедленно было сообщено представителям ОБСЕ через украинскую сторону Общего центра контроля и координации вопросов прекращения огня и стабилизации линии разграничения сторон», – отметили на странице ООС.

P.S.
В своїх відосіках Зеленський і півсловом не обмовився про обстріли, не згадував про поранених, бо в нього виключно «новини про хороше».
Сьогодні знову маємо загиблого під час «повного та всеосяжного перемир’я» — головнокомандувач тим часом пропонує запускати ідіотські флешмоби про ресторани, які своєю ж недолугою політикою прирік на межу виживання.
Ігнор втрат та і вцілому війни став настільки буденним, що більше не викликає питань до морального обличчя людей, які просто виключили цю тему з порядку денного голови держави.
Та і сам він з радістю продовжує грати роль «своєво парня», під ширмою якого армія руйнується, позиції країни слабшають, а втрати замовчуються.
За таке завжди наступає розплата, і вона буде.
«На Паризькому саміті в грудні 2019 року глави держав і урядів країн «нормандського формату» домовилися про необхідність включення в українське законодавство так званої формули Штайнмаєра».
«Франція разом з Німеччиною продовжує свої зусилля в рамках нормандського формату, щоб змусити сторони виконати зобов’язання, взяті на Паризькому саміті». — сказав представник МЗС Франції.
Ось тепер як з нами розмовляють.
Некомпетентний ідіот так хотів улибнуться Путіну, що за одну зустріч з баріном взяв на Україну зобов’язання. Замість гнути Рашку і посилювати тиск по всім фронтам, як було за Порошенка, погодився на мір любой ценой і імплементувати в наше законодавство хотєлки ворога.
Як і очікувалося, нездара не зумів досягти ніякого миру. Він так «домовився посєрєдінє», що ліш би не зірвати добру волю батюшки царя, довелося вбити українського морпіха, кинувши його вмирати 4 дні, а потім прикривати це дебільною виставою з «терористом у Луцьку». Під час «перемир’я» військові продовжують отримувати поранення і гинути, але ЗМІ олігархів, які захопили країну, замовчують це, щоб не волновать лоха.
Тепер Франція нас «змушує виконати зобов’язання». Нас. Змушує. Франція, чий колишній президент у своїх мемуарах захоплюючись прямо написав: «Президент Порошенко невідступно боронив суверенітет своєї країни».
Ось що буває, коли замість кадрового дипломата і профі обираєш Головнокомандувачем ідіота. Ось що буває, коли наркозалежного шутніка, чия воля і розумові здібності атрофовані, ставлять керувати. Він все просирає.
Порошенко вже б дотиснув рашку…
Теги: ПогибВоин

Последние новости

Том Купер: звіт про війну в Україні за 4 травня 2024 року

Всім привіт! Короткий огляд найважливіших подій за останні кілька днів. DEAD – українською Оскільки я захоплююся повітряною війною, однією з…

9 часов назад

Чому на Банковій хочуть знищити «Суспільне»?

Чорний рот Марʼяни Безуглої озвучив нову ідею Зе-Банкової. Знищити "Суспільне" і подати це під виглядом економії грошей. Руда помилка природи…

13 часов назад

Українські воїни на сході отримали 1200 FPV-дронів, детектори та пересувний шиномонтаж, а військові будівельники — два екскаватори

Петро Порошенко під час поїздки на Донеччину зустрівся з представниками бригад ДШВ, артилеристами та військовими інженерами та допоміг військовим із…

13 часов назад

Скільки території Україна втратила за останні пів року

Аналітики підрахували, скільки території Україна втратила за останні пів року. Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася московії понад 300…

14 часов назад

Коли це, після війни?

​​Президент Зеленський заявив: "Після війни, я думаю повернеться велика хвиля людей. Будемо швидко відновлювати країну і люди хотітимуть це робити…

14 часов назад

Российский военнослужащий открыл дружественный огонь и расстрел 6 военных

Как утверждают источники противника, на этом фото российский военнослужащий, который открыл дружественный огонь и расстрел 6 военных из 70-й мотострелковой…

15 часов назад