Категории: Мнение

Ранок на Банковій починався тривожно

О сьомій ранку двері Офісу різко відчинилися від удару ногою Верховного Головнокомандувача, президента України, найвеличнішого лідера сучасності, короля-сонця, поціновувача теплих ван імені Єрмака та духовного лідера найбільш просвітленої частини українського народу, яка за жодних обставин не перестає вірити в нього. Президент Зеленський був обурений, знервований, готовий рвати волося на голові у Подоляка і грудях Лєщенка, адже все виходило з-під контролю: рейтинг танув як сніг під щойно відпрацювавшою артилерійською установкою американського виробництва 777, у народі — три сокири.
— Та скільки можна мусолити цю тему з мобілізацією? І чому через це рейтинг падає лише у мене?,- різко вчепившись в краватку Жовкви, що йшов по коридору заволав Зеленський.
— Я…я…не знаю,- злякано відповів Жовква.
Подоляк та Лєщєнко відтягнули Зеленського від краватки Жовкви і вказали без слів йому напрямок — до його кабінету. Ніхто не хотів криків на коридорі. Всі втрьох зайшли до кабінету Зеленського, а через 15 хвилин зайшов і Єрмак.
— Андрій Борисович, от поясни мені, чому ми платимо мільйони цим бездарям, а рейтинг все одно падає? Ну як так може бути?,- завив Зеленський.
— Володимире Олександровичу, на жаль це ефект Порошенка…,- сказав Єрмак.
— І тут він? Та якого біса? Що за ефект?
— Це коли під кінець каденції тебе всі починають ненавидіти.
— А за що ж мене ненавидіти?
— А за що тебе любити? Війну не закінчив, попереджень не чув, всю провину хочеш скинути на військових…
— Андрій Борисович, ти що записався в опозицію?
— Та ні. Просто намагаюся привести тебе до тями. А це можна зробити лише правдою.
— Ти охрінів зовсім? Що ти собі дозволяєш? Я ваше все. Не буде мене — не буде вас.
— От це правда. Тому якщо рейтинг падає і народ вам більше не вірить, то тоді треба прислухатися до пропозицій Подоляка щодо своєчасної евакуації до Аргентини, шляхами Володимира Олександровича.
— До речі, а це правда, що такі шлях вперше використав Гітлер.
— Ні. То все чутки. Ви будете перші, — вставив свої 5 копійок Подоляк.
— Ну хоч тут вперше…,- якось сумно сказав Зеленський.
Єрмак, Подоляк та Лєщєнко зрозуміли, що на цій фразі король-сонце перейшов зі стану істерики в стан депресії. Цей момент вони гарно відчували, 5 років щоденного спілкування не пішли коту під хвіст. І ось тут головне вчасно запропонувати президенту каву з колумбійською білою кристалісною суспензією найвищої королівської якості.
Подоляк одразу підскочив до кавового апарату, який подарував Ігор Валерійович Коломойський. Всі, до речі, про нього забули в СІЗО СБУ, але він також має свій план аргентинської втечі. Подоляк включив кавомашину, натиснув кнопку і через 15 секунд із сопла диво-машини потік нектар із божественним запахом. Зерна, що завантажувалися в президентську каво-машину теж були походженням з Колумбії. Ця країна славиться своєю кавою та кланами наркобаронів, а тому не дивно, що і те, і інше користується великим попитом.
Після пиття кави та емоційної розрядки, президент на кілька годин був залишений своїми візаві для глибокого емоційного переосмислення, яке не міг би забезпечити навіть улюблений психолог — Спартак Суббота.
Продуктивний трудовий день та тиждень президента починався за графіком. Всі ексцеси були погашені командою президента ще на стадії зародку.
———————————————
Всі події, описані вище могли б статися насправді, але поки що сталися в голові у автора, як і закінчення війни в голові у короля-сонце….
Дмитро Биков

Людина з потужним військовим досвідом, с фаховою військовою підготовкою і неймовірними стратегічними навичками сказала, що не бачить потреби у мобілізації 500 000 українців до ЗСУ.
І ця людина — Зеленський.
Мова йде не про одночасну мобілізацію, а про мобілізацію протягом року.
Все! Президент сказав своє слово. Це фактично вирок мобілізації.
А те, що кажуть військові, то херня.
Зеленському краще знати.
І дуже влучно він сказав про гроші на зарплати.
Де ж їх брати? Бо, якщо платити мобілізованим, то може не вистачити на Єдиний телемарафон і на виплати компаніям близьким до Шурми.
А це вже серйозна проблема.
Як колись сказав Володимир Олександрович «Ми можемо збільшити армію в два-три рази, але тоді, наприклад, не зможемо будувати дороги». Зараз, мабуть, так само.
Цікаво, чи порадить він готуватися до шашликів?

Последние новости

Зеленський з нами доти, поки буде війна?

Відповідальна частина суспільства не дозволила Януковичу і ФСБ загнати країну в московітське ярмо. Відповідальна частина суспільства попереджала, що вибори по…

8 часов назад

З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою, — постанова Кабміну

З 18 липня, тобто через 60 днів після набрання чинності закону про мобілізацію, розпочнуть надсилати повістки поштою. Про це йдеться…

9 часов назад

Війна — це не математика

Часто доводиться чути: «Війна - це математика». Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії, а тим більше від практики, люблять сентенції…

9 часов назад

ПʼЯТЬ РОКІВ І ДАЛІ

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України.…

13 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 20.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

13 часов назад