Категории: ВидеоУкраина

Ракети влучили поруч із залізничними об’єктами у Львові

Війська РФ завдали декілька ракетних ударів по Львову зранку 18 квітня. Ситуація на залізничному вокзалі міста наразі контрольована, можлива затримка прибуття поїздів до вокзалу.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

«Ситуація на львівському залізничному вокзалі контрольована, пасажирів було розміщено у безпечних укриттях. Висадку та посадку на поїзди поновлено після закінчення сигналу тривоги. Поїзди, які ще доїжджають до Львова, було затримано на в’їзді до міста до відбою тривоги, наразі рух поновлено», — йдеться у повідомленні. 

Скільки ще життів заберуть владні ублюдки-селфери, рапортувальники обстановки, організатори зомбі-телемарафонів і коригувальники вогню заради того щоб першим висратися маючи внутрішню відомчу інфу і отримати побільше лайків?

Mason Lemberg

Коли ракетні удари на наші нафтобази і місцезнаходження техніки наводять всілякі бомжі, деграданти і наркомани, СБУ їх ловить одразу і без проблем. Вони потім стоять на колінах і вибачаються.
А от коли те саме робить ручний г+г, який навів ракетний удар на танкоремонтний цех в Києві, ручний підляк і арахамія, які навели удар на Яворів, тупорилий «марафон облизування», який видав у ефір інфу про 1000 людей в драмтеатрі в Маріуполі і люстру зверху, от вже цю наволоч СБУ зловити не вміє.
Бо по бомжарам і деградантам у СБУ свобода дій. А от по бомжарам і деградантам з корочкою від Zє-Гевари 100% є вказівка не чіпати. Ці покидьки вже сотні трупів українців організували через свою тупість і жадібність до хайпу, а зачепити їх не смій. Єднайся з ними. Неначасі.
Можна було б сказати, що Зеленський ввів принцип: своїм — все, ворогам — закон. Але ні. П’ятий, Прямий і Еспресо він вимкнув без всякого посилання на закон. Просто користуючись війною. І зараз вони користуються війною для свого піару. А скільки там вас загине — їм плювати.

Внаслідок ракетних ударів військ РФ по Львову є загиблі та поранені.

Про це повідомив у фейсбуці нардеп «Європейської солідарності» Микола Княжицький.

«У Львові влучили у цивільну інфраструктуру. Є загиблі і поранені, серед них дитина. Це авто, посічене осколками», — написав він. 

Последние новости

Поставили 6 винищувачів просто неба: Forbes оцінив наслідки удару по Миргороду

Під час удару по аеродрому Миргород Росія знищила два українських Су-27, пише Forbes. Росія за останні 9 місяців знищила щонайменше…

7 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.07.2024 1. Доходи російських компаній впали на третину через санкції. -…

8 часов назад

Орбан прибув до Києва

Зранку 2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Києва. Про це повідомив керівник пресслужби Орбана Берталан Хаваші, інформує Суспільне.…

20 часов назад

Міськраду Горішніх Плавнів можна обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого

Міськраду Горішніх Плавнів можна завтра обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого Volodymyr Omelyan КОЗАЦЬКА, ЧУМАЦЬКА, ГЕТЬМАНСЬКА, БЕЗ…

20 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 02.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 02.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

20 часов назад