Категории: Мир

Путін влаштовує всіх росіян

В Путіна — більше 87%. Явка 77,44% Це понад 87,1 мільйонів осіб. Могли щось і намалювати, але левова більшість там така як і їх влада.
Що кажуть такі цифри?
Перше, це не ротація влади. Це консервація. Путін це і є кумир сучасних росіян. Йому були потрібні високі цифри явки та голосування аби показати консолідацію довкола актуального національного лідера. Тобто себе коханого.
Це перехід до косплею історичного кумира Путіна — Сталіна.
Власне, не так просто міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс у свіжому коментарі назвав Путіна новим Сталіном.
Всі ці цифри мали продемонструвати Заходу безальтернативність. Мовляв, ось ми єбонуті, але що Ви нам зробите. Альтернативи немає, як би не хотіли наприклад, креативники Байдена погратись у вуман павер і посадити поруч Навальну з Зеленською.
Путіну потрібно було показати моноліт і підвищити ставки перед Заходом, який не факт, що і досі хоче спалювати всі мости.
Окремо хочеться натякнути на гру декоративної опозиції. Власне, на високу явку і черги в Токіо та Берліна всі ці спадкоємці Навального добре попрацювали. Це ті, котрі закликали прийти на вибори за будь-яку ціну, попсувати бюлетень і зробити серію фоток для грантових заявок.
Тут особливо відзначився один красотун Максим Кац. Памʼятаю, як у перші місяці великого вторгнення воно було в топах прослуховування наших просунутих вкраїнчиків.
Я тоді писала про нього.
І шо?
Ось цей мужчинка легалізує цирк з виборами і робе селфі з V.
Marina Daniluk-Yarmolaeva

.

Цілком очевидно, що цього разу фсб-шній кліці було важливо показати не стільки рейтинг пахана (його можна намалювати будь-яким), скільки “явку“ насєлєнія, яка стала рекордною для росії.
Я писала раніше, що кожен, хто проголосує за путіна, офіційно розпишеться в геноциді українців. Так от, я трохи змінила свою думку.
Всі, хто прийшли на ці псевдовибори (окрім, звісно, людей під дулами автоматів на окупованих територіях), а особливо ті, які так радісно фоткались на фоні банерів зі знаком “V” (з яким рашисти прийшли нас вбивати та окуповувати) та ті, які зробили це за кордоном, легалізуючи незаконні фашистські “вибори“ своїм приходом, ВСІ вони поставили свій підпис під масовими вбивствами українців, за кого б свій “голос“ (якого немає!) вони не віддали.

Последние новости

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

2 часа назад

Трупи російських солдат в селі Роботине

Воин 118-й механизированной бригады ВСУ показывает трупы российских солдат в одном из домов близ школы в селе Роботине Запорожской области.…

2 часа назад

У РФ заявили про атаку дронів на нафтобазу у Краснодарському краї ВІДЕО

Російська влада заявила, що нібито українські дрони атакували нафтобазу у в селі Юрівка в Краснодарському краї у ніч проти 9 травня.…

2 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 09.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 09.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

14 часов назад