Категории: Экономика

Печерский суд снял арест с 415 объектов недвижимости Коломойского

Печерский райсуд Киева удовлетворил ходатайство ООО «Приватофис» и снял арест с 415 объектов недвижимости компании Игоря Коломойского.

Об этом сообщает «Finbalance«.

«Не может быть применена мера уголовно-правового характера по признакам уголовного правонарушения, предусмотренного ч. 5 ст. 191 УК Украины, в том числе, конфискация», а «арест был наложен без доказательств соразмерности стоимости недвижимого имущества, на которое был наложен арест, с размером ущерба, причиненного уголовным правонарушением», — говорится в решении суда.

Согласно судебным материалам Приватбанк предоставил кредит для ООО «Приватофис». При этом в залог для финучреждения были переданы доли в уставном капитале компании-заемщика, владельцами которых являются в т.ч. ООО «Тайлон», ООО «Эл Ти Групп», ООО «Агентство Новый мир», ООО «зернопоставки-М».

Сейчас Хозсуд Днепропетровской области рассматривает дело по иску Приватбанка в упомянутых компаний, а также ООО «Канделла», ООО «ОПФ», ООО «Элара», ООО «Коммунальное обслуживание домов» об обращении взыскания на их доли в уставном капитале ООО «Приватофис» в счет погашения задолженности ООО «Приватофис» на сумму 689 млн грн. Кроме этого, Хозсуд Днепропетровской рассматривает еще ряд исков Приватбанка к ООО «Приватофис» о взыскании задолженности по кредитным договорам от 17.12.2008 на сумму более 500 млн грн.

Однако на данный момент рассмотрение этих споров суды приостановили до вынесения решения по делам, в которых Приватбанк просит судей признать недействительной одностороннюю сделку в форме заявления ООО «Приватофис» о зачете встречных однородных требований.

P.S.

«В Австралії підлітки проїхали тисячу кілометрів на викраденій у батьків машині!». — так відреагував ТСН на новину про зняття арешту з 400 об’єктів Коломойського Печерським судом.

«Британська прем’єрка Тереза Мей вкотре вразила усіх своєю незвичною любов’ю до танців» — ось це повідомлення дуже важливо знати глядачам Г+Г замість новини про закінчення епохи бідності Коломойського.

«Біля узбережжя Великої Британії дайвери зустріли величезну медузу». — чергова важлива новина цього дня.

Це все — сюжети ТСН за один вчорашній день.
Сюжету про Коломойського, звичайно ж, немає.

Ось таке закінчення епохи брехні. Тепер більше не буде брехні, коли всі канали захопив Порошенко і забороняв себе критикувати. Тепер буде епоха правди!
Тепер кожного дня будуть народжуватись пандочки, а українські корови давати рекордні врожаї. А про те, що свинарчуки Президента вас грабують, вам більше не скажуть. Україньский кісєльов Наталя Мосейчук не на те найнята.
І я вчергове вас з цим вітаю!
Ви здєлалі іх вмєстє!

Джон Сміт

P.P.S.

Ви бачили як після зняття Печерським судом арешту з 415 об’єктів нерухомості Коломойського в рамках справи Привату… бачили як антикорупціонери з Transparency International знизили індекси корупції України до 336 місця в рейтингу між Кампучією Пол Пота і Римом часів Нерона?
Не бачили?

Ви бачили антикорупційні маніпуляції по всіх каналах про те, як Зеленський під час війни вкрав щонайменше мільярд гривень?
Не бачили?

Ви бачили відеозвернення Зеленського з обіцянками люструвати всіх суддів (#ябпідтримав), працювати на зарплату, з обіцянками відрубати руки олігарху, який обкрадає простих людей?
Не бачили?

Ви бачили емоційний спітч Вакарчука, який виганяє з першої десятуи списку 9 людей, за те, що вони корчили з себе антикорупціонерів, не будучи ними і не борючись з корупцією? А чули як Вакарчук кричав на старого Коломойського?
Не бачили? Не чули?

Сьогодні ввжливий день. Індикативний.
Свині показали свої рила, показали їхню боротьбу з корупцією.

Настав час свинарчуків, які проголосують за активний чи мовчазний грабунок свинями України з надією, що і їм перепаде якась крихта.

Mason Lemberg

Последние новости

Том Купер: звіт про війну в Україні за 4 травня 2024 року

Всім привіт! Короткий огляд найважливіших подій за останні кілька днів. DEAD – українською Оскільки я захоплююся повітряною війною, однією з…

5 часов назад

Чому на Банковій хочуть знищити «Суспільне»?

Чорний рот Марʼяни Безуглої озвучив нову ідею Зе-Банкової. Знищити "Суспільне" і подати це під виглядом економії грошей. Руда помилка природи…

9 часов назад

Українські воїни на сході отримали 1200 FPV-дронів, детектори та пересувний шиномонтаж, а військові будівельники — два екскаватори

Петро Порошенко під час поїздки на Донеччину зустрівся з представниками бригад ДШВ, артилеристами та військовими інженерами та допоміг військовим із…

9 часов назад

Скільки території Україна втратила за останні пів року

Аналітики підрахували, скільки території Україна втратила за останні пів року. Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася московії понад 300…

10 часов назад

Коли це, після війни?

​​Президент Зеленський заявив: "Після війни, я думаю повернеться велика хвиля людей. Будемо швидко відновлювати країну і люди хотітимуть це робити…

10 часов назад

Российский военнослужащий открыл дружественный огонь и расстрел 6 военных

Как утверждают источники противника, на этом фото российский военнослужащий, который открыл дружественный огонь и расстрел 6 военных из 70-й мотострелковой…

10 часов назад