Категории: Украина

Наслідки удару ЗСУ по порту «Кавказ» біля окупованої Керчі:супутникові знімки

Внаслідок ракетного удару ЗСУ по порту «Кавказ», що біля окупованої Керчі, частково зруйновано російську нафтобазу.

Про це повідомляє проєкт Радіо Свобода «Схеми».

Журналісти «Схем» опублікували супутникові знімки Planet Labs за 31 травня, на яких видно наслідки ракетних ударів 31 травня по території порту «Кавказ, що у тимчасово окупованому Криму.

Опубліковані знімки демонструють термінал порту «Кавказ» 30 та 31 травня, тобто до і після атаки. 

Зазначається, що ушкоджень зазнала частина нафтового термінала, розташована на території порту «Кавказ» біля Керчі. Крім цього, на знімках за 31 травня видно, що російські загарбники прибрали з акваторії порту великі кораблі.

Нагадаємо, що напередодні Генштаб ЗСУ повідомив, що у ніч з 30 на 31 травня Сили оборони України завдали ударів кількома ракетами «Нептун» по нафтовому терміналу РФ в районі порту «Кавказ». По ще одному терміналу вдарили БПЛА.


Сьогоднішнє ураження Нептунами нафтового терміналу в порту «Кавказ» це подія переломна. Це — початок кінця цієї війни.
Ми давно мали почати стратегічні бомбардування російської економіки — лише це може гарантовано підірвати здатність кремлівської хунти продовжувати війну. Ми зобов’язані знищити на росії все технологічніше за виробництво сірників: нафтовий сектор, виробництво снарядів, ракет, порохів, ППО, авіації, РЕБ, ремонт і обслуговування техніки, знищити їм ТЕЦ, нехай в свої -30 градусів зими отримають те, що хотіли зробити нам. Маємо зробити з ними те, що союзники зробили з нацистами в 2-у Світову. Орки пишаються, що ціна життя в них низька, — ок, але воювати вони мають в шкурах і лаптях, луками і стрілами.
Крім того, треба відбити шизофреникам типу мєдвєдєва манічку погрожувати ядерною зброєю. За погрози вони мають відповідати. Російський генерал Валерій Васільєв погрожував, що на місці Запорізької АЕС буде «або російська земля або випалена пустеля». Нехай відкриють мапу російських атомних електростанцій і накладуть її на мапу вітрів: якщо що, випалену пустелю можна зробити і з європейської території росії.
Щойно ми почнемо кампанію стратегічних уражень російського глибокого тилу, остаточна деградація бойових можливостей армії РФ на фронті почне наближатися пропорційно до кількості і частоти наших ракетних ударів.
Західні санкції це удавка на горлі, а українські ракети це удари в живіт. Щоб виграти війну швидше, ми маємо не тільки блокувати доступ повітря рашці, але і постійно вибивати це повітря із неї.
З західними ракетами ключова проблема в тому, що дозвіл бити ними по території РФ все одно буде стосуватися лише авіабаз і великих скупчень російських військ поблизу наших кордонів. США не дадуть нам ракети середньої дальності і не дозволять бити Атакмсами по російському ОПК і тим більше енергетиці.
Тому маємо західними ракетами бити по тактичному тилу орків, а от оперативно-стратегічний тил руйнувати власними ракетами.
Разом із санкціями на продаж технологій рашці випалювання технологій Україною поверне Росію у епоху до індустріалізації. На цьому рівні воювати неможливо незалежно від кількості дикого бойового м’яса.
Путін може скільки хоче надувати щоки, що готовий «воювати как царь Пьотр — 21 год». Але Україні допомагають відновлюватися союзники, а дикун таких союзників не має.
Сьогоднішній успішний удар Нептуна по російській території це початок кінця росії. Тепер маємо забезпечити достатню частоту і постійність уражень. Це буде стратегічний поворот у війні.

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.06.2024 1. Польща, Литва, Латвія та Естонія хочуть звести вздовж кордонів…

11 часов назад

​​ОПУ ЗІ СМАКОМ СТАЛІНІЗМУ

На "Українській правді" вийшов доволі цікавий матеріал про Андрія Єрмака. Матеріал справді вартий уваги. Хто ж такий Андрій Єрмак? А…

11 часов назад

Татарову самое время готовиться на выход

Статья на «Украинской правде» об особенностях и завоеваниях Андрея Ермака имеет очень простую причину. Госдеп США в категорической форме требует…

11 часов назад

​​УКРАЇНЦІ БАЧАТЬ ТАК

Центр Разумкова оприлюднив результати дослідження "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інституцій...", з дуже, як на мене цікавими результатами.…

24 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.06.2024 1. Російський газопровід «Сила Сибіру» постачає газ із родовищ Іркутської…

24 часа назад