Категории: ВидеоПолитика

На телемарафон змонтували ролик, де Зеленський сам себе слухає на Генасамблеї ООН

Це прекрасно. На телемарафон, де олігархічні телеканали облизують владу, з  держбюджету виділяється 2 млрд грн.

Так ось, там змонтували ролик, де Зеленський сам себе слухає на Генасамблеї ООН.

Насправді, в цей час з трибуни виступав президент США і на цей виступ  зібралася представники всіх країн,  повний зал Асамблеї.

Красіво. Плюси як завжди, молодці::)

Геращенко Ірина

Знаєте, як у медійному вимірі може виглядати вислів «вилизувати дупу»? То ось вам зе-марафон. «Найвеличніший лідор сучасності» настільки величний, що може одночасно виступати з трибуни ООН і сам себе слухати в залі — на 14 секунді сюжету. Узагалі, крупний план залу, наскільки пригадую, взятий із епізоду, коли виступав Джо Байден (це, щоб імітувати, як переповнений зал уважно слухає «епохальну промову»), там і наше Зе прихопили через неуважність при монтажі. Лише на кінцівці цього сюжету реальні кадри з залу, де раптово появилася біля Єрмака Зеленська.

І на це лайно в наступному році планують виділити ще на 22% більше бюджетних коштів, ніж у поточному…

Тарас Чорновіл

О, до речі, знайшов для порівняння (див. попередній допис) — той самий зал під час виступу Зеленського. Ні, я не бачу проблеми в тому, що людей у десятки разів менше. Це не страшно, виступи аналізують ті, кому треба. Що там нааналізують референти, написав трошки раніше. І зал заповнюється тільки на справді епохальні виступи світових лідерів, а не якихось вискочок, навіть з такої неймовірної країни, як наша. Проблема у вічній брехні й бажанні наших журнашлюх і медіахвойд прогнутися. А хтось же це сприймає за чисту монету. Отак більшість українців живуть у світі владної зеленої липкої брехні.

Тарас Чорновіл

Насправді, то відео де Зеленський з трибуни ООН розказує Зеленському в залі ООН про наши космічєскіє кораблі в просторах галактікі — це ніхрена не смішно. Це справжня трагедія.
Бо це відео не про монтаж задля збільшення ефекту популярності лідера в очах українців. Це відео про те, що країна яка перебуває в стані війни з більшим і сильнішим ворогом живе в стані суцільної брехні і маніпуляцій, живе в уявному світі і існує тільки тому, що і неї є реальна армія і реальні жертви цієї армії.
Все інше — фальсифіковане: лідери, їх дії, заяви і відео. Фальсифікована і суть, суть всього що відбувається в країні.
Яка взагалі різниця скільки людей, слухало Зеленського? Яка взагалі різниця що він говорив з трибуни формально головної але реально абсолютно немічної організації? Коли найкращою промовою було б просто промовчати.
Яка різниця взагалі що говорить Зеленський? На трибуні ООН, в новорічних привітаннях, у вечірніх відосиках, звільняючи всіх воєнкомів? Нафіга ці показові рішучі звільнення воєнкомів, якщо брудна баба з партії Зеленського, яка викидала через паркан бабло, наскладоване від липових довідок для виїзду закордон цілих батальйонів, виходить на волю за 1407 доларів застави?
Яка різниця що говорить Зеленський в тій ситуації? В роликах, звільняючи воєнкомів. В новорічних привітаннях, обіцяючи перемогу, вже цього року. Чи з трибуни ООН, розказуючи про стратегічні перемоги? Якщо його люди, на його очах, роблять прямо протилежне перемозі і нічого їм за це нема.
Яка різниця ким гнійна пропаганда намагається зобразити Зеленського? Чи найвеличнішим лідером світу? Чи найпопулярнішим спікером в ООН? Чи мужщчиною з сталевими яйцями? Чи другим найбільшим вибивальником зброї, відразу після Рєзнікова (який має зв’язки «десь там», загадочно показує в небо)? Якщо Байден вчора показав як виглядає цей процес і як насправді виглядають вибивальники, демонстративно перед носом зачинивши двері до зброї.
І чи не варто було замість захопливого читання замовлених собою для себе ж блогів на УП про те, що Бен Воллес какашка і коментування всім стадом результатів соціологічного опитування, витратити цей час для спілкування з американськими чиновниками, відповідальними за зброю, щоб потім не виглядати дебілом з несподіванкою?
Ось це і ж контрасти між реальністю і фальсифікованим монтажем нашої дійсності.
Справжнім в якій залишається кров, сльози, Подвиги Героїв і ЗСУ.
І в якій постає питання: чи справжнім є бажання перемогти, чи може достатньо жити фальсифікованим перемаганням у відосиках?

 

Последние новости

Зеленський з нами доти, поки буде війна?

Відповідальна частина суспільства не дозволила Януковичу і ФСБ загнати країну в московітське ярмо. Відповідальна частина суспільства попереджала, що вибори по…

5 часов назад

З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою, — постанова Кабміну

З 18 липня, тобто через 60 днів після набрання чинності закону про мобілізацію, розпочнуть надсилати повістки поштою. Про це йдеться…

5 часов назад

Війна — це не математика

Часто доводиться чути: «Війна - це математика». Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії, а тим більше від практики, люблять сентенції…

5 часов назад

ПʼЯТЬ РОКІВ І ДАЛІ

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України.…

9 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 20.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

9 часов назад