Категории: Мнение

Цього відчуття він прігожину і не пробачив

Бгг, путін пускає крокодилячі сльози по убитому ним же прігожину.
Дід визнав, що знав зека «ще з початку 90-х років».
Те, що нормальні люди приховують, дід патякає відкрито.
Та це не секрет, що путін давно і тісно зв’язаний з бандитськими колами Лємінграда.
Хоча б той факт, що його перший тренер — Леонід Іонович Усвяцов — гвалтівник. Відсидів 10 років за групове згвалтування.
На могилі цієї нікчеми написано: «я умєр, но мафія — бєссмєртна».
Володька путін в ньому «душі не чаял», із захопленням пише про цю нікчему у власній автобіографічній книзі:
«С теми людьми, с которыми я занимался тогда, до сих пор дружу…Мы-то никаких денег за занятия не платили – все были из бедных семей. А карате с самого начала было платным, поэтому каратисты считали себя первым сортом. Однажды мы пришли на тренировку вместе со старшим тренером «Труда» Леонидом Ионовичем. Смотрим, на ковре каратисты занимаются, хотя уже наше время наступило. Леня подошел к их тренеру и сказал ему об этом. Тот даже не посмотрел в его сторону – мол, иди отсюда. Тогда Леня, не говоря ни слова, перевернул его, придушил слегка, убрал с ковра, потому что тот был уже без сознания, и повернулся к нам: «Заходите, располагайтесь». Вот так мы сначала относились к карате».
Путін захоплюється демонстрацією сили цим сміттям. Десь тоді ж приблизно він формувався як особистість і набрався цих повадок. Ну а окрім того він тут захоплюється гнійним гвалтівником.
І в їхній пітерській компашці 70-80х всі такі.
Там ціла банда каскадерів-дзюдоїстів була, що знімалася в кіно і займалася пограбуваннями євреїв, які планували виїзд у Ізраїль.
Розкрили ту банду випадково.
Іншого знайомого путіна і ротенберга відомого в ті часи борця сергія сусліна, який виступав із ними в одній вазі, арештували за вбивство дружини. Він зарубав її сокирою і загорнув в кімоно з емблемою СССР. Провели обшук на квартирі, знайшли купу награбованого барахла і так викрили всю банду.
Тоді заїхало на кічу купа цих спортсменів, яких путін знав по тренуванням, а в той час вже працюючи в пітерському КГБ, курував їх від контори.
Далі цей Суслін відсидів 9 років, вийшов і його влаштував у себе дружбан путіна Ротенберг. А потім вже, як путін піднявся у Москву, за протекції їхньої компашки в рашці почали проводити турнір по дзюдо «Мемориал памяти пятерых», в тому числі в пам’ять про цього Сусліна. Тобто на честь бандита, що вбивав і грабував людей, зарубав власну дружину, проводили меморіал під егідою адміністрації Санкт-Петербурга.
Тобто кримінальна банда петербургських спортсменів-каскадерів розгромлена не була. Вона стала владою, а їхній чувачок — президентом помийки-404.
І зараз цей лисий лепрекон у маразмі прямо вибовкує як десятиліттями знав і якшався з усіма цими гвалтівниками і вбивцями.
Він захоплюється гвалтівниками і чтіт пам’ять про вбивць.
Бо сам він в ті часи був сциклом, та ще й шибздіком. Грабувати і йти по жизні круто і чотко як ці пацани йому не вистачало крутізни і ваги тіла. Тому він пихтів за ними на своєму «Запорожці», заздрив, а потім пішов служити у КГБ, щоб там прикривати злочини кентів.
Ну а тепер в компанії з колишнім «МММ»-щиком чєпушиліним, гяуляйтером в окупованому Донецьку, розповідає про таку саму промокашку — прігожина.
Насправді, прігожин не просто налякав обісраного путіна. Будучи сам шісткою в їхній кримінальній сім’ї, коли прігожин так браво поставив раком все путіньске кодло, захопив штаб у Ростові всього російського угрупування в Україні, коли сам путін драпав із Москви, путін відчув, що навіть його шнирь прігожин «крутіший» за нього. Роки пройшли, а він (путін) так і залишився сцикливою нікчемою на «запорожці».
Цього відчуття він прігожину і не пробачив.
Побажаємо щурам зжерти один одного. Щурячий вовк у них зачотний.

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

9 часов назад

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова

Зеленський та Єрмак прибирають Кубракова: міністерство інфраструктури розділяють на дві частини - Кубраков буде змушений подати у відставку Як повідомляв…

9 часов назад

Через 2 роки злий замисел викрито. Ну слава богу

ФСБшний куратор полковника президенстької охорони в лютому-березні 2022 року в перші дні вторгнення дав йому завдання знайти виконавців серед президентської…

9 часов назад

Київрада визнала Залужного почесним громадянином: «Слуги народу» відмовились голосувати та вийшли із зали

Ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного визнано почесним громадянином міста Києва. Фракція "Слуга народу" під час голосування залишила залу. Про це повідомив депутат Київради,…

10 часов назад