Категории: Шоу-биз

АРЄСТОВЩИНА: «митець» Бабкін, який просуває наративи ворога

Є такий пєвєц в Україні — Сєргєй Бабкін. Пишу його ім’я на русском, бо Сєргєй — ще один защітнік русского язика в Україні, огидно маніпулюючий на цій темі.

«Бійцям на передку байдуже — ТРЕБА или НАДО» — написав Сєргєй в своїй новій пєснє, яка принижує українців, знецінює нашу боротьбу за виживання, мову та культуру.
Тут хочеться спитати Сєргєя: а що ти знаєш про «передок», огидне ти опудало, яке з’їбало за кордон в перший день великої війни і присіло там на німецьку матеріальну допомогу? Ти передок з центром гуманітарної допомоги в Німеччині не переплутав, випадково, дядя? Нічого ніде не муляє: маніпулювати військовими в «мовному питанні»?
Я перепрошую, але мене трясе від того, що він понаписував (Потап зі своєю «Мама-ама-волонтер» — це просто дитяча нешкідлива пісенька в порівнянні), ось ще, наприклад:
«Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку — ЗРАДА
Сало й банош не їси, не пʼєш горілку — ЗРАДА
Помада така, як у Пугачовой Алли — ЗРАДА»
Цей текст заспівав би радо якийсь Кіркоров, бо це абсолютно відповідає наративам московської промивки мізків та нав’язаної нам шароварщини. Цей текст принижує, ображає та роз’єднує українців, а також абсолютно відверто захищає русскій «ущємльонний мір».
«Малеча дивиться в ютюбі «Смешарики» — ЗРАДА
Не маєш вуса, як у Кобзаря Тараса — ЗРАДА»
Знову маніпуляція на убогій, вигаданій, неіснучій шароварщині та відвертій брехні, яка неймовірно вдало грає на руку ворогу. Який гарний підгон росіянам та любітєлям русского міра в Україні — розтаскати цю пєсню на цитати з коментарями: а ми ж казали, що вони — нацисти, а нас ущємляют!
«Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо???» — підсумовує Бабкін.
А тут і коментувати нічого — расчєловєчіваніє, немає єдності, погані українські активісти, неінтелектуальні еліти, хуторянє, какую-страну-просралі…
Одним словом — чиста АРЄСТОВЩИНА.
Зустрічайте: Сєргєй Бабкін — ще один потенціальний кандидат до партії Арєстовіча «Міру — мір». Русскій мір.
Oksana Bailo
Докину і я свої 5 копійок на адресу «митця» Бабкіна, що через критику українців випустив пісню «зрада», яка є прикладом какойразніци та просуванням недокультури ворога, малоросійства та манкуртства.
Справа в тому, що «митець», який культурно просуває такі наративи ворога і прикривається тезою «я митець, я так бачу», зовсім і не митець, а замаскований культурний агент ворога. І не важливо: свідомий чи просто відшліфований роками м’якої пропаганди ворога.
Бабкін схоже, «почуваючи себе в безпеці» , як багато хто любить казати на фінансову та соціальну допомогу союзників біженцям війни, зовсім сплутав береги і не відчуває, що відбувається в Україні. Це сталося саме через те, що людина проживає біль всередині себе там, за кордоном. Цей біль самотності, бо постійно працюючий дисонанс: ракети летять в Україну щодня, а тут повна безпека і нормальне життя, призводить до збайдужіння до долі України.
Вигорів Бабкін, та й хрін з ним.
Але українці пішли під цей «шедевр» і масово висловили своє незадоволення. А це вже хороша ознака того, що ми дорослішаємо і така м’яка пісенна пропаганда проходить все гірше та гірше в нашому суспільстві. Але Бабкіну цього не зрозуміти, тому й добре, що він проявив справжнього себе. Тепер він у когорті проросійських гнид особисто для мене. Ця війна і проявляє хто ти є, і що для тебе Україна…
Дмитро Биков
Таким, як Бабкін, боженька розуму не дав і навряд чи він зміниться. Але блд, тягати бійців на фронті, щоб прикрити свої мудацькі ідеї, які зародилися не в окопі і навіть не на «економічному фронті», а за кордоном, коло теплої пісєчки — це дніще навіть для Бабкіна.
Чому користуватися мовою і культурою окупанта не варто, чудово демонструє сам Бабкін. Його рідний Харків лежить в руїнах. Тисячі людей вбиті в своїх домівках. Сам Бабкін прозрів і почав записувати щось патріотичне. Але ж оця зараза, свиняче нарєчіє, тягне його назад, в рускій мір.
Він прошитий культурою окупанта, як окунь на гачку. Заглотив так глибоко, що вирвати гачок можна тільки з шлунком. Навіть відчувши себе українцем, Бабкін продовжує сіяти рускій мір. Ось чому мову окупанта треба вичавлювати з України так само, як самих окупантів.
«Пєвєц» Сєргєй Бабкін черговий раз перевзувся та фактично поширює кремлівську пропаганду.
Фактично бабкін відкрито виступив проти української мови. Він записав нову пісню, у якій облив лайном українську мову та українську культуру.
Його концерти у Європі організовує російська фірма.
Ось цитати з його нової пісні:
«Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку — ЗРАДА»
«Сало й банош не їси, не пʼєш горілку — ЗРАДА»
«Помада така, як у Пугачовой Алли — ЗРАДА»
«Малеча дивиться в ютюбі «Смешарики» — ЗРАДА
«Не маєш вуса, як у Кобзаря Тараса — ЗРАДА»
Тобто знов втоптування в «шароварщину» та пропаганда московського медіапродукту.
Далі ще гірше.
«Пєвєц» маніпулює «російськомовними Захисниками».
«Бійцям на передку байдуже — ТРЕБА или НАДО» — співає бабкін.
Фактично, це вкладається у намагання деяких сил знов розкачати поділ країни та просувати «рускій язик» і «рускую культуру».
До речі, сидить Сєргєй в Європі і звідти розповідає що у нас все «зрада».
«Какая разніца» і русскій мір все більше піднімає голову…

Последние новости

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

8 часов назад

Трупи російських солдат в селі Роботине

Воин 118-й механизированной бригады ВСУ показывает трупы российских солдат в одном из домов близ школы в селе Роботине Запорожской области.…

8 часов назад

У РФ заявили про атаку дронів на нафтобазу у Краснодарському краї ВІДЕО

Російська влада заявила, що нібито українські дрони атакували нафтобазу у в селі Юрівка в Краснодарському краї у ніч проти 9 травня.…

8 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 09.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 09.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

8 часов назад