Категории: Политика

Їм постійно потрібен умовний Порошенко

В національному виді спорту з пошуку крайніх у «проє*балі» чомусь впритул не бачать Баканова з кротами, любителів порозводити війська, порозміновувати акваторію Маріуполя, зупинити ракетні програми, покласти асфальт замість збільшити армію, пересажати генералів, просрати мобілізацію з фортифікацієй та признчити Кірюшу Тимошенко на потоки в МО — зато знову розкручують провину «західних куколдів» (с)
Це тих «куколдів», які рекомендували буквально рити окопи (а з них ржали), які за півроку до нападу попереджали про нього (а їх називали «хуже скабєєвой»), які надали дані своєї розвідки про напрями ударів (а їм казали «нам тут видніше, у нас шашликі») — і завдяки зброї, координації, врешті решт грошам яких Україні вдалося зірвати бліцкріг та досі тримати тиск армій рф.
_________________
Вектор позітівної пропаганди зрозумілий, їм постійно потрібен умовний Порошенко для переадресації агресії суспільства (якому ніхто нічого нє должен крім Байдена) — така технологія успішно обкатана не тільки у нас, але наприклад в Грузії, і я думаю ми в кроці від того ж самого сценарію, з криками про «внєшнєє управлєніє» та «іноагєнтов».
Що ж, якщо українці знову подібне схавають, то таку вдячність західні партнери обов’язково оцінять, всім сподобається, от побачи.Тє.
Валерій Прозапас
Зеленський зняв відео, інтерв’ю на руїнах друкарні, Епіцентру у Харкові. При цьому знову і знову акценти на провині союзників за зруйнування Харкова. Провина ворога відходить на другий план.
Гопницька, квартальська дипломатія в дії — потрібно звинувачувати тих, хто допомагає і постійно повторювати, що в руйнації України є їх пряма вина.
Не знаю як союзники це витримують, скільки в них волі і бажання допомагати категорично невдячному Зеленському.
Хоча знаю. Їх основна мотивація у допомозі — вони це роблять для українського народу, а не для окремих представників какістократії, корупційно-олігархічної системи…
А піар на крові від Зеленського останнім часом набув фантасмагоричних форм — на попелищах вчорашніх трагедій займатися травлею союзників.
Все це більше і більше нагадує 2019 рік з постійними, щоденними травлями Порошенка, щоб знищити владу державників і перетворити країну на попелище під чуйним керівництвом оманських кураторів…
США може і не дозволяють бити своїми ракетами по території РФ, але більше цікаво — ДЕ НАШІ РАКЕТИ?
Американцям честь і хвала за надані ракети. Дареному коню в зуби не дивляться. Їхніми ракетами маємо бити як кажуть вони, а от по аеродромах вглибині РФ бити своїми ракетами, нікого не питаючи.
Де Вільха-2, де Довгий Нептун, де Грім-2?
Розробник Нептуна видав перші ракети вже через 11 місяців після того куцого запізнілого замовлення зробленого Зеленським в березні 2021 року. Зараз пройшло вже 27 місяців широкомасштабної війни. За цей час можна було замовити, розгорнути, масштабувати і виробляти ракети сотнями.
Треба не на руїнах в Харкові пресуху давати іноземним журналістам про «провину Заходу», а відповісти нам — ДЕ НАШІ РАКЕТИ, ВОВА?
Можна роками нести пафосну гундосину з телевізора, носити футболки з тризубами і дивні «вишиванки», що кожного разу схожі на косоворотки, можна навіть навчитися якось розмовляти українською… а потім запросити до Львова смердючих швайнехундів на якийсь їхній «форум», куди вони в принципі не могли потрапити через візовий режим і відправити на той форум обісцяного мішу-довьойоба, щоб розважав їх.
… і відразу стає все на свої місця. І відповідь на запитання «Хто ти?», і відповідь на запитання в якому світі ти живеш, і відповідь на запитання чи здоровий ти психічно й відповідь на запитання чи можлива перемога з тобою на чолі.

Последние новости

На війні з російськими окупантами загинув пластун та волонтер з Луцька Ігор Приступа

У війні з російським агресором загинув учасник АТО, відомий волонтер та пластун з Луцька Волинської області Ігор Приступа. Про це…

4 часа назад

Neue Zürcher Zeitung: «Зустріч на найвищому рівні у Бюргенштоку не сприяла зміцненню миру»

Neue Zürcher Zeitung: «Зустріч на найвищому рівні у Бюргенштоку не сприяла зміцненню миру. Організатори та учасники намагаються приховати це, але…

4 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 17.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 17.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

4 часа назад

Типовий український канал

На заувагу про засилля побитих шашеллю беззубих пʼяниць із РФ в ефірах українських медіа — одна мила жінка написала: «Ну,…

16 часов назад

Юрій Бутусов: Факти та висновки з розслідування Бігус.інфо

Факти та висновки з розслідування Бігус.інфо щодо витоків по справі кураторів "Великого будівництва" Юрія Голика, Георгія Біркадзе, а також співробітників…

16 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 15-16.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 16.06.2024 1. Санкції США зупинили торгівлю валютою та призвели до паралічу…

17 часов назад