Категории: Политика

Єрмак-скандал. У Зеленського не збираються реагувати «на кожен пост у фейсбуці»

Президент Володимир Зеленський не збирається реагувати на скандал з оприлюдненням відеозаписів, на яких брат очільника Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює призначення на державні посади.

Відео вчора оприлюднив нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос, зі звинуваченнями у тому, що новий глава Офісу президента та його брат «барижать посадами».

«Ви хочете, щоб президент реагував на кожен пост у фейсбуці?», — так відповіла речниця Офісу президента Юлія Мендель питанням на питання журналіста «Главкома» про те, чи слід очікувати реакцію на скандальне відео від глави держави.

У відповідь на уточнюючі запитання «Главкома» Мендель тричі повторила: «Президент що, повинен реагувати на кожен пост у фейсбуці?», після уточнюючих запитань зауважила «Я вас почула» і поклала слухавку.

glavcom.ua

P.S. Отже запам’ятаємо, що коли дві жінки розмовляють між собою на Ютубе, як Федіна та Звіробій — то тоді Зеленський перелякано  власноруч біжить писати заяву про «замах на вбивство». Коли його голову Офісу спіймали на гарячому розпилі сотень мільйонів бюджетних коштів — реагувати він не збирається.

Alex Noyt

Правоохранительные органы наперебой бросились заводить дела против брата главы ОПУ Андрея Ермака. По заявлению Гео Лероса, дело против Дениса Ермака уже завели в САП, собираются в НАБУ, а, по некоторым источникам, к этому процессу подключилось и ГБР. Силовики всегда были безошибочным барометром: кто сильный мира сего, а кто – списанный материал, кого можно трогать, а к кому близко не подходи. И САП, ориентированной на Авакова, и НАБУ, чуткому к пожеланиям «соросят», в равной степени нет причин ни бояться заводить дела против Ермака, ни опасаться возмездия. То ли Ермак переоценил собственные силы, то ли недооценил противников. Но сейчас он – сбитый летчик. И, скорее всего, его ждет судьба Сивохо, которого сегодня поперли с поста советника секретаря СНБО. Но Сивохо хоть подняться помогли, когда его толкнули во время известной презентации. А Ермаку вряд ли кто-то руку протянет: наоборот, еще потопчутся и ногами попинают. Стоит вписать фамилию Ермака в Книгу рекордов Украины: еще никому не удавалось за такой короткий срок набраться столько негатива и стать настолько токсичным.

Страсти

Последние новости

Під час виконання бойового завдання загинув пілот Денис Василюк

Днями, під час виконання бойового завдання загинув начальник штабу – перший заступник командира авіаційної ескадрильї підполковник Денис Василюк. Про це…

14 часов назад

Набув чинності новий закон про мобілізацію

В Україні 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію. Він був ухвалений та підписаний президентом України в квітні. Політики…

20 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 18.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

20 часов назад

Катери «Ірпінь» та «Рені» — вже у морі

На початку травня Військово-Морські Сили Збройних Сил України отримали ці судна від ВМС Естонії. Катери виконуватимуть бойові завдання, у тому…

1 день назад