Категории: Политика

Зеленский сравнил ООН с слабым, хилым и ненужным дедом

Об этом Зеленский заявил во время выступления на общих дебатах в рамках 76-й Генеральной ассамблеи ООН.

«Критика ООН звучит часто, но мы критикуем себя, ведь ООН — это не здание, а это лидеры… Нам с вами, а значит и ООН, нужно поверить в себя… Сегодня ООН как супергерой на пенсии, который забыл, что он мог сделать. Он считает себя обузой, слабым, хилым и ненужным дедом, жизнь которого прошла напрасно. А может ООН кое-что вспомнит?», — отметил президент.

В частности, он призвал вспомнить, как с 1981 года более миллиарда человек впервые в своей жизни получили доступ к питьевой воде; вспомнить о том, что именно ООН объяснила, что у каждого человека есть права и что их надо защищать; вспомнить, что именно ООН обеспечивает едой 90 млн человек в 73 странах мира и что именно ООН создала ЮНЕСКО и ЮНИСЕФ, которая в более 190 странах мира защищает детей.

«Поэтому не может быть банальным или устаревшим призыв объединяться ради них. Что скажете, многоуважаемые лидеры государств и правительств? Давайте покажем, что мы решительно настроены приложить все усилия, чтобы усилить наше взаимодействие. Покажем и просто сделаем, даже без резолюций, без деклараций… как люди, как нации, как Объединенные Нации, сделавшие свой выбор. Либо их поступки будут наполнены смыслом, либо эти кресла будут пустыми. Вот вам цена этого выбора», — подытожил Зеленский.

“Ось вам ціна реформ» — перше що сказав Зеленський під час виступу на Генасамблеї ООН.
Так він прокоментував напад/обстріл Шефіра.
Яке відношення має Шефір до реформ, будучи лише радником? Невідомо.
Яке відношення реформи взагалі мають відношення до Зеленського? Також велике питання.
Шефір займається «Кварталом». Саме на нього переписав низку своїх «кварталівських» бізнесів Зеленським.
Так може це і є «реформи» у розуміння Зе?
Продаж Сватів та Папіка до РФ.
Повернення «Сватів» на телебачення після заборони.
Повернення всіх можливих і неможливих гастролерів з московії до України.
Саботаж Закону про мову та подальша русифікація телепростору.
Це мабуть і є «реформи» Зеленського/Шефіра.
Коли вчора я казав, що обстріл автомобіля Шефіра буде використовуватись зеленими для максимального піару і брехні — ось воно.
Андрій Смолій
25 вересня 2019 року новообраний Президент Зеленський з трибуни ГА ООН згадує про вбивство російським снайпером на фронті мого двоюрідного брата Василь Сліпак і демонструє російську кулю.
23 вересня 2021 року Зеленський з цієї ж трибуни розповідає про свого друга, переговірника з олігархами і тіньового куратора корупційних оборудок цілих галузей, авто якого обстріляли сьогодні з невідомих, але швидше за все кримінальних причин фінансового характеру, і розповідає, що «це ціна реформ і змін у державі».
Цікаво, якщо би цього не відбулося — це потрібно було вигадати?
Ось такі от метаморфози бидла, яке дорвалося до влади.
Саме сьогодні, напередодні, у студії Taras Berezovets я висловив сподівання, що Президент на ГА ООН не повідомить про напад на свого касира і не скаже, що це спроба зупинити реформи.
Виступив і сказав!
Президент нарешті знайшов героя у власному оточенні, про якого слід розповісти світові. Десь тихо заплакав «загиблий на фронті» брат Єрмака.
Дешевий індійський серіал триває…

 

Теги: ООН

Последние новости

Орбан прибув до Києва

Зранку 2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Києва. Про це повідомив керівник пресслужби Орбана Берталан Хаваші, інформує Суспільне.…

8 часов назад

Міськраду Горішніх Плавнів можна обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого

Міськраду Горішніх Плавнів можна завтра обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого Volodymyr Omelyan КОЗАЦЬКА, ЧУМАЦЬКА, ГЕТЬМАНСЬКА, БЕЗ…

8 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 02.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 02.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

8 часов назад

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

20 часов назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

20 часов назад