Категории: Политика

Зеленський провів засідання Ставки

На сьогоднішньому засіданні Ставки Головнокомандувача обговорювалось 5 питань щодо посилення обороноздатності України. Зокрема питання українського виробництва дронів та снарядів.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму телеграм-каналі.

Перша тема обговорення — українське виробництво дронів

За словами Зеленського, на 2024 рік збільшено контракти на закупівлю та спланувано додатковий бюджет саме на дрони. На Ставці щодо цього питання доповідали віце-премʼєр-міністр Михайло Федоров та міністр оборони Рустем Умєров.

«Загалом на цей рік більше 90% дронів на фронті – це вітчизняне виробництво.

Друге питання — виробництво та імпорт снарядів

«Теж збільшуємо контракти. І пришвидшуємо виробників. Доповідь — міністр оборони.

Третє питання — ситуація на фронті

Обговорювалась обстановка на всіх напрямках. Президент наголосив на складності ситуації в районі Авдіївки.
З доповідями щодо цього питання виступали Головнокомандувач Валерій Залужний та командувачі за напрямками — Едуард Москальов та Олександр Cирський.

Четверта тема обговорення стосувалось фортифікацій

«Нарощування фортифікаційних споруд. Доповідь Премʼєр-міністра Шмигаля щодо фінансування. Доповідь міністра оборони щодо термінів виконання завдань.

П’яте питання — енергетика

Обговорювалось відновлення після російських ударів, фізичний захист енергетики, наші системні кроки.
Доповідали прем’єр-міністр Денис Шмигаль, міністр інфраструктури Олександр Кубраков та очільники енергетичних компаній Олексій Чернишов і Володимир Кудрицький.


Ставка нашого маленького сталінчика вхолосту. Виявляється, що й цим можна тішитися. Дожилися. Насправді, все йде за отим мерзенним планом. Вони хитають і втомлюють суспільство. А заодно ще й його жорстко колють. Через провладні та підвладні ресурси просто затоплюють нас роздором і заливають взаємною ненавистю.

Зрештою, все доволі очікувано. Мій сценарій аж ніяк не позитивний. Я від початку припускав, що усунення Залужного, руйнування залишків управління армією й локальна поразка України та тимчасове перемир’я на умовах москви — це справа не одного місяця. Наслідки від цього будуть тільки гіршими, бо до того часу Україну вже остаточно добиватимуть із середини.

А сьогодні… Бачу купу втіхи в колег: не сталося, навіть більше того сам назвав у дописі Головнокомандувача Головнокомандувачем. Хоч хтось з оптимістичними відчуттями… А мені, якщо чесно, зовсім не втішно. Сьогодні якесь вигоряння.

Тарас Чорновіл

Чмокєр сьогодні поїв лайна

ЗЕ зрада

Двічі

ЗЕ зрада

 

 

Теги: Ставка

Последние новости

Орбан прибув до Києва

Зранку 2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Києва. Про це повідомив керівник пресслужби Орбана Берталан Хаваші, інформує Суспільне.…

5 часов назад

Міськраду Горішніх Плавнів можна обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого

Міськраду Горішніх Плавнів можна завтра обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого Volodymyr Omelyan КОЗАЦЬКА, ЧУМАЦЬКА, ГЕТЬМАНСЬКА, БЕЗ…

5 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 02.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 02.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

17 часов назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

17 часов назад