Категории: Политика

Зеленський прагне єднання всіх патріотів

Бачте як цікаво все виходить? Був собі такий заступник голови АП часів Януковича Андрій Портнов (колишній адвокат і депутат Юлії Тимошенко, до речі). Після Революції Гідності і весь період президентства Петра Порошенка Портнов ховався за кордоном. Але варто було перемогти Зеленському, як Портнов з помпою повернувся до України.
Тут він перекваліфікувався в містифікатора і казочника та почав розповідати побрехеньки як Порошенко возить готівку валізами. І не тільки.
Ще Портнов ініціював проти Порошенка низку кримінальних справ. Про Керченську протоку, наприклад. Ще, Портнов навіть хвалився, що саме він стояв за репресіями проти генерала Марченка, який щойно захищав Миколаїв.
З появою на Банковій Єрмака, там же окопалися дві креатури Портнова — Татаров і Смірнов. Татаров — це той що брав участь в розгоні Майдану і якого Арестович називав приємною людиною і профессіоналом.
Татаров часу не гаяв і невдовзі ДБР, що перетворилося на каральний орган проти опозиції, очолив колишній колега Татарова Олексій Сухачов. Саме з його подачі тоді заходилися шпетити Петра Порошенка. А коли згадобилося, то і Кіру Рудик. Що правда всі потуги вийшли в свисток, звинувачення ДБР розвалювалися в судах.
З початком вторгнення Портнов благополучно виїхав за кордон. А коли діяльність Єрмака і Татарова розкритикувала американська конгресвумен Вікторія Спартц, ЗЕботва змалювала Спартц як типову баригу і мародера. За до болі знайомими лекалами.
А серед силовиків з’явилися зразу ще дві нові креатури Татарова. Симоненко і Малюк, замість відповідно Венедіктової і Баканова.
І ЖОДНА кримінальна справа проти Порошенка порушена за участі Портнова досі не закрита.
Все це називається: «Зеленський прагне єднання всіх патріотів і бореться за Україну».
Розкажіть все це шануваьникам Зеленського. І насолодіться, як у відповідь залунає звичне «А ваш Порошенко!» Що їм відповідати?

Последние новости

Навіщо Банкова “оголосила війну” генералам ЗСУ

1. Зеленський звільняє суперпопулярного Головнокомандувача ЗСУ Залужного і призначає Головнокомандувачем ЗСУ Сирського. 2. 11 лютого 2024 Сирський призначає Командувачем Об’єднаних сил…

11 часов назад

Як живе “рупор ОП” та власник Telegram-каналу “Джокер”

Журналісти провели розслідування щодо Романа Кравця, який є власником Telegram-каналу “Джокер”. Його пов’язують дружні відносини з посадовцями Офісу президента, а…

12 часов назад

Ще 180 знищених та відзнятих росіян Третьої штурмовою за минулий місяць

250 двохсотих під@рів — і це тільки зафіксовані. 3 ОШБр публікує пруфи вдалого полювання на ворожу нечисть за минулий місяць.…

16 часов назад

Поблизу Москви горить НДІ «Платан», у якому проводять дослідження для російської оборонки

У підмосковному Фрязіно горить НДІ "Платан", який виконує замовлення для російської оборонної промисловості в галузі радіоелектроніки. Відеозаписи із місця пожежі…

17 часов назад

Александр Кушнарь: Нептуны разгромили шахед-инструкторов в Ейске

ВМС ЗС України, у взаємодії зі Службою безпеки України знищили 120 безпілотників на військовому полігоні 726-го навчального центру ППО у Краснодарському…

17 часов назад