Категории: Украина

Зеленский написал письмо Шмыгалю

Президент Владимир Зеленский обратился к премьер-министру Денису Шмыгалю с письмом, в котором призвал безотлагательно принять совместно с СНБО и СБУ исчерпывающие меры по защите экономических интересов государства, сообщает пресс-служба президента.

«Так, необходимо обеспечить проведение всеобъемлющей оценки состояния деятельности объектов государственной собственности, имеющих стратегическое значение для экономики и безопасности государства, в том числе выявление и устранение факторов, блокирующих их работу», — говорится в сообщении.

Также Зеленский настаивает на принятии комплексных мер с целью исключения экономически необоснованного отчуждения имущества предприятий, имеющих стратегическое значение для экономики и безопасности страны, и субъектов хозяйствования с корпоративными правами государства.

«Кроме того, следует осуществить системную оценку влияния на состояние экономической безопасности государства приватизации или продажи корпоративных прав в уставном капитале предприятий, имеющих монопольное (доминирующее) положение на рынке товаров, научно-исследовательских (научно-технических) учреждений, а также предприятий, имеющих стратегическое значение для экономики и безопасности государства, в частности публичного акционерного общества «Мотор Сич», — говорится в сообщени.

О соответствующих результатах премьер-министр должен проинформировать президента лично.

P.S.

Роман Шрайк:
Все, что можно сказать про последние назначения…
Юрій Луценко:
Щодо призначення Татарова заступником глави Офіса Президента.
Юридично ніякий чиновник ОП не має права впливати на жодну силову структуру.
Координація і нагляд за правоохоронними структурами — виключна компетенція Генпрокурора.
Призначення «смотрящего» за правоохоронною системою — ознака авторитарного бажання політичних репресій.
Політично — це призначення люстрованого виконавця репресій щодо Майдану є викликом всім демократичним силам країни. Це — крок назустріч Януковичу і його страусам.
Sergey Fursa:
Татаров Пискун Фокин Кравчук
Кадровый гений Зеленского? Или кадровый голод в стране в самым талантливым народом, по словам украинских политиков. Вот ведь парадокс.
Но почему? Почему он выкапывает худших людей и ставит их на должности?
Карл Волох:
Справа не в особистих якостях Олега Татарова. А в тому, що ці паскуди, маючи ледь не конституційну більшість у парламенті, навіть не завдають собі клопоту внести зміни до закону і, призначаючи люстрованого чиновника всупереч прямій забороні, просто знущаються з права і знову плюють у вічі суспільству.
Йозеф Кнехт:
Єрмак непогану команду підібрав. Смирнов — адвокат Єфремова. Татаров, який координував тітушок і говорив, що майданівці самі себе повбивали. Але насправді Зе самий проукраїнський президент, як заявив Кулеба. Так, такий проукраїнський, що ніде проби ставити.
Юрій Каракай:
Ми стрімко повернулися в епоху пізнього Януковича, з порожньою казною, в боргах, злиднях і зрадниках у владі. Рік 2013.
Валерій Прозапас:
От і » Укроборонпром» в страшні мінуса пішов в порівнянні з «марадєрамі» — і ніхто свинками в Абромовічуса з Найємом не кидається, на капоти президенту не стрибає, не завиває в ефірах, ДБР справи не порушує.
Дє Бігус? Де Боцман? Де адепти кривих дул? Де не побоюсь цього слова Шустєр?
Всіх оптом скупили Кремль з Коломойським — теперішнє мовчання і тодішні істерики «націоналістів», «активістів», «антикорупціоністів», «журналістів».
Як і заяви болєє лудших нових ліц: «ворог не в Кремлі і не в ОП, а Порошенко».
Не чокаясь.
Теги: МоторСіч

Последние новости

Це Харків сьогодні. Харків, який обороняється

​​Напевно ви вже бачили це фото? Хлопчик у касці і бронику забирає замовлення у KFC. Це Харків сьогодні. Харків, який…

7 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 27.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 27.04.2024 1. Українські безпілотники зупинили НПЗ у Краснодарському краї. - Слов'янський…

7 часов назад

Ти це розвів, ти і виправляй

Зеленський як тупа манда, яка боїться, що битимуть її, а тому зіштовхує всіх лобами, переводить увагу на інших, то на…

7 часов назад

На переговорах з РФ у Стамбулі Україна погодилась на відмову від НАТО та заборону “агресивного націоналізму”— Welt

На переговорах з РФ у березні-квітні 2022 року Україна погодилася дотримуватися нейтралітету, не вступаючи в жодні військові союзи, включно з…

7 часов назад

Дрони атакували Краснодарський край РФ: загорілися Ільський та Слов’янський НПЗ

У ніч на суботу, 27 квітня, безпілотники атакували Краснодарський край Росії. Під ударом опинилися нафтопереробний завод ТОВ "Слов’янськ ЕКО" поблизу…

18 часов назад