Категории: ВидеоПолитика

Зеленський дав перше інтерв’ю російським пропагандистам

Президент України Володимир Зеленський вперше дав повноцінне інтерв’ю журналістам із Росії.

Він поспілкувався з представником пропагандистського телеканалу «Россия 1» Павлом Зарубіним, передає «РИА Новости» країни окупанта.

Для Зеленського війни немає.

Телеканал анонсував, що повна версія інтерв’ю, а також «реакція оточення українського лідера на розмову з російським кореспондентом» вийде у неділю, 15 грудня, в програмі «Москва. Кремль. Путін».

Раніше:

  • Група пропагандистів російського телеканалу «Звезда», який висвітлює окупацію Донбасу, прилетіла до Києва.
  • Вони заявили, що таким чином відреагували на «запрошення» президента України Володимира Зеленського, яке пролунало на «нормандському саміті».
  • Там Зеленський закликав російських пропагандистів перестати придумувати фейки і запропонував їм приїхати в Україну, щоб побачити реальну картину життя країни.
  • Пізніше в СБУ повідомили, що журналістка телеканалу «Звезда» Діана Сіразі прибула до Києва як приватна особа.

P.S.

Це ті пропагандисти Звєзди, що присутні в ОРДЛО в бойових порядках ворога, що вбиває наших військових. Це ті покидьки, що знімають наших понівечиних загиблих, допити полонених, що «запєчатлєвают для потомков героїзм доблєсних ополчєнцев».

Зеленський запросив їх в Україну.
Запросив КАДРОВИХ військових ворога.

Нє. Бл*ядь. Ще раз.
Наш Верховний Головнокомандувач запросив кадрових військовослужбовців МО РФ в серце нашої країни.
— Ну вот ми і в центрє Кієва! — з торжеством на косоокому є*балі радіє ворог.

Я в ах*уї.

Позавчора вони убили трьох наших, а сьогодні вже гуляють у нас наче у себе вдома.

На скрині те, що виготовляють ось ці запрошені Зеленським (кидаю в комменти, не хочу тиражувати таке в пості).
Просто пздць…

Джон Сміт

Сегодняшние новости:

1) По центру столицы «абсолютно законно» разгуливает и ведет съемку группа пропагандистского кремлевского телеканала «Звезда»

2) В столице задержали добровольца ВСУ (музыканта, автора гимна ССО) и волонтерку-медика (детского сосудистого хирурга) — «по подозрению в уб&йстве Шеремета»

Вы думаете это про Москву? Нет, ребят, это про Киев.

Кто же «зробив ЦЕ разом»?

P.S. А, еще «йолку», то есть каток поставили на Банковой перед Офисом Президента. Классная «йолка»?

Аллан Левітов

Короче, наш дорогой шестой президент пустил в Украину пропагандонов из рашки. Я не знаю причины, то ли это такая плата за показ сериала «Слуга народа» на России, то ли глупость, но они, эти псоглавцы, едут к нам.

И ладно бы это были просто журналисты, как бы не так. Это именно вражеский десант, не знаю какая уже по счёту колонна, двигающаяся свиньей и сметающая на своём пути все, что мне дорого.
Поэтому ей-Богу, увижу их — буду лупить большой анафемой куда попаду, разобью камеры и микрофоны. Поломаю штативы и прочую белиберду российских журнашлюх.
Пусть знают как с хунтой связываться. Испытают по полной наше боевое гостеприимство. Агентам мордора не место на моей земле.

UPD. Охолов трохи. Подумав. Мабуть такі не одразу буду техніку прпагандонів ламати, а спочатку запропоную стати на коліна, та попросити прощення у українців за кожного вбитого. А якщо не погодяться, тоді да, велика анафема, свята вода відрами та все інше.

Олександр Дедюхін

Если вы считали, что репортаж ТК Звезда с Майдана независимости это уже полный финиш, то нет. Вот финиш это то, что ВГТРК Россия 1 анонсировал эксклюзивное интервью с Зеленским. Его обещают показать в это воскресенье, 15 декабря, на канале «Россия 1» в программе «Москва. Кремль. Путин». Ещё раз. Москва. Кремль. Путин!!!

Тарас Березовец

По приглашению Зеленского сотрудники Министерства обороны России приехали в Киев снимать сюжеты о биндеровцах. «Журналисты» телеканала «Звезда», основателем которого является Центральная телерадиостудия Министерства обороны Российской Федерации, как сообщают в СБУ, «приехали с частным визитом к родственникам».

Сами представители информационного спецназа Минобороны РФ говорят, что приехали по сделанному в Париже приглашению Зеленского. Не лох или не агент? И следует ли ждать приглашения настоящему спецназу Минобороны РФ от президента Украины, который сегодня занят тем, что заливает каток на Банковой?

Янукович в 2013 году спешно ставил елку, а Зеленский заливает каток. Они это специально?

Страсти

Последние новости

Юрій Винничук: «Этим гнусным языком»

Французький письменник Джонатан Літтел опублікував статтю, в якій дивувався, що українці не хочуть визнавати своїми Булгакова, Ахматову, Бабеля і т.…

5 часов назад

Ізраїль перепозиціонується в агресора

Пам’ятаєте як минулої осені починалась війна в Секторі Газа? Страшні розстріли ізраїльтян, масові бомбардування з боку терористів Хамасу. І майже…

6 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 25-26.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 26.05.2024 1. російським банкам закрили більш ніж половину рахунків у доларах…

6 часов назад

NASA увімкнула на станції Psyche футуристичні двигуни Холла — зараз апарат рухається зі швидкістю 133,2 тис. км/год

NASA увімкнула електричні двигуни Холла на Psyche, космічному кораблі, який зараз плавно рухається до багатого металом однойменного небесного тіла у…

9 часов назад

Хороші Рузкі — майже від всіх них смердить великодержавним шовінізмом

«Ви просто заздрите успіхам російських експертів». «Ви страждаєте нарцисизмом, тому не бачите добра, яке роблять для України Ходорковський та Каспаров».…

10 часов назад