Категории: Мнение

Зеленський — це російський інструмент з підкорення і знищення України

Прихід Зеленського у 2019 для багатьох був пов’язаний з надіями на краще і протестом проти існуючого порядку речей.

Для небагатьох було зрозуміло, що Зеленський — це спільний проект Кремля і олігархів з подальшого поглинання України.
Шлях Путіна був очевидним.
Або безумовний бліцкриг і повернення України у свою зону впливу або повний розвал України і повзуча окупація.
Перший план було зупинено наприкінці 2019 через повну неспроможність зеленої команди встановити жорстку вертикаль влади і знищити опозицію.
Другий план все ще реалізовується:
1. Розвал міжнародної коаліції на підтримку України шляхом «нахабної» зовнішньополітичної поведінки Зеленського, ігнорування взятих на себе зобов’язань і повна бездіяльність на російському треку.
2. Через мовчанку Зеленського Путін доводить до кінця свій ключовий геополітичний проект «Північний потік — 2» і повертається за стіл переговорів з Заходом.
3. Армію знекровлено у 2019-20 роках шляхом заміни командирів середньої ланки, коли бойових командирів повертали в академію, а безвусих юнаків призначали на їх місце, та «дивними» наказами не реагувати і не відкривати вогонь у відповідь на розстріл наших військових і цивільних. Міноборони цілеспрямовано зриває другий рік поспіль державне оборонне замовлення, а Тарана, вірного послідовника Лєбєдєва, тримають на посаді з усіх сил.
4. Програми реформ досі немає, а уявний План трансформації на 277 млрд до болю нагадує Пєрєстройку Горбачова з блек-джеком, наркотиками і повіями.
Кадровий принцип призначень на державні посади «безмозглі і покірні» — лише поглиблює економічну кризу та збільшує відставання від цивілізованих країн.
5. Штучно створена енергетична криза веде нас до єдиної мети: в грудні 2021 — січні 2022 нам оголосять, що газ закінчився, вугілля немає, електроенергія погодинно. Єдина альтернатива — брати це все в Росії, якщо хочемо «вижити».
І так, план Путіна включає тотальну корупцію Зеленського і його оточення. Адже, 10 млрд вкрадених доларів — це ніщо у порівняння з вартістю України, яка сама падає в руки.
Який західний лідер захоче спілкуватися з корумпованим керівником держави, руки якого по лікоть в офшорах?
І тому, так, Зеленський — це Антимайдан.
Зеленський — це російський інструмент з підкорення і знищення України.
Те, що здавалося смішним і неймовірним у 2019 — стало реальністю у 2021.
Краще вже не буде, бо Зеленський — це найгірше, що трапилося з нами в минулому десятилітті.
І лише від нас залежить, як довго триватиме ця реальність в новій декаді.
Volodymyr Omelyan

Чому я вважаю, що Зеленський несе загрозу Національній безпеці?
Загалом, поняття національна безпека включає безліч компонентів. Пересічні громадяни вбачають у цьому понятті, здебільшого, зовнішню загрозу, або якихось шпигунів…
Національна безпека має ширше коло завдань.
Економічна, соціальна, гуманітарна, екологічна, воєнна, інформаційна, енергетична, фінансова безпеки, тощо, це все — національна безпека.
Як ми з Вами можемо знати, що саме зараз Єрмак та Зеленський не дзвонять Путіну і не здають чергову операцію наших спецслужб, списки особового складу та агентуру в РФ? Ніяк.
Як ми, після зізнання Зеленського, можемо бути впевнені, що не здаються оборонні плани держави, розвідданні, що надавали США? Ніяк.
Після того, як ТСК Слуг Народу з’ясували, що стратегічні запаси зерна та захисних масок усієї країни «з’їли миші»(це результат розслідування) то, як ми можемо знати, що завтра ті миші не зїдять увесь національний резерв? Ніяк.
Ми маємо справу з інфільтрованами агентами спецслужб РФ, мафією та аферистами… Грімуча суміш.
Ці різні люди працюють на результат- руйнування України.
Україна вистоїть. Вона переживе і Путіна, і Зеленського, як до цього пережила Єкатерину другу, Леніна, Сталіна, Гітлера, монголів, орду…
Ми зберегли мову, націю, культуру. Попри столітні геноциди.
Шкода, що ми втрачаємо свій час і час наших дітей. Зокрема через таких Зеленських…

Последние новости

Тупі, ще тупіші

А чому всі так обурилися останнім номером «Кварталу-95», який висміює хтивого голову Рівненського ТЦК? Чого ви чекали від цієї команди…

12 часов назад

Червінського утримують в холодному підвалі

Червінського утримують в холодному підвалі. Про це повідомив адвокат Андрій Йосипов, який 6 травня зустрічався з Романом у СІЗО Кропивницького.…

12 часов назад

Для кого Єрмак концентрує владу?

​​​​​​​Результати грудневого опитування Київського міжнародного інституту соціології, опубліковані сьогодні — симптоматичні Більшість українців (59%) вважає, що Україні демократична система важливіша, ніж…

12 часов назад

Наступ на Харків. Обстріли, ДРГ, бої у прикордонні | Юрій Бутусов

Юрій Бутусов у прямому ефірі аналізує ситуацію на Харківщині, де російські війська посилили обстріли та здійснюють спроби наступу. ----- Зеленський…

13 часов назад

У Пентагоні повідомили склад нового пакету допомоги Україні на 400 млн дол.

Міністерство оборони США розкрило склад нового пакету оборонної допомоги Україні, затвердженого 10 травня. До пакету увійшли засоби, які відповідають "найбільш…

13 часов назад