Категории: Украина

Зеленський, Єрмак та інші представники влади не прийшли на програму до Шустера

Востаннє ситуація, коли представники влади так масово відмовилися прийти на програму, була за часів Януковича, зазначив ведучий.

Про це Шустер заявив в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

«Президент України, голова Офіса президента України, голова Служби безпеки України, голова ДБР, Давід Арахамія — голова фракціії партії «Слуга народу», також член комітету з питань національної безпеки, Ірина Верещук — віце-прем’єр міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій», — перерахував він.

Шустер зазначив, що не знає, чому можновладці попри запрошення не з’явилися у студії.

«Таке востаннє я бачив, коли влада не приходила — це були часи вже далекі, здавалося б, Януковича», — додав він.

Сьогодні у «Свободі слова Савіка Шустера» говорять про зрив спецоперації із затримання бойовиків ПВК «Вагнера». Ведучий запрошував до студії президента України Володимира Зеленського та голову Офіса Президента Андрія Єрмака. 


Колишній голова ГУР МО Василь Бурба не зміг приїхати на програму до Шустера, бо його викликали на допит до СБУ.

Про це ведучий програми Савік Шустер заявив в ефірі.

За його словами, Василь Бурба мав бути в прямому ефірі, але отримав з СБУ повідомлення про виклик на допит, і тому не зміг взяти участь у дискусії.

Натомість Бурба приїхав до студії у першій половині дня озвучив свою позицію щодо зриву спецоперації з затримання бойовиків ПВК «Вагнера». 

P.S.

Те, що говорить зараз Василь Бурба — шокує. І те, як у його групи, що організувала унікальну шпигунську операцію, забрали документи прикриття і… звільнили. І що в його людей стріляли, намагаючись прибрати фізично… І що говорить він про це публічно, бо найкращим українським розвідникам, які обдурили ФСБ і довели російські військові злочини, загрожує смертельна небезпека…
Тепер питання стоіть так: українська влада прибирає тих, хто насмілився воювати з росіянами та доводити їх злочини?
Ну точно зрозуміло, що свідчення Василя Бурби владу дуже лякають. Саме тому на час ефіру його викликали на допит в СБУ.
Хто захищатиме країну після побаченого? Який це для них сигнал? І чия в нас влада? Чого вона насправді хоче?…
Питань надто багато. Замовчати і назва «вигаданою на всі сто детективною історією» не вийшло. Мар»яна не допоможе.
Доведеться відповідати.

Вікторія Сюмар

А питання гранично просте: чиї слова викликають більшу довіру? Керівника ГУР МО Василя Бурби, який каже, що отримав усну вказівку від Андрія Єрмака перенести операцію. Чи Єрмака та Зеленського, які спочатку казали, що взагалі ніякої операції не було, а тепер ховаються за натовпом медіа-обслуги і мовчать? Правда ж, просто вирішити?
І ще одне. Давайте припустимо, що в Офісі президента сидить не зрадник. Ніхто спеціально не зливав операцію. Просто некомпетентна і тупа людина спочатку місяць не може зрозуміти, про яку операцію мова йде. Потім не може вирішити, чи дати згоду чи не давати. Потім не може визначити, що важливіше — примарне перемир‘я в небі чи три десятки «вагнерівців» в руках.
Тобто він не зрадник. Він дурень і особа не придатна до керівництва складними речами. І що, стало всім легше? Це якось покращує ситуацію? Можна полегшено зітхнути? Бо це ж велике полегшення знати, що під час війни обороною країни керує ідіот.
Зелені бойкотували Шустера, це остаточно доводить, що вони причетні до зриву операції. Аргументації нуль і вони сховали голову в пісок.
Бурба підтвердив факт того, що Єрмак дав наказ скасувати операцію.
Крот в офісі це актуальне питання, яке не розкрите.
Цілий рік нам брехали, тепер ховаються на Банковій.
Правоохоронні структури негайно повинні розпочати кримінальне провадження по підриву обороноздатності держави та по державній зраді!
Народні депутати повинні почати процедуру імпічменту президенту! Інакше на банковій опиниться Путін, а зелені спікери будуть і надалі казати, що все добре!
ЗА ЗЕЛЕНИХ — НЕ ЧОКАЮЧИСЬ!
Я балдію без баяна!
На шоу Савіка Шустера, присвячене вагнергейту НЕ прийшов взагалі ніхто від влади. Ані Зеленський, ані Єрмак, ані Верещук, ані хтось інший. Це після того як Сірожа Лещенко дупу ЗЕ старанно вишліфував до 14-го класу чистоти поверхні.
Ба-більше. Василю Бурбі виписали повістку, аби не прийшов на ток-шоу. Але сіли в калюжу — Савік Шустер інтерв’ю з Бурбою записав зазделегідь.
Аби виправдати цей сеанс зеленого боягузства, пропаганден-фюрер ОПУ Михайло Подоляк виклав розлогий пост, мовляв, свобода слова це не маніпуляції і провокації, і вони не підуть на канал до олігарха. Ахметова, тобто.
Зрозуміли? Типи які регулярно влаштовують пропагандон-шоу в стилі совка на каналах олігарха Коломойського — не хочуть іти «на канал до олігарха». Чуваки, які владою стали завдяки масовим маніпуляціям і провокаціям — плачуться про маніпуляції і провокації.
Щось не пригадую я ситуацій, аби Петро Порошенко відмовлявся від ефірів. Я пригадую як його не пускали на ефіри. Навіть на далеко недружні канали, представники ЄС ходять стабільно — аби лише запрошували.
От мене точно не назвеш шанувальником шоу Шустера. Але ситуація сподобалася. Щиро раджу ЗЕкоманді надалі ігнорувати телеефіри. Люди це бачать — і все розуміють. Бачать хто має що сказати, а хто обхезався від переляку. Для політика відмова говорити на людях — гарантована політична смерть.
За ЗЕкоманду! Не чокаючись!

Последние новости

Британська розвідка попереджала Україну про російський наступ на Харківщину, — The Guardian

Британська військова розвідка попереджала керівництво України про російський наступ на Харківську область. Про це пише The Guardian з посиланням на власні…

1 час назад

У російському вторгненні винний весь світ?

​​Ви пригадуєте аби Саакашвілі (при всьому моєму настороженному до нього ставленні) після війни 08.08.08 заявляв що у російському вторгненні винний…

1 час назад

Росіяни заявили про масовану атаку безпілотників

У ніч проти 17 травня пролунали вибухи в районі тимчасово окупованого росіянами Севастополя в Криму, у Новоросійську, Туапсе та Бєлгороді.…

2 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 17.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 17.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

2 часа назад

Данія оголосила про пакет допомоги Україні на €750 млн

Сьогодні, 16 травня, міністерство оборони Данії оголосило про виділення Україні нового пакету військової допомоги на €750 млн, який передбачає внески…

15 часов назад

Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації

Петро Порошенко привіз техніку у бригади армійської авіації. Спеціально на замовлення авіаторів Фонд Порошенка з волонтерами ГО “Справа Громад” виготовляють…

16 часов назад