Категории: Мнение

Зелена конструкція валиться

Ну що друже – приїхали? Депутат Гео Лерос виклав відео де, за його словами голова ОПУ Андрій Єрмак барижить державними посадами і впроваджує свою програму в правоохоронні органи та оборонку.

І ще заробляє на державі. Гео Лерос відверто називає Андрія Єрмака ворогом України і закликає його піти.

Доречне питання – що в лісі здохло?

Гео Лерос – режисер, автор багатьох відомих муралів і волонтер фонду «Сестри перемоги». Донедавна він був радником президента Зеленського. Відомим Гео Лерос став після того як він першим засудив депутата-однопартійця Євгенія Шевченка, коли той виступив на російському телебаченні. Також Гео Лерос відомий бійкою з нардепом Максимом Бужанським. Але піком стало, коли голова офісу президента Андрій Єрмак привіз з Мінська протоколи про створення Консультаційної ради, якою представники терористів ДНР і ЛНР визнавалися стороною переговорів, тоді як Росія – лише країною-спостерігачем. Гео Лерос назвав цей крок «визнанням терористів і здачею національних інтересів України». Відповідь Зеленського не забарилася – Гео Лерос хутко вилетів з радників президента.

Звідки цей бунт всередині правлячої фракції? Насправді відбувається те що статися мусило за будь-яких умов, і що нарешті докипіло. Фракція «Слуга народу» нарешті почала колотися по світоглядих питаннях. Ще до виборів було говорено – партія «Слуга народу» сповідує лише одну ідеологію: «За все хороше проти всього поганого». Під зеленими прапорами зібралися особи подекуди абсолютно протилежних поглядів. Про що говорити якщо біля 40% прибічників слуг воліють руху до ЄС і НАТО, а приблизно стільки ж мріють про зближення з Росією? Ця вибухова суміш колись мусила вибухнути, і процес відбувається прямо на наших очах.

В «Слузі народу» вже відокремилася так звана «група Коломойського» або «нардеп ДуБужанський» як називають їх серед журналістів. Обидва нардепи, Дубінський і Бужанський, цілеспрямовано нищать рейтинги Зеленського, завдають нищівній критиці діяльність його команди, поширюють чутки про корупцію в оточенні Зеленського, тощо. Нині вочевидь докипіло у їхніх антагоністів – у так званої групи «Майдан», тобто у патріотів які зібралися в «слузі народу» через амбіції, або через люту ненависть до команди Порошенка. Ці люди не хочуть заплющувати очі на факти корупції та здачі національних інтересів у команді Зеленського. Результат такого бунту – очевидний.

Зеленському не позаздриш. Відправити у відставку Єрмака зараз Зеленский не може. З його уходом повалиться вся конструкція переговорів з Росією, а це зараз ледь не єдине що президент може пред’явити громадянам як досягнення. Водночас, заяви депутатів Лероса та Чернєва доводять чітко – бунт уже не зупинити. Очевидно, прийняття закону про заборону повернення банку «Приват» Коломойському відколе від «Слуг народу» вже згадану групу – «нардепа ДуБужанського» і стане початком нищівної критики Зеленського на каналі «1+1». Зелена конструкція валиться. Її остаточний обвал уламки якого поховають президента Зеленського – справа недалекого часу.

Дмитро «Калинчук» Вовнянко

Кажется, Андрей Ермак таки выполнит историческую миссию утопить своего шефа Владимира Зеленского. Титаник уже встретился со своим айсбергом, но пассажиры первого класса продолжали жрать чёрную икру ложками, запивая просекко, и танцевать танго.

Taras Berezovets

Ну, що ж.

Єдине, що можна сказати точно — диво сталося, «загиблий» в АТО брат Єрмака ожив на бюджетних потоках.

Тут би всім мало стати дуже соромно, на Банковій в ці секунди мали б лунати самостріли.

Зеленський записує відео, визнає, що він аферист і барига, йде з посади.

Але, мабуть, ні.

Доведеться це робити нам.

Успішний заколот чи переворот — це революція на користь українського народу і звільнення від влади брехні, корупціонерів і ідіотів

Volodymyr Omelyan

Зливи один на одного в команді Зеленського є абсолютно закономірним підсумком. Єрмак вважав, що бортане Богдана без наслідків? Ми попереджали, ще під час виборів-2019, що до цього все прийде. Зеленський і слуги тому й вигадали та розкрутили тему «бариг-мародерів», щоб потім самим барижити посадами, мародерити найнеобхідніші речі — типу засобів захисту — в критичний для країни момент, а пальцями показувати на інших. І раптом — такий облом!

Розвісити інформаційну лапшу по вухах рік тому їм вдалося, а тепер відкривається правда, хто є справжніми баригами і мародерами. Далі буде.

Volodymyr Ariev

Коли населення пробачає Коломойському найбільшу аферу в історії України, інші прохіндєї роблять з цього єдиний можливий висновок: вас не просто можна — ТРЕБА кидати.

Тому не дивуйтеся, що януковські часи повернулися і брат Єрмака торгує посадами на відео. Злочинці всіх мастей кинулися у владу обдирати вас. Бо ви САМІ їм дозволили прібарахліться за свій рахунок раз і на все життя.

Через це економіка летить у прірву, і туди ж курс гривні. Ось через такі призначення. Саме з цієї причини вони легко і не криючись позбавили вас масок під час епідемії і змусили купляти копійчаний товар з переплатою в десятки разів. Ось саме з цієї.

Після кидка на 200 (ДВІСТІ) мільярдів гривень у Приватбанку, ви дивилися їхній телевізор, де стрибав їхній дебільний клоун, що все життя розважав їх у банях, а потім з чогось вирішили, що він має бути президентом.
Ви ДОЗВОЛИЛИ злочинцям засрати собі мізки.

Як там Свинарчуки з Кононенками тепер? Не печуть?

Джон Сміт

Последние новости

Том Купер: звіт про війну в Україні за 4 травня 2024 року

Всім привіт! Короткий огляд найважливіших подій за останні кілька днів. DEAD – українською Оскільки я захоплююся повітряною війною, однією з…

7 часов назад

Чому на Банковій хочуть знищити «Суспільне»?

Чорний рот Марʼяни Безуглої озвучив нову ідею Зе-Банкової. Знищити "Суспільне" і подати це під виглядом економії грошей. Руда помилка природи…

11 часов назад

Українські воїни на сході отримали 1200 FPV-дронів, детектори та пересувний шиномонтаж, а військові будівельники — два екскаватори

Петро Порошенко під час поїздки на Донеччину зустрівся з представниками бригад ДШВ, артилеристами та військовими інженерами та допоміг військовим із…

11 часов назад

Скільки території Україна втратила за останні пів року

Аналітики підрахували, скільки території Україна втратила за останні пів року. Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася московії понад 300…

12 часов назад

Коли це, після війни?

​​Президент Зеленський заявив: "Після війни, я думаю повернеться велика хвиля людей. Будемо швидко відновлювати країну і люди хотітимуть це робити…

12 часов назад

Российский военнослужащий открыл дружественный огонь и расстрел 6 военных

Как утверждают источники противника, на этом фото российский военнослужащий, который открыл дружественный огонь и расстрел 6 военных из 70-й мотострелковой…

12 часов назад