Категории: ВидеоУкраина

Як поміняти пса на газ та чи може податківець очолити Держкіно?

З кого складається президентська партія та чому її член, депутат Брагар то пише заяву в поліцію на волонтерок, то радить пенсіонерці продати собаку, щоб оплатити комуналку, навіщо на посаду голови Держкіно «Слуги» призначають колишню податкову інспекторку — про це у щотижневому блозі Миколи Княжицького.

Що відбувається з партією Зеленського «Слуга народу»?

От депутат Брагар пішов на телевізійний канал. І коли зателефонувала пенсіонерка зі скаргами на те, що не може платити за газ, він порадив їй продати собаку, заплатити за газ і жити щасливо. Ну хіба може твереза людина при здоровому глузді таке говорити? А перед тим той самий депутат Брагар звернувся до поліції зі скаргою на волонтерку-госпітальєра, дівчину, яка була на фронті і разом з подругою верталася з похорону свого хлопця. Дівчина поскаржилася на водія автобуса, бо водій включив неліцензований піратський серіал російського виробництва – російською мовою на повний голос – а коли дівчата-госпітальєри виступили проти такої трансляції і нав’язування їм такого продукту, просто висадив їх на дорогу. Так от цей депутат Брагар поскаржився на цих дівчат у поліцію. Усе нормально з депутатом Брагарем?

Хтось скаже про конспірологічну теорію, що це буцімто «Опозиційна платформа – За життя» заплатила йому гроші, щоб він розвалював «Слуг народу». Тим більше, що депутат Брагар – заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова Нестора Шуфрича. Хтось вважає, що це якась інша складна провокація. А все дуже просто. Партія «Слуга народу» і складається з таких депутатів Брагарів. За невеликим виключенням.

І в цьому причина призначення головою Держкіно людини, яка завідувала невеличким запорізьким кінотеатром, яка не мала досвіду ані в кіновиробництві, ані в інших процесах, пов’язаних з кіно. яка для влади Зеленського виявилася розумнішою, талановитішою і придатнішою, ніж, наприклад, Юлія Сінькевич, яка є генеральним продюсером одного з найкращих в Україні, Одеського кінофестивалю.

Тому за майбутнє нашого кіно, так само як за майбутнє нашої культури, так само як за майбутнє нашої здорової думки, здорового почуття гумору, за майбутнє нашої країни у нас є підстави хвилюватися.

Але я переконаний, що ненадовго. Переможемо.

Микола Княжицький

P.S.

Станом на ранок неділі, 2 лютого 2020 року, допис 25-річного народного депутата від фракції «Слуга народу» Євгена Брагара, в якому він ніби перепрошує у мешканки передмістя Кропивницького за адресовану їй поради продати пса аби сплатити за спожитий газ, набрав понад 5 тис. коментарів

Йдеться про переважно осудливі репліки й звернення до політика.

«Здавайте мандат! Ви не гідний бути в парламенті! За які такі заслуги вас повинні утримувати українські платники податків? Мову українську ви не любите, над пенсіонерами знущаєтесь.

Вам треба ще набиратись життєвого досвіду, піти захищати Україну, набратись розуму! Такі депутати в 25 років без знань, досвіду, любові до України — нам не потрібні! Здавайте мандат!», — пише йому користувачка Зоряна Яницька.

«Ти знаєш що ти не компетентний і ти лізеш в політику. Ти — злочинець.

Бо усвідомлюєш що ти не можеш ніц поміняти, а сидиш і отримуєш величезні зарплати. Йди звідти! Складай мандат!»,- підтримує її пропозицію Галина Литвинюк.

«Якщо ти не навчився відповідати на чутливі питання але добре демонструєш своє презирство до людей то як ти можеш бути народним депутатом? Здай мандат!»,- додає Михайло Скляр.

 

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 05.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 05.05.2024 1. Кредитна заборгованість російських компаній, що потрапили під західні санкції,…

3 часа назад

США призупинили постачання озброєнь до Ізраїлю, — ЗМІ

Сполучені Штати призупинили постачання зброї до Ізраїлю, це сталось вперше з нападу ХАМАСу в жовтні 2023 року. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із…

3 часа назад

Під вогнем Харків та 17 населених пунктів Харківщини, є пошкодження і жертви

У Великодню ніч ворожі війська атакували Харків "Шахедами". Внаслідок ударів горів будинок та господарчі споруди в Основ’янському районі міста. Про…

14 часов назад

​​ПОРОШЕНКА ДЕМОНІЗУЮТЬ СВІДОМО

Російське МВД оголосило в розшук в один день Володимира Зеленського і Петра Порошенка. Іронія долі неймовірна. П'ять років ЗЕ силиться…

15 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 05.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

15 часов назад