Категории: Политика

Як Коля Тищенко став нардепом?

У ВР нардеп Тищенко побився з нардепом Леросом. Тищенко стягнув Лероса з трибуни, бо Лерос критикував президента Зеленського.

І от подумалося. А знаєте як Коля Тищенко став нардепом? Його обрали мої сусіди. Люди, що живуть зі мною в одному будинку, через дорогу, на одному районі. У нас розумієте, за Порошенка був депутат Третяков. За все моє життя в Києві це був перший і останній депутат, який приносив реальну користь. За нього асфальтували дороги. Ремонтували школу і дитячий садок. Відбудували шкільний стадіон і стортивні майданчики.
За все за це наші вільні демократичні ЗМІ назвали Третякова корупціонером. З демократичними ЗМІ в унісон співали білі польта. Результат — мої сусіди обрали Колю Тищенка. Результат — район повернувся у блажені часи «до Третякова», тобто не робиться НІ ЧОРТА. Натомість Коля Тищенко хайпує у Верховній раді.
Так, я розумію, до Третякова можливо були питання, але чорт забирай, невже отак — краще?! Всі задоволені? Все добре?
Ні, я це питаю не в своїх сусідів. Я зі своїми сусідами спілкуюся щодня — це цілком притомні і розумні люди. Але. Всі вони дивляться телевізор. А ще вони читають соцмережі. З телеекранів на них впливали Мосейчук, Лещенко, Шабунін та Бігус. А з соцмереж — білі пальто.
Всі ці люди (на відміну від мене) не училися працювати з інформацією. Їм було важко відрізнити брехню від правди. Вони повірили тому, що їм говорили. Їх просто обдурили. Масово.
Тому не треба блюзнірствувати. Коля Тищенко у ВР — заслуга от тих самих ЗМІ і тих самих білих пальто, які розчищали йому дорогу в депутати, гноблячи конкурентів. Бо от не треба вмикати блазня, мовляв вони були «не за а проти». Голос проти, це завжди голос за. Якщо ти проти Скоропадського — ти за Петлюру, а якщо проти обох — ти за більшовиків. І не інакше.
Тому повторюю. Треба говорити з людьми. Треба достукуватися. Треба знаходити слова, аби розуміли. Бо тільки ми можемо прищети суспільству культуру інформгігієни. Телебачення зацікавлене, аби такої не було ніколи. Білі пальто — теж.
Дмитро «Калинчук» Вовнянко

P.S.

Пишуть що вчора у вечірніх ток-шоу, сюжет CNN про «вагнерівців» не згадав ЖОДЕН топовий телеканал, крім «Прямого» і «5-го». Ну так. Право жерти шашличок з рук «найвпливовішого» ще заслужити треба.

Тищенко напал на Лероса в Раде. Не давал ему выступать с трибуны.
Стыдно.
Это и про свободу слова. И про интеллектуальное развитие. И про операцию «вагнеровцы», которой так и не было, что уже весь мир знает, как ее не было.
Это и про кумовство. Которое победили.
Дальше больше.
Выходит Арахамия и предлагает отстранить их обоих.
Я стесняюсь спросить, а за что отстраняют жертву нападения?
Если вас ограбили в переходе, то надо посадить в кутузку и вора и вас?
Если какой-то чиновник слямзил вашу диссертацию, то это значит, что вы тоже виноваты в плагиате?
Это ведь как Россия напала на Украину. Россия отжала Крым.
А теперь говорят «давайте дружить» и «давайте начинать с чистого листа» и «крымская платформа – это русофобия».
Надо встретиться посередине. Прийти к компромиссу.
Один в один.
Sergey Fursa
Нардеп Гео Лерос прокомментировал инициативу главы фракции «Слуга народа» Давида Арахамии о его отстранении от заседаний парламента.

Об этом нардеп Лерос сообщил в Facebook.

«Зеленский дал команду Арахамии осуществить отстранение меня от заседаний Верховной Рады «якобы» из-за драки с Тищенко! Представьте цинизм этих уродов! Посмотрите видео, не было никакой драки! Эта озабоченная обезьяна, которая в девяностые торговала героином, ворвалась на трибуну и пыталась меня куда-то тянуть … где тут драка?» — подчеркнул нардеп.

По его словам, Зеленский «придумал интересный инструмент, чтобы не слышать его критики в зале».

«На меня каждый раз будет бросаться это животное, после чего меня на 5 заседаний лишать права посещать заседания Рады! Это новые стандарты Зеленского, привыкайте! Януковичу такое даже не снилось!» — подытожил Лерос.

Последние новости

Коломойському оголошено підозру в організації замовного вбивства

Українському бізнесмену Ігорю Коломойському, якого підозрюють в легалізації майна отриманого шахрайським шляхом, оголошено про нову підозру -  в організації та…

3 часа назад

Як проти нас ведеться інформаційна війна

Удар в спіну Зеленському звідки не чекали: ізраїльська проурядова Jerusalem Post випустила про Зеленського розгромний матеріал: "Зеленський у скрутному становищі…

6 часов назад

Війська РФ атакували 7 регіонів України, під ударом енергооб’єкти, 30 будинків

8 травня 2024 року над ліквідацією наслідків сьогоднішніх масованих обстрілів України працюють 350 рятувальників, також залучено 100 одиниць спеціалізованої техніки.…

7 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 08.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 08.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

7 часов назад