Категории: Мнение

Виправляти знову нам — українцям

Знаєте, чому Росія вдруге скликає Радбез ООН через український мовний закон? Вона чекала ПРИВОДУ. 

Чекала, коли в самій Україні хтось такий привід надасть. Хтось вагомий, а не пересічний. Не менший, аніж глава президентської адміністрації.
Щоб на весь світ сказати: «Ага, навіть до нової влади вже дішло те, про що ми говоримо котрий рік!» І вони будуть праві — пам`ятаєте фразу з савєцкого фільма: «Ну, уж если в Моссовете…»

А ще пам`ятаєте, щоб керівники АПУ колишніх президентів супроводжували їх у закордонних візитах? Я — ні, бо кожен повинен виконувати свою роботу.
Наразі ж Богдан вештається на пару з Зеленським по канадських закапелках, нашіптуючи йому на вушко про адін язик, адін народ, перестати стріляти, і як класно він відірвався на концерті російських артистів у клюбі.

Бо без Богдана Зе ніхто і нікуди — за преЗЕдентом потрібен цілодобовий контроль. Керує країною не Зе, керують Бо and Ко. А Зе давно вже зі сцени перемістився у глядацький зал.

Україну не змогли перемогти на фронті, поставити на коліна дефолтом, задушити газом та російськими санкціями.

З красивими піснями про мир та жвачку зайшли з тилу. Цю жвачку тягнуть на медведчуковських NewsOne, ZiK та 112-му. На Г+Г та Інтері.

До них у нової влади немає претензій, але є до «Прямого» — шляпки цвяхів, що виступають, нова влада ретельно заколочує на догоду колективному портнову.
І коли сьогодні ввечері на Г+Г будете дивитись «Сватів» (радійте — вони повернулись!), згадайте, що армію, віру та мову на хліб не намажеш. Тепер мажте те, що вам харчують — хоча та більшість малоросів, яка мене все одно не читає, на це заслужила.

А виправляти знову нам — українцям. Виправимо, не вперше.

Helgi Sharp

Теги: HelgiSharp

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 31.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 31.05.2024 1. Дефіцит федерального бюджету росії за січень-квітень 2024 року становив…

9 часов назад

ОФІС НЕПРОСТИХ РІШЕНЬ

Офіс президента активно піарить форум миру у Швейцарії, що має відбутися в червні. Дійшло до того, що тиждень тому президент…

10 часов назад

Готувалися вони… Захід їм не допомагав…

Не можу не запостити. Аж надто гарно пам'ятаю як провалювали військові закупівлі, як знущалися з гасла "Армія. Мова. Віра" і…

10 часов назад

Знищення російських танкістів у районі Новомихайлівки десантниками 79-ї бригади

Бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади скидами з дронів добивають окупантів з російського танка, що підірвався на міні. Відповідне відео опублікував телеграм-канал…

10 часов назад

Наслідки удару ЗСУ по порту «Кавказ» біля окупованої Керчі:супутникові знімки

Внаслідок ракетного удару ЗСУ по порту "Кавказ", що біля окупованої Керчі, частково зруйновано російську нафтобазу. Про це повідомляє проєкт Радіо Свобода…

10 часов назад

Тіні забутих учених

«...один графік, який я сьогодні зробив, мене вразив. Це просто точки, де по одній осі — рік народження, а по…

10 часов назад