Категории: Спорт

Він не достойний тримати в руках український прапор

Тут, Васю, до речі, перед новим боєм запитали: «Ви відмовились від тогорічного важливого бою через війну у вашій країні, бо пішли захищати країну. Розкажіть, як це було і як це вас змінило?»
Перекладаю відповідь Васі (хоча, думаю, більшість зрозуміє):
«Про це важко говорити, бо, бачте, ситуація така: я нічого не можу змінити, що б я не казав і що б я не робив. Тільки Бог може змінити. Тож ми маємо просто молитися та просити його зупинити цю війну».
Тобто, чуваку, з мільйонами підписників та прихильниками в США дали можливість (і навіть поставили конкретне питання!) висказатися про війну в Україні, і все, що він просковчав, це те, що ми «малєнькіє люді», нічого не можемо змінити, і треба тільки молитися. Молитися, до речі, тількі в рпц, як Вася це робить навіть в Ел-Ей.
Це в той час, коли незламні українці фактично змінюють історію світу — чинять опір російській орді вже десятий рік війни і другий рік повномасштабного вторгнення. Коли наші ЗСУ роблять неймовірні речі під Бахмутом і на сході України. Коли найкращі віддають своє здоровʼя і життя за майбутнє українських дітей. Коли всі українці — від дітей до старих — донатять на нашу армію, і кожен розуміє свій важливий внесок. Коли українці повертаються до України, бо ППО вийшли на рівень знищення кинджалів. Коли вся Україна в очікуванні літаків F-16, які допоможуть нам у контранаступі (F-16, а не Бог, Вася!). І все це — за допомоги наших партнерів — США, яким Вася розказує, що «ми» нічого не вирішуємо і не можемо. І знову: «якась війна», яку «може зупинити тільки Бог».
Кінчена тупа ватна мразота. Зрадник України. Він не достойний тримати в руках український прапор.

Мабуть, вперше не засмучений програшем спортсмена з України.
Спеціально пишу не українського спортсмена, а спортсмена з України, бо не вважаю Ломаченка українським спортсменом. Він просто тут народився і тренувався.
Можна бути скільки завгодно успішним, але, якщо йдеш проти свого народу, щастя тобі не буде.

Serhii Marchenko

«Дивіться, важко щось сказати, тому що ви нічого не можете змінити. Якщо ви щось говорите чи робите, то це нічого не змінить. Думаю, лише Бог може щось змінити. Тому нам треба просто молитися та просити його зупинити цю війну», – зазначив Василь Ломаченко перед боєм з американцем Девіном Хейні
Боженька подивився на Василя Ломаченко після цих слів і не зрозумів чому той стояв на рингу і бив у відповідь, а не молився, щоб просто зупинити свого супротивника. Взагалі, Ломаченко по очках програв Девіну Хейні, який зберіг титули чемпіона WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі та абсолютного чемпіону світу. Мабуть молитися надо треба було Васі, а не боксувати.
Borislav Bereza

Что, синку, помоглі тєбе твоі попи?
Поразка Ломаченка, провальне завершення його кар’єри, і це епічне ниття, насправді, все дуже символичне.
Саме так виглядає поразка «русского міра» в Україні, який прикривається синьо-жовтим прапором.
Саме так виглядає поразка «русской православной церкві» — структури фсб, яка прикривається в Україні українською назвою.
Саме так виглядає поразка всіх, хто роками мені розказував: «Вася праславляєт свою страну, а ти ваабщє нікто».
Саме так виглядає поразка ватного міра, зросійщення і «псіхологіі совєтского школьніка» у двобої з прогресом, українізацією, майбутнім.
Мимоволі пригадуються слова гоголівського Тараса Бульби до свого сина-зрадника: «Что, сынку, помогли тебе твои ляхи?», і хочеться поставити таке саме риторичне питання Васі: «Что, синку, помоглі тєбе твоі попи?».
Думаю, непросто виграти бій, коли в тебе немає потужної підтримки країни, яка могла б бути. Підтримки, коли вся країна вболіває за тебе і чекає з перемогою. Але ж звідки взятися цій підтримці в воюючій десятий рік країні, коли ти роками тягнеш сюди русскій мір та розповідаєш про братскіє народи? «Что, синку, помоглі тєбе твоі братья?».
Саме таке завершення кар’єри і «слави» чекає на кожного проросійського покидька в Україні, як би довго він не прикривався українським прапором і як би самовіддано він не молився. «Что, синку, помоглі тєбе твоі молітви?».

Последние новости

Зеленський призначив командувачем ССО Олександра Трепака

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Лупанчука з посади посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ і призначив на цю посаду Героя…

56 минут назад

Щодо звільнення Кубракова

Мене зараз постійно просять про коментар щодо звільнення Кубракова (оскільки я багато років пишу про корупцію в будівництві). Але я…

1 час назад

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

9 часов назад

Трупи російських солдат в селі Роботине

Воин 118-й механизированной бригады ВСУ показывает трупы российских солдат в одном из домов близ школы в селе Роботине Запорожской области.…

9 часов назад