Категории: Мнение

Він настільки лякливий, що побоявся сказати слово «відставка»

Зеленський — раб свого рейтингу. І це голка в його яйці.
Він напрочуд ревнивий до чужого успіху. І абсолютно глухий до волі суспільства, яке витягло його з кавеенівського цирку і зробило політиком.
Це варто пам’ятати — нами керує стіна, яка впевнена, що вона найкращий дипломат, економіст та військовий стратег.
Чи допоможе це Зеленському?
Мабуть, сьогодні в ОП Єрмак та Безугла танцюватимуть знаменитий танець краба, що так «удєлалі сучьего Валєру».
Однак це тимчасовий успіх.
Звільнення Залужного — чистий кейс про «вкрадену перемогу». Думаю, тепер зрозуміло, що ніяких кордонів 1991 і шашликів у Криму з інстаблогерами не буде. За Зеленського так точно.
Єрмак і Зеленський чомусь дуже впевнені, що вони дуже кіногенічно виглядають на тлі пана Сирського в сажі і поті. Але абсолютно ні — це два клоуни, які намагаються скористатись чужими плодами і проїхатись на чужій спині.
Зеленський настільки лякливий, що побоявся сказати слово «відставка» у своєму пості. Натомість було «час для такого оновлення — саме зараз». А про саму відставку популярного залізного генерала пішов говорити уже міністр оборони Умєров. Це не по-чоловічому, а по-сцикунськи.
Вся кількамісячна істерія та нагнітання довкола Залужного — чистий політичний газлайтинг. Ми маємо справу з політичним керівництвом, яке не рахується з суспільством у стані військового стресу. І ставить на ньому ще свої сумнівні досліди.
Валерій Залужний велика подяка. Це високопрофесійна людина, яка готувалась до повномасштабної війни в межах ресурсів, повноважень, коштів. І як нам відомо із кількох закордонних ЗМІ — абсолютно утаємничено від високопоставлених щурів на Банковій.
Саме завдяки зусиллям команді Залужного ми зберегли незалежність і не гниємо масово в могилах на околицях своїх міст.
А Зеленський?
Вася Пенівайзенко своє отримає. І цілком можливо, ми будемо вважати Віктора Януковича великим щасливчиком.
Заодно раджу переглянути список телеграмів, ЗМІ і блогерів, яких ви дивитесь.
Ну що там, «колєги», які потужно писали, що я р&с&йське іпсо?
Відсьогодні за всі проблеми мобілізації, якоїсь втрати, поразки — відповідає не Залужний. Та й навіть не Сирський, який став заручником ситуації.
Відповідальність за всі проблеми несе Зеленський і його улюблений менеджер Єрмак.
Тільки вони удвох. Як абсолютно профнепридатні люди, які бажають монополії влади і роками брехали суспільству про вагнерівців, війну, шанс дипломатії з РФ і повномасштабне вторгнення. Які півроку приховували інформацію про серйозну небезпеку для життя та здоров’я, бо мали паніку.
Нинішні кадрові рішення призведуть до того, що ми додатково втратимо людей, якісь території. Але може, нарешті тим, хто виживе нарешті дійде в голову, що армією, урядом і економікою мають керувати фахівці. А не красивий мальчик із телевізора і його продюсер.
Нагадаю, що згідно соціології КМІС, в грудні 2023 року — 71% були проти відставки Залужного.
Marina Daniluk-Yarmolaeva

.

І останній пост на сьогодні. Для тих, хто сьогодні помер і хто не бачить майбутнього.
Це точно не та ситуація щоб когось заспокоювати. Та й заспокоювати вже пізно. Вікно можливостей суспільства закрилося весною-літом 2022.
Але передсмертні конвульсії — це такий собі механізм…
Хто збирається помирати через звільнення Залужного може з честю зробити це паралельно забравши з собою кілька окупантів.
А відсторонення Залужного сталося не сьогодні, воно стало очевидним сьогодні. Може комусь не хотілося бачити, але сирок з московськими кротами давно рішали справи, постячи десятки фоток з різних точок. Кротівня московська давно пхала свої п’ятаки у рішення.
І я впевнений, що останній місяць-два Залужний взагалі був без ресурсів і в світлі постійного тиску і звільнень нічого планувати він не міг.
Тому сьогодні де-юре сталося те що відбувалось де-факто вже довгий період, коли всі закривали очі що все ок.
І також повторю, це не могло не статися в умовах зрадника. Це мусило статися рано або пізно.
І навіть немає нічого дивного у способі призначення. Коли відвертого старого непопулярного совка підсовують під знаменами нових реформ. Хіба не це відбувається 5 років з портновими, татаровими?
То ж цей етап був очевидним. Як і очевидним є те, що поле дна маневрів у зрадника стає все вужчим.
А ще очевидним є те, що за це ми заплатимо. Життями Людей.

Последние новости

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

3 часа назад

Трупи російських солдат в селі Роботине

Воин 118-й механизированной бригады ВСУ показывает трупы российских солдат в одном из домов близ школы в селе Роботине Запорожской области.…

3 часа назад

У РФ заявили про атаку дронів на нафтобазу у Краснодарському краї ВІДЕО

Російська влада заявила, що нібито українські дрони атакували нафтобазу у в селі Юрівка в Краснодарському краї у ніч проти 9 травня.…

3 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 09.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 09.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

3 часа назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 08.05.2024 1. Звітність «Газпрому» показала, що компанія більш ніж удвічі знизила…

14 часов назад