Категории: Украина

Відмазка «хто ж знав» вже звучить навіть не як знущання, а як злочин

Навіть на «єдиному ТСН» вже не витримали і спитали Подоляка — чому до питань мобілізації та викликів затяжної війни не готувались завчасно, в тому числі інформаційно?
І його відповідь знову максимально цинічна та відморожена — «Ми всі розумні заднім розумом, хто ж знав що так буде, тому маємо те що є» (с)
….. Так а що ви взагалі «знали»?
То ви «мости не підривали», бо «не думали, що росіяни будуть все руйнувати»;
то «Чонгар проє*балі»;
то фортифікацію вчасно не будували і т.д.
тепер «не знали» що на росії живе вчетверо більше народу — і півтора роки замість проводити мобілізаційні заходи розповідали нам про «чмобіків» та обіцяли «каву в Ялті», поки путін мобілізувався та переводив економіку на військові рейки.
Тому відмазка «хто ж знав» вже звучить навіть не як знущання, а як злочин, бо за кожне «не зналі» хтось розплачується кров’ю — а знати і бути готовими до найгіршого це ваш обов’язок як «слуг народа», щоби те найгірше не допускати.
……
І взагалі цікаво, яка така броня є у Подоляка, що він з телевізора не вилазить замість свої теоретичні знання підкріпити в якомусь підрозділі ЗСУ?
Може тоді б перестали «прой*обувати» і стали все знати. Тє.

Лише українська влада винна, що в ті два роки коли Захід нам давав геть чисто все що просили, зелена влада просила ракети, а не верстати для виробництва власних ракет. Лише обрана українцями влада винна, що керівництво ОПУ (а за ними вся ЗЕботва на чолі з Подоляком) всерйоз говорили «своє виробництво зброї робити не треба, бо його розстріляє Москва — треба просити у Заходу». Просіть тепер.

Ніхто не винний в тому, що не тільки ЗЕбанда, а й їхні виборці (і не тільки, на жаль) — повні профани у світовій політиці і що вони взагалі не цікавляться політичною історією. Інакше всі ці люди знали б, що допомога нам з боку Заходу це джек-пот який можна або протринькати або інвестувати. Ми (Україна — вся) обрали протринькати. Тепер маємо те що маємо.

Світ Заходу — світ дорослих. У світі дорослих кожен сам вирішує свої проблеми. Допомогу надають коли або винні, або вигідно. З нами поводяться як дорослі з дорослими — ніхто не винні що українці переважно, то дітлахи шмаркаті і тому поводяться як дітлахи. Прожирають сьогодні все і взагалі не думаючи про майбутнє.

Печера Дракона

Последние новости

Так звана російська опозиція

Так звана російська опозиція (а точніше — фонд боротьби з корупцією, Навального) випустили до дня пʼятої інавгурації путіна викривальне відео-сенсацію!…

7 часов назад

​​НЕЛОГІЧНА ПОВЕДІНКА МОСКВИ

Цей текст - цілковита конспірологія, і прошу саме так її сприймати. Останнім часом я бачу певну дивину в діях російського…

7 часов назад

63% українців підтримують повну заборону УПЦ МП в Україні, — опитування

Більшість українців вважають, що Українська православна церква (Московського патріархату) (УПЦ (МП) має бути повністю забороненою в Україні. Про це свідчать результати…

7 часов назад

90% доходів від заморожених активів РФ мають піти на зброю для України – Шольц

Канцлер Німеччини підтримав пропозицію ЄС використовувати виплати відсотків за російськими активами для підтримки України Близько 90% доходів, отриманих від заморожених…

14 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 06.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 06.05.2024 1. Санкції Сполучених Штатів майже повністю зупинили видобуток і експорт…

14 часов назад