Категории: Мнение

Україну вже покинули (я так розумію, з сім’ями)

Із відкритих джерел.
Україну покинули (я так розумію, з сім’ями):
Ринат Ахметов
Борис Колєсніков
Андрій Ставніцер
Вадим Нестеренко
Вадим Столар
Василь Хмельницький
Віктор Пінчук
Вадим Новинський
Сім’я Зеленського, за повідомленнями медіа, знаходиться на віллі в Італії. Дружина, діти, батьки.
Було би добре, якщо б там всі і залишились.
В цей час Зеленський запрошує президента США Байдена прилетіти до України. Чудовий дипломатичний хід. І справді було б непогано, щоб сюди прилетіли світові лідери. На організований саміт з безпеки, наприклад.
Може, і сім’ю президент би так спішно не евакуював. Розповідаючи нам в цей час про шашлики і підготовку до травневих свят. Заспокоюючи нас, що захід перебільшує загрозу і відлякує інвесторів.
Облудливі лицеміри. І слова дурні, і дії. Хто повірить президенту, який заховав сім’ю, а сам розповідає, що все буде класно? І сварить колективний захід, який нам тут всіх залякав.
Я би повірила йому, якби Олена Зеленська звернулась до українців, стоячи на Хрещатику, наприклад.
Але Олена купається в теплих морях. Так безпечніше. Гарного вам відпочинку, пані перша леді. Зараз саме той час. Ну і ви доречні у своїх діях. Власне, як завжди. Сподіваюсь, вам обмежили доступ до ФБ. Щоб ви знову випадково щось не те запостили.
Zoya Kazanzhy

Кейс с отсутствием в инфополе первой леди Елены Зеленской — классическое фиаско офиса. Сама мысль, что супруга президента и его семья в момент возможного нападения России могут оказаться не в Украине чудовищен.

Король Британии Георг VI и его семья всю Вторую мировую войну оставались на Родине, в то время как Гитлер бомбил Лондон и Ковентри. Чем дольше молчит Зеленский, где его семья, тем больше гнев украинцев. И можете быть уверены, они точно не простят, если окажется что Зеленский снова соврал.

Тарас Березовець

Твердження, що Зеленський поспіхом вивіз свою родину до безпечної Італії, все переконливіші. І для створення панічних настроїв саме така зрадницька й капітулянтська позиція відіграє набагато більшу роль, ніж усі американські газети разом узяті.
Навіть у цілях нацбезпеки цей зелений недопрезидент зобов’язаний негайно повернути своє сімейство в Україну й демонстративно зафіксувати їх на якійсь реальній церемонії, а не у виді фотографій з минулої осені, як це він сам зробив у січні.
І лише Порошенко нікуди не втік, а перебуває в Україні і намагається організувати всю цю нечисть до оборони.
Всі ці роки вони брехали, що «Порошенко спакував накрадені гроші в мішки і втік», а насправді в момент загрози саме нечисть повтікала з країни. Просто посідали в чартери і розлетілись.
І тепер годує кинуте населення казками типу «щурі не повтікали з корабля, а працюватимуть в комітетах», «щурі зберуться на засідання фракції за участю Зеленського, явка обов’язкова» і «щурі проведуть закриту зустріч з силовиками».
«Слугам наказали повернутися в Україну!» — заявила фейкова глава фракції, але скільки щурам не наказували повернутися на корабель, клован тепер навіть на пленарне засідання Раду зібрати не може, щоб проголосувати вже навіть свої закони.
Бо слуга Куніцкій ще в 2014 році показав, як буде діяти в разі війни з РФ: звалив в Ізраїль і записався в ЦАХАЛ. Ось і все.
«Пора свалівать із етой страни прі пєрвом же шухєрє»(с) — кредо всіх цих чортів. Дивись, суспільство, кого ти обираєш.

Джон Сміт

Хахаха, провладні телеграм-канали опублікували відео наружки, на якому Дмитро Го*дон з Алєсєй Бацман і сім’єю грузяться на чартер Ахметова, на якому відлітають з України. Також вони опублікували список пасажирів літака, включно з іменами дітей Го*дона, що, звісно, доволі брудно. Але ж це зелені.
.
Гумору в цей вертеп додає те, що за кілька годин до відльоту Гордон записав потужне патріотичне «відео-звернення до Путіна, Зеленського», де заявив, що «буде виривати кадики», закреслено, «буде вбивати всіх, хто переступить українську землю». І звинуватив Зеленського в бездіяльності.
«У нас нєт другова вихода» — заявив Го*дон, але як виявилося, інший вихід знайшовся в районі бориспільского терміналу))
.
Го*дон вже звинуватив Офіс Президента в брехні і дискредитації, а також явно розлючено назвав офіс зеленського недипломатичним «тупорилиє» і «собакі тупиє», і виклав відео-опровєрденіє, нібито записане в цей день, нібито із його квартири (доволі дорогої до речі, заробленої на кошти незрозумілого походження). А його дружина Алєся піддакнула і додала: «а я, Діма, ти как хочеш, хочу випіть не за офіс, а за украінскій народ! За єво тєрпєніє! Которому нє повєзло в такой трудний момєнт імєть такое руководство.».
.
І вже ніби і не зручно їм нагадувати, що це ж вони і привели такоє руководство своїми хвалебними інтерв’ю з абсолютно нульовим на той момент Зеленським.
Відмазка про канал «Київ» на телевізорі доволі тупа, але Го*дон прекрасно знає свою публіку і для тих, хто вірить в чудодійну силу пірамідок ю-шинсе, таке прекрасно зайде. От тільки супутникове мовлення каналу «Київ» здійснюється через супутник Astra 4A, який охоплює Східну та Центральну Європу, тобто як раз там, куди приземлився літак Ахметова.
.
Вчора Українська Правда в своєму матеріалі «Олігархи покидають Україну» підтвердила, що літак Ахметова у неділю вивіз когось з країни. Хоча при чому тут олігархи, якщо олігархи як раз втекли вже давно, а зараз просто вивозять своїх шісток? Але УП не вперше вигороджувати своїх дружбанів і правильно зміщувати акценти.
Ну просто комедія, як ці кловани пожирають одне одного.
Взагалі вважаю клоуна реально тупим, що затіяв цю войнушку з лисим. Своїми діями він лише досяг зворотнього ефекту і дозволив лисому віджерти власний же електорат і вирости в очах овець, як рівня собі.
Ну а нам, друзі, зараз потрібно спокійно, без всілякої паніки, фіксувати всіх, хто покинув Україну. Ми нікуди не відлітаємо, а тому маємо знати, хто нас в важкий момент покинув. Бо біда мине і щурі повернуться, і знову прикидатимуться людьми.

Последние новости

Зеленський дозволив ухилянту Боголюбову виїхати з України

Соратник Коломойського олігарх Боголюбов втік із України Співвласник групи «Приват» залишив Україну: є підозри щодо нелегального перетину кордону. Про це повідомляє портал…

7 часов назад

Російські ракетні удари по Одещині та Дніпру: вже восьмеро загиблих, 65 поранених

4 липня російські війська завдали удару балістичною ракетою по портовій інфраструктурі в Одеській області, внаслідок чого загинула одна людина, ще…

7 часов назад

Стамбульські домовленості можуть стати основою для переговорів з Україною, — Путін

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія може повернутись до так званих "стамбульських домовленостей" щодо миру між РФ та Україною. Про це…

7 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 04.07.2024 1. росія вилетіла з десятки найбільших економік світу. - Падіння…

8 часов назад

Атака на Сирського та Залужного. Як Марʼяна Безугла стала інструментом розправи Банкової зі ЗСУ

На східному фронті без змін — росіяни намагаються зробити нестерпним життя у місті Харків та добити Донбас А от на…

16 часов назад