Категории: Мир

У Німеччині росіянин вбив двох українців

У вечір суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру були знайдені двоє молодих українців з ножовими пораненнями.

Про це повідомила місцева поліція.

Один з постраждалих, 36-річний, помер на місці від отриманих важких травм. Інший, 23-річний, помер у лікарні. Обидва чоловіки проживали в районі Гарміш-Партенкірхен.

За даними правоохоронців, підозрюваного у вбивстві затримали того ж вечора за місцем його проживання, неподалік від торгового центру.

Виявилося, що це 57-річний громадянин Росії. Кримінальна поліція розпочала розслідування цього подвійного вбивства. 28 квітня росіянину оберуть запобіжний захід, прокуратура просить про взяття його під варту.

Наразі правоохоронні органи зʼясовують точний перебіг подій, передумови та мотиви підозрюваного.


Вбитими були воїни ЗСУ

Згодом народний депутат України Олексій Гончаренко повідомив, що вбитими виявились воїни ЗСУ, які перебували в Німеччині на реабілітації.

«Виявилося, що вбиті були українськими військовослужбовцями, які проходили реабілітацію в місцевій клініці. Вбивцю затримано, але поліція досі проводить допити можливих свідків, — написав він.

Вбивця — російський Z-патріот

За інформацією журналіста Андрія Цаплієнка, вбивця українських військових — місцевий Z-патріот. Він відкрито підтримував російську агресію і демонстративно носив нашивки з ворожою символікою.

«Хлопці мали серйозні поранення кінцівок і не могли повноцінно захищатися», — додав Цаплієнко.

Последние новости

Російський наступ на Харківщині: актуальна ситуація і перспективи

Дивні маневри росіян, котрі з боліт Ленінградської області та Карелії весь квітень тягли ешелони з військами в Курську область, розвантажували…

1 час назад

Ситуація на Харківщині критична, закликаю мерів великих міст виділити допомогу для воїнів, — Бутусов

Юрій Бутусов звернувся до мерів великих міст із закликом надати допомогу воїнам, які боронять Харківщину. Про це він повідомив у Facebook. "Звертаюсь…

2 часа назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 13.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 13.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

7 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 12.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 12.05.2024 1. Волгоградський НПЗ, на якому сьогодні була пожежа після удару…

18 часов назад