Категории: Украина

У Харкові через ракетну атаку РФ загинули дружина та донька регбіста Володимира Машкіна

23 січня внаслідок ракетних обстрілів Харкова загинули дружина та 8-річна донечка регбіста Легіона-XIII Володимира Машкіна.

Про це йдеться в повідомлення Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

«23 січня в родині гравця харківського регбійного клубу «Легіон XIII», майстра спорту з регбі та регбіліг, гравця національної збірної команди України з регбіліг Володимира Машкіна сталося велике горе. Вранці ракета країни-терориста потрапила в будинок, де проживав Володимир зі своєю сім’єю. Внаслідок вибуху, який вщент зруйнував квартиру, загинули жінка та 8-річна донька спортсмена», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі спортсмен проходить службу у лавах ЗСУ.

У нас сьогодні день жалоби. Приспущені прапори, заборона музики в громадських закладах.
Я не маю сумніву, що при іншому виборі нашого народу, кілька років тому, нам було би чим бити по місцях, звідки росіяни випускають по нам ракети. Наразі ми мусимо або щось нашвидкоруч розробляти (а воно потрібно було на позавчора, умовно). Або чекати дозволу союзників на використання їх ракет по російській території.
Ціна питання — наші життя. Скільки коштує життя маленької дівчинки 8 років? Воно безцінне. Скільки коштує життя молодої жінки? Чиєїсь матері? Скільки коштують життя українців в кожному місті, в кожному селі, в кожному окопі?..
Хтось не дожив до свого чергового дня народження. А хтось дожив, пройшовши по головах інших, але так і не зробивши висновків.
Хтось вміє аналізувати власний пройдений шлях. А хтось має життя напоказ, яке складається з доволі примітивних сенсів. Розумію, що вся земна куля вміщує нас усіх, різних. Інколи до біса різних. Але ж неймовірно боляче, коли доля підносить наверх тих, хто так недолуго розкидається нашими життями.
Одна заздалегідь розроблена ракета достатньої дальності рятує прикордонне місто від хоча би однієї ракетної терористичної атаки, або ж зменшує її масштаби. Одна з заздалегідь побудованих ліній оборони має можливість мінімізувати кількість поховань та катівень, що влаштували нам окупанти.
Але вкотре переконуюсь, що здатність аналізувати власний шлях, приймати правильні рішення вчасно, будувати стратегію й розуміти свою відповідальність мають далеко не всі «лідери».
Співчуття всім родинам загиблих.

Після потрійного обстрілу Харкова 23-го січня мер Терехов пропонує змінити назву вулиці Пушкінська.

📝 «До вчорашнього дня я не поспішав з рішенням змінити назву вулиці Пушкінської. Я, як і багато харків’ян, завжди відчував, що Пушкін — це не про сучасну росію, не про ту реальність, яку путінський режим намагається насаджувати, використовуючи велич історичних постатей для своєї вигоди.

Але після того, як ворог завдав жахливих ударів по нашому місту, забрав життя невинних і перетворив будинки на руїни, ми бачимо реальну ціну таких рішень. Це біль, який Харків відчув найгостріше за всю історію цієї війни. І тому я вважаю, що ми не можемо залишити все, як є.

Я пропоную дати вулиці ім’я нашого великого земляка — Григорія Сковороди. Людини, чия філософія життя та свободи була в корені протилежною імперським амбіціям. Він учив нас цінувати життя та свободу кожної людини, і ці принципи є найкращою відповіддю на виклики, з якими ми зараз стикаємося».

На фото одна зі зруйнованих будівель на Пушкінській.

Последние новости

Привівши до ВР Безуглих з Котлєтами — тепер це ч*мо втікло з України

Засравши голови українців більшовицькими гаслами і привівши до ВР Безуглих з Котлєтами - тепер це чмо втікло з України. Правда,…

48 минут назад

Один снаряд зупиняє м»ясний штурм росіян ВІДЕО

Заявлено как: один снаряд останавливает мясной штурм руснявых пи*доров. Безногий орк думает о том, как он благодарен путину за начало…

1 час назад

Як збільшити виробництво української зброї

Вітчизняний військово-промисловий комплекс за останні роки зазнав помітних трансформацій. По-перше, маємо суттєве збільшення кількості виробників зброї та військової техніки. За…

1 час назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 05.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

1 час назад

Зеленський дозволив ухилянту Боголюбову виїхати з України

Соратник Коломойського олігарх Боголюбов втік із України Співвласник групи «Приват» залишив Україну: є підозри щодо нелегального перетину кордону. Про це повідомляє портал…

12 часов назад