Категории: Мнение

Туман війни декому застелив очі

Як тільки в суспільства починають накопичуватися питання щодо тих чи інших рішень та дій влади, з рукава дістається чергова справа проти Порошенка.
.
Туман війни декому застелив очі. А суспільно-політична єдність заради перемоги України помилково почала сприйматися як єдність навколо особи.
Ці ігри погано закінчаться для їх ініціаторів. Тому що побудова різновиду путінського режиму потребує відповідного суспільства. Жорстка рука народного вождя — це точно не до українців. Такі руки завжди ними вириваються з м’ясом!
Але гірше всього те, що це може погано закінчитися для держави. Я не знаю хто поклав на стіл першій особі рішення про продовження переслідування Пороха. Але хто б це не був — він діє в інтересах ворога. Суспільно-політична дестабілізація буде підривати країну зсередини. А демонстрація на увесь світ України як країни в якій переслідується опозиція та під приводом війни згортається демократія, посилить дискредитаційну кампанію Кремля, який він розгорнув у західних медіа.
Україна сприймається усім світом як щит свободи та демократії. Як тільки впаде свобода та демократія — ми відразу програємо!

Sergey Vysotsky

Медведчук дав покази про роль Порошенка у справах виведення з держвласності нафтопроводу і закупівлі вугілля в «л/днр», — СБУ.

Зокрема, кум путіна зазначає, що п’ятий президент України не тільки просив його сконтактувати з керівництвом рф, а й забезпечив прийняття усіх необхідних рішень у найвищих інстанціях в Україні для переведення у приватну власність — фактично у власність самого Порошенка — нафтопроводу «Самара — Західний напрямок».

Медведчук запевняє, що питанням трубопроводу займався на прохання Порошенка. І додає, що за рік магістраль принесла його власникам до 42 млн доларів США. А після припинення повноважень Петра Олексійовича прокачка дизелю через неї припинилася.

Також Медведчук повідомив деталі налагодження у 2014-2015 роках механізму закупівлі вугілля для потреб української енергетики України на тимчасово окупованих територіях у ватажків бойовиків. Зазначив, що в цьому була задіяна вся тогочасна верхівка держапарату України, назвавши конкретні прізвища колишніх урядовців, керівників Нацбанку, нардепів та правоохоронців.

——————————————————————————————————————-

Біда не в якихось показах медведчука, не в загрозі Порошенку. Взагалі не в цьому.
Біда в іншому. І це справжня біда, без перебільшень.
Біда в інституційній слабкості, яку не змінила навіть війна. Медведчук створив в Україні злочинну організацію, легалізував її, його легалізована злочинна організація зайшла в парламент на виборах 2019, його злочинна організація створила медіаімперію і просувала наративи агресора в голови українцям, його злочинна організація з початком війни, здебільшого, перетворилася на осередки колаборації.
Весь цей час, до війни, ні Медведчука, ні членів його злочинної організації ніхто не рухав, хоча дії багатьох були більш ніж антидержавними.
За цим всім стоять конкретні люди, які допомагали медведчуку, які й далі виступають проти України, корегують вогонь, постачають зброю в тили і тд.
Але ці люди СБУ не цікаві. незважаючи на війну. СБУ цікавить Порошенко. Знову. Хоч кожна адекватна людина розуміє, що ці всі свідчення — це лайно собаче.
І це біда. Але ще не вся.
Вся біда в тому, що що ці утирки, під час війни вирішили відкрити фронт всередині держави. Бо дуже багато проукраїнських людей, які зараз воюють, допомагають армії, і навіть підтримують владу оцими «давайте після війни» не готові миритися з цим фкфлом.
А їм наплювати. Вони відкривають внутрішній фронт, бо думають що перемогли.
Ні, ви сьогодні програли.

Mason Lemberg

Деркач дав покази проти Порошенка.
Жванія дав покази проти Порошенка.
Оніщєнко дав покази проти Порошенка.
Дубінскій дав покази проти Порошенка.
Тепер Мєдвєдчук дав покази проти Порошенка.
Все ФСБ дало покази проти Порошенка.
Ще путін дасть покази проти Порошенка — і всі підемо на шашликі.
Єбать дурдом.
………..
А будуть покази хто Південь здав, обізьяни?

Последние новости

Набув чинності новий закон про мобілізацію

В Україні 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію. Він був ухвалений та підписаний президентом України в квітні. Політики…

1 час назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 18.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

1 час назад

Катери «Ірпінь» та «Рені» — вже у морі

На початку травня Військово-Морські Сили Збройних Сил України отримали ці судна від ВМС Естонії. Катери виконуватимуть бойові завдання, у тому…

14 часов назад

Рпц-шну помийку в центрі Києва прибрали

Рпц-шну помийку в центрі Києва прибрали, і ні Онуфрій, ні Вася Ломаченко захищати її не прийшли. Як не прийшли защітнікі…

14 часов назад

ЗНИЩЕННЯ РОСІЙСЬКОЇ ШТУРМОВОЇ ГРУПИ ПІД ЛИПЦЯМИ ВІДЕО

Російська штурмова група просувалась в обхід наших позицій, але сама потрапила у засідку, яку майстерно організувала піхота 3-го батальйону 13-ї…

14 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 16-17.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 17.05.2024 1. Найбільші імпортери російського вугілля різко знизили його закупівлю. -…

14 часов назад