Категории: Мир

Труп обгорів після вибуху: подробиці загибелі дочки «ідеолога Путіна» Дугіна

Стали відомі деталі вибуху автомобіля в Підмосков’ї, в якому перебувала дочка ідеолога російського фашизму Олександра Дугіна Дар’я.

Про це повідомляють телеграм-канали 112 та Baza.

Як пише видання Комерсант з посиланням на очевидців, Land Cruiser Prado вибухнув на Можайському шосе о 21:30.

Позашляховик відразу втратив керування і, з’їхавши на узбіччя, загорівся. До приїзду пожежників, викликаних очевидцями, автомобіль згорів.

В авто виявили сильно обгорілий труп Дар’ї Дугіної. Сам ідеолог російського фашизму приїхав на місце трагедії і був в шоці від побаченого.

/ Baza

Відомо, що в авто повинен бути сам Дугін. Він разом з дочкою перебував на пропагандистському фестивалі, який проходить за підтримки влади.

Що відомо про Дар’ю Дугіну

29 – річна дочка українофоба Дугіна (псевдо — Платонова) поширювала «філософські» ідеї батька і була його головною помічницею.

Дар’я Дугіна

Робила огляди для пропагандистського російського медіа » Федеральне агентство новин «(ФАН) власника ПВК «Вагнера» Євгена Пригожина, телеканалу «Царьград» православного олігарха Костянтина Малофєєва, Russia Today та інших подібних ресурсів. Вела свій авторський Telegram-канал.

Називала війну з Україною «кращими», що тільки можливо. Поширювала фейки про захисників України. Перебувала під міжнародними санкціями.

В результаті інциденту загинула його дочка, яка була за кермом джипа Toyota Landcruiser Prado.


«Убівать, убівать і убівать!» (с) бумерангом на цей раз прилетіло до ідеолога російського нацизма дугіна — стоїть тепер схопившись за голову біля підірваної машини з донькою.
Вони реально вважали себе надлюдьми, яким дозволено вирішувати кому жити, а кому ні, і заразили цим весь свій «народ-богоносєц», який аплодисментами зустрів путінські ракети в будинки українців.
Але у неба особливий рахунок.
+ одна до тих 44000+ денацифікованих в Україні.
Нам тепер завжди буде мало.
З 24 лютого, полудурок.

Валерій Прозапас

Підрив машини з дугіною — символічний початок переходу війни в Росії із імперіалістичної в громадянську. Частота пожеж у військоматах, аварій на залізниці, вигорання лісів обсягом з територію України, і є ознаками втоми від путіна в російському суспільстві , але за відсутності політичних інструментів населенню влада пропонувала виладувати агресію на зовнішньому контурі, на імперіалістичній війні. Тільки ця війна несе неспівмірні трати, тож влада хоче перключити агресію населення ще й на внутрішній контур. Бамбіть Вароніж! Хаос стає останньою надією клептократів. Хай дугін шукає винуватців загибелі дочки в коридорах російської влади. Тим більше, що в цю автівку він не сів в останню хвилину перед виїздом.Гіркіну слід приготуватися. Схоже, що іде ховання кінців у воду, перекладання відповідальності за поразку на середню ланку сервілів росістебішменту. Тільки це їм може порятувати життя, хоча активи підуть на репарації Україні, але малінткая толіка наварованого їм всеодно забезпечить безбідне завершення їхнього нікчемного життя!

Volodymyr Tsybulko

 

Последние новости

Зеленський з нами доти, поки буде війна?

Відповідальна частина суспільства не дозволила Януковичу і ФСБ загнати країну в московітське ярмо. Відповідальна частина суспільства попереджала, що вибори по…

13 часов назад

З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою, — постанова Кабміну

З 18 липня, тобто через 60 днів після набрання чинності закону про мобілізацію, розпочнуть надсилати повістки поштою. Про це йдеться…

13 часов назад

Війна — це не математика

Часто доводиться чути: «Війна - це математика». Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії, а тим більше від практики, люблять сентенції…

13 часов назад

ПʼЯТЬ РОКІВ І ДАЛІ

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України.…

17 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 20.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

18 часов назад