Категории: Политика

ТЕПЕР МОСКОВСЬКА ПРОПАГАНДА

З сьогоднішнього дня частина українців залишились без телебачення. Найбільші телеканали чотирьох медіагруп закодували свої телеканали на супутнику.

Хто дивиться телебачення по супутнику:
❗️люди в сільській місцевості
❗️люди в приватних будинках
❗️люди у віддаленій місцевості від впевненого прийому сигналу.

Тепер всі ці люди, якщо вони не будуть користуватися платними послугами або цифровим Т2, будуть споживати РОСІЙСЬКІ незакодовані канали.

Це злочин проти української нацбезпеки під час гібридної війни. Росія вкладає сотні мільйонів доларів щороку в поширення своєї пропаганди і НЕ кодує сигнал своїх телеканалів на супутнику заради масштабнішого охоплення аудиторії. В тому числі й в Україні.

Українці і так масово вражені бацилою «русского міра» і споживають російський медійний продукт. Тепер частина населення буде підсажена повноцінно на ростб. Особливо критична ситуація в окупованому Криму та ОРДЛО, де люди мали хоча б якийсь доступ до українського слова. Тепер не мають взагалі!

Влада не зробила НІЧОГО щоб запобігти цій ситуації. Рівним чином промовчала та відхрестилася від проблеми, яка тепер є в інформпросторі. Зате вони готують законопроект «про дезінформацію» щоб правди та вільного слова не було взагалі.

Це і є масштаби повзучого реваншу, який починається не лише у владних посадах, а в інформаційній політиці, а отже і в головах у людей.

Андрій Смолій

Сьогодні, до речі, знаковий день.
Україна добровільно випилялася з телепростору в окупованому Криму та ОРДЛО. Ключові медіагрупи — Коломойського, Пінчука та Ахметова — закодували на супутнику сигнали своїх великих каналів.

Кажучи широкими мазками, без зайвих деталей — український зомбоящик для широких народних мас на непідконтрольних територіях та в українській глибинці сьогодні відімкнено.

Цей глядач, як у 90-их, відсьогодні остаточно — у медіа-полі РФ. Мої родичі на півночі Житомирської області, наприклад, знову будуть дивитися окрім російського, білоруське ТБ. Правда, новини та інший політичний контент вони зможуть ловити і на каналах групи Медведчука.

Залишаться також канали Порошенка та «Еспресо», що звичайно ж добре, але там погоди не зробить. З фейсбука можна скільки завгодно снобським тоном заявляти, що так навіть краще, про Інтернет, YouTube та Волю-кабель, але це свідчить лише про слабке розуміння реалій. А головне — не дає відповіді на питання, з якою метою топ-олігархи на це пішли? Наївний аргумент про те, що завдяки цьому кроку «1+1» стане ще більш незалежним від Коломойського, а «Україна» від Ахметова — не пропонувати.

Тетяна Даниленко

P.S. Всего медиакомпании закодировали 22 телеканала

Медиагруппы StarLightMedia, 1+1 media, Медиа Группа Украина и Inter Media Group закодировали спутниковый сигнал своих основных телеканалов 28 января в 23:59, сообщает Telekritika.

В общей сложности были закодированы 22 телеканала:

  • 1+1, 2+2, ТЕТ, Бигуди, ПлюсПлюс (1+1 media);
  • Новый канал, ICTV, СТБ, Оце, М1, М2 (StarLightMedia);
  • Интер, НТН, К1, К2, Пиксель, Enter-фильм, Мега, Zoom (Inter Media Group);
  • Украина, НЛО TV, Индиго TV (Медиа Группа Украина).

На спутниковом сигнале телеканалов Медиа Группы Украина размещено уведомление о кодировании со ссылкой на бесплатный номер и справочную информацию на сайте каналов. Изображение в спутниковом эфире каналов StarLightMedia отсутствует полностью.

На спутниковом сигнале каналов Inter Media Group, кроме уведомления о кодировании, есть ссылка на бесплатный телефон для детальной информации. Три канала 1+1 media также дают ссылку на справочную информацию на сайте, а также контактный номер.

При этом 1+1 media не будет кодировать спутниковый сигнал телеканала УНИАН на время переходного периода – пока абоненты бесплатного спутникового телевидения не сделают свой выбор. Международная версия телеканала 1+1 — канал 1+1 international не будет кодироваться системой Verimatrix.

В Inter Media Group остается открытым сигнал международной версии канала Интер — канал Интер+МГУ держит два открытых сигнала новостного канала Украина 24 на спутниках Astra 4a и HotBird 13, который начал спутниковое вещание 20 января.

Последние новости

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 03.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 03.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

Українці 10 років тому відстояли Одесу

Щось в нас мало гулянь з приводу визначної перемоги здобутої 10 років тому. Українці 10 років тому відстояли Одесу. Рашка…

15 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 02.05.2024 1. Попит на російське вугілля знижується. - Китай, найбільший імпортер…

16 часов назад

Росіянам вдалось прорватись і закріпитись в Очеретиному

Російським окупантам вдалося прорватися та закріпитися у селищі Очеретине Покровського району, що на Донеччині. ЗСУ вживає всіх заходів, щоб вибити…

18 часов назад

Відступати небезпечно: військові заявляють про майже повну відсутність тилових ліній оборони, — АР

Замість траншей та окопів на фронті подекуди - ями, в яких важко сховатися, інженерної техніки не вистачає, а будувати оборонні…

22 часа назад