Категории: Видео

Тарас Березовец: Роковая ошибка Зеленского

P.S.

Те, що серед слуг чимало мудаків, зрозуміло, але є у них недурні політтехнологи. От вони розкинули карти, поворожили на кавовій гущі, на сечі «потерпілого янелоха» і дійшли висновку:
– Вова, суши капусту, на другий термін не вигребеш.
І що ж робити? Не вигребе Вова. А то, чого доброго, ще й сяде.
– Еврика! Нужни новиє ліца!
А звідки у нас новиє ліца беруться? Правильно – з дупи: гадя, поросюк, ліза, сємєнчєнко, рава-руська діва, вірастюк, зграя коміків, блазнів та інші почвари. Бо мудрий нарід на інших не ведеться.
А як виткати з повітря вже і негайно нове ліцо? Ніяк.
Тому беруть старе. Добре перевірене. Ну, і щоб коксу не вживав, не мотав головою та ліпив правильні складносурядні речення.
Але ж наш мудрий нарід дурний-дурний, та не дуже. Дуже, але не настільки. Хто ж тепер буде бачити в якому-небудь зеленому слузі нове ліцо?
Тому спочатку треба з нього здерти все, що поналипало від слуг: усі лушпайки, зелений мох, усю цвіль, яка вже висіялася, гавнішко кой-яке, що вже встигло присохнути… Одне слово відчистити від слуг так, щоб блищав, як у Ківи яйця. Щоб нічого не залишалося, навіть запаху Зе. Жодної цибулі з часником, а щоб пахнув тільки водочкою і сільодочкою. На такий запах наш елєхторат готовий на все.
А для цього, що треба? Перетворити слугу на дисидента, опозиційника, лютого критикана влади, лічного врага бубочки.
Вибір упав на Разумкова. Його тепер звинувачують у дуже смішних прогріхах, які насправді зе-команді лише на руку. Але з чогось треба ліпити нове ліцо, то й ліплять з гівенця і палок.
І ось перед нами, як Ахвродіта з піни, явиться старе нове лицьо борця за краще життя трудящих – таварісча Разумкова. Продукта русского міра, який, як і Зєля, має далеко в дупі всі проблеми аборигенів.
Але зараз він буде мочити зелену владу, гостро її критикувати, пропонувати законопроекти, які страх, як сподобаються мудрому наріду і тролити нашого янелоха.
Далі стежте за пальчиками. Свідки нового ліца вже на горизонті: скрипін, іванов, солодка парочка кравця з романюком з УП вже пішли на випердження, сєнцов підтягується і прочая, і прочая…
Людиска! Будьте, курва, пильними!

Последние новости

Захоплення кацапських окопів та кількох полонених ВІДЕО

Найкраща оборона - це атака! Наші воїни не лише захищаються, але й потужно штурмують ворожі позиції. У цьому відео показано…

5 часов назад

Чемпіонка України з Дніпра Алсу Алейнікова принижує українців

«Я полечу в Дубай, буду ходить по магазинам, а вы будете сидеть в войне и прятаться в подвалы. Вам, пидарасы,…

5 часов назад

Дмитро Чекалкин: Недбалість, саботаж, або відверта диверсія?

У минулому році "слуги" в авральному порядку забрали у місцевого самоврядування військове ПДФО тому що терміново потрібно було купувати дрони.…

5 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 30.04.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 30.04.2024 1. Спроба заморозити Європу обвалила газові доходи федерального бюджету росії.…

5 часов назад

Александр Кушнарь: ATACMS накрыли три базы ПВО в Крыму

HIMARS и украинские Ланцеты уничтожили сразу три ЗРК Бук

12 часов назад

Окупанти обстрілюють Харків, зафіксовано прильоти по цивільній інфраструктурі

Зранку 30 квітня у Харкові чути вибухи. Про це повідомив у телеграм-каналі мер Харкова Ігор Терехов. "У Харкові чутно вибухи -…

17 часов назад