Категории: Видео

Тарас Березовец: Израиль объявил войну

Щоб ви розуміли, як руйнівники усталених міжнародних правил і принципів, що стоять за проксі, найманцями та терористами, “хакнули” Світ.
Щойно представник Держави Ізраїль в ООН, який брав участь у закритому спеціальному засіданні Радбезу ООН, Гілад Ердан завершив підхід до ЗМІ.
Серед питань:
— «Чи готовий Ізраїль до прямих переговорів із Хамас?»
— «Ви підете на угоду (deal) із Хамас щодо обміну відновлення постачання електроенергії в сектор Газа на звільнення полонених жінок і дітей?»
— «Чи не краще не відповідати терористам, а піти на компроміси?»
Нічого не нагадує?
Відповіді були чіткі (близько до тексту):
— «Із терористами переговори не ведуть. Ми зараз вживаємо всіх заходів, щоби дати відсіч”.
— “Ми на таку угоду зараз не йдемо. Звісно, хочемо звільнити наших дітей , жінок, полонених, але будемо зараз сконцентровані на зруйнуванні інфраструктури терористів. Ми повністю сконцентровані усунути загрозу”.
— “Які компроміси, якщо хочуть знищити твою країну і вбивають твоїх співвітчизників?!”
Мораль проста: роби, що треба і тоді – буде, що буде. І переможеш! А будеш підлаштовуватися під “голубів миру” – втратиш Державу і свій народ. Це чітко усвідомили і в Ізраїлі, і в Україні.
Валерій Чалий
Для того, щоб завершилися більшість воєн, так має виглядати Москва.
П.С. Газа сьогодні.
Ізраїльська операція «Залізні Мечі», відповідь на варварський напад Хамасу
Павло Розенко:
ХТО В КУРСІ??
А в Ізраїлі уже запустили Нацтелемарафон «єдності»??
Відключили «неправильні» телеканали з кабельних мереж??
Ну хоч склали списки «негідних» експертів та політиків, в яких не можна брати коментарі і запрошувати в ефіри?
Чи два мільярди шекелів з держбюджету видали «правильним» каналам щоб вони зранку до ночі хвалили владу і мочили опозицію?
Невже не додумались до такого??
ОТ СЛАБАКИ!!!
UPD. Натанʼяху запропонував лідерам опозиції створити Уряд надзвичайної єдності! СИЛЬНО!!
————
Текст подано без правок
Влада Ізраїлю не проти кремля Москви Путіна. Не визнають голодомор в Україні, в якому брали участь особи кошерні. Україні Ізраїль не допомагає у війні проти оккупантів. Допомагає зброєю продаючи її Азербайджану та ін. країнам в Україні немає зброi Ізраїлю . Нехай запросять до ізраїлю великого маршала війни Zеленського він зійдеться посередині і головне це перестати стріляти і всім іти на шашлики. Так Ізраїль буде врятований. Ще треба красти під час війни як найбільше і вона швидко закінчиться. В Україні половина ВР сидіти з Ізраїльськими паспортами може тепер на війну їх відправити як громадян Ізраїлю разом із Zеленським та Єрмаком. В мене в контексті ізраїльсько-арабської війни виникло одне питання: чи мобілізують до лав ЦАХАЛа чи інших силових структур Ізраїля народних депутатів України та українських чиновників які мають ізраїльське громадянство а дехто навіть служив в ЦАХАЛі?
Наприклад, Санька Куницького…Можна було б з подібних гавриків повноцінну бригаду сформувати! А може, це шняга зробили як 11 вересня з хмарочосами. Тепер можна воювати серйозно та бомби кидати на Палестинців. Путін теж хотів Україну підставити як колись СРСР із Фінлядією. Фінляндія напала на СРСР.Ізраїлю просто треба перестати стріляти, віддати хамасу спірні-захоплені території та сісти за стіл переговорів із ними! Так Ізраїльтяни нам українцям радили, хай тепер покажуть приклад на собі.Натаньяху закликав враховувати інтереси окупанта на «спірних територіях» у російсько-українській війні. Нехай тепер зважає на інтереси палестинців на «спірних територіях» Ізраїлю. І так, висловлюю глибоке занепокоєння конфліктом, що стався.В Україні вже 10 років війна, а ВІЙНУ не оголошували. В Ізраїлі відразу назвали війну вийной хоча танкових битв немає і міста не стираються з лиця землі. А скільки українок і українців замордували? Єврей Зеленський заборонив про це писати. Вигнав омбудсмена, яка про це кричала на весь світ. Затикає роти українським ЗМІ.
До речі, єврей Зеленський вивіз своїх батьків до Португалії за три дні до нападу. Тобто , він знав про напад заздалегідь, як знав і про напад на Україну в 2022 році. І він ЗНОВУ не попередив тих, хто зараз гине.Ви замість того, щоб тут українцям постити жалістиві пости, поясніть ізраїльтянам, що Зеленський ЗНАВ і міг їх попередити, але НЕ ЗРОБИВ цього. Хоч вони і прихистили його батьків. Батьків прихистили, а тисячам українців ВІДМОВИЛИ у прихистку. І Україні відмовили у допомозі. І продовжували цілуватись з пуйлом. І Нетаньяху їздив до москви, і ХАМАС їздив.
То нехай вони між собою розберуться, може, хоч євреї не подарують Зеленському того, що простили українці…Зеленський підписав закон про антисемітизм в Україні, чому не підписав про заборону проявів антиукраїнства? Адже проявів образ українців в тисячі разів більше. Нагадати вам що з екранів ТБ каже єврей Бужанський про українців? Це вже ксенофобія, чи ще ні?

Последние новости

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 09.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 09.05.2024 1. Україні варто продовжувати бити по російських НПЗ. - Атаки…

6 часов назад

Зеленський призначив командувачем ССО Олександра Трепака

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Лупанчука з посади посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ і призначив на цю посаду Героя…

12 часов назад

Щодо звільнення Кубракова

Мене зараз постійно просять про коментар щодо звільнення Кубракова (оскільки я багато років пишу про корупцію в будівництві). Але я…

12 часов назад

Минулої доби російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини

Протягом минулої доби російські загарбники завдали ударів по населенню Велетенського, Кізомису, Станіслава, Інженерного. Понятівки, Садового, Антонівки, Білозерки, Берислава, Михайлівки, Миколаївки,…

19 часов назад