Категории: Политика

«Справа Шеремета» — це дзеркало влади

Реальне. В якому відбивається її справжня суть.
А не спроби перефарбуватися під суспільний запит. Їх дійсне ставлення до України, до війни з ворогом, до ветеранів, до цінностей і розуміння слова «патріотизм».
Справа Рифа, Кузьменко і Дугарь — їх великий «чемодан без ручки». Вони не можуть його кинути. Тому, що патріотичні сили України, як і раніше представляють для них загрозу. Вони не можуть піти на поступки, тому що їх тримають за яйця з двох сторін їх антиукраїнська суть і популізм.
Але все занадто затяглося. І пора міняти ситуацію. І «справа Шеремета» має зависнути у них на яйцях не валізою власної нікчемності — а гирею, що загрожує відірвати їм нахрін все. Вже час.
Тому, завтра у нас особливий день. Ми не дарма висунули Юлю Кузьменко депутатом від своєї політсили. Європейська Солідарність, Справа Громад, наші прихильники і друзі підтримували переслідуваних у «справі Шеремета» з самого початку. І всіма можливими способами.
А тепер настав час закріпити розуміння, що це саме «політичне переслідування» брехливою владою -справжніх патріотів України.
Тому ми оголошуємо великий збір своїх однодумців і прихильників. І завтра, 16 березня о 14.00 ми прийдемо під Шевченківський Суд за адресою Дегтярівська 31-А
Ці чорти думають, що ми звикли просто ходити під суд. І Риф буде продовжувати сидіти, а Юля і Яна перебувати в положенні злочинців на ланцюгу.
Кажете, недобре тиснути на суд? Ну ОК. Можливо.
Але нехай вони згадають, що таке найдієвіша і легальна форма тиску — громадська думка, виражена в особистій присутності.
І нехай роблять з цього будь-які висновки. Але ця циркова справа має бути нарешті закрита. Риф повинен вийти на свободу. І з усіх «підозрюваних» повинні бути зняті всі звинувачення.
А потім ми займемося тим, як ці нікчеми компенсуватимуть втрачений час життя. І як будуть нести відповідальність.
Ми чекаємо вас.
Величезна подяка всім, на кому це тримається. І хто відстоює справедливість під судами раз за разом.
Але тепер ми ВСІ повинні їх підтримати.
Щоб ці самі «не залізні яйця» звело в дві маленькі холодні грудочки.
І нехай вони це зроблять хоча б від безвиході. Хоча б від страху.
Але так повинно бути.
Приходьте завтра. Реєструйтеся за посиланням — і приходьте.
Так само нам потрібна інформаційна підтримка. Ваші репости і коментарі.
Нас має бути ДІЙСНО багато.
Слава Україні!

Последние новости

Типовий український канал

На заувагу про засилля побитих шашеллю беззубих пʼяниць із РФ в ефірах українських медіа — одна мила жінка написала: «Ну,…

10 часов назад

Юрій Бутусов: Факти та висновки з розслідування Бігус.інфо

Факти та висновки з розслідування Бігус.інфо щодо витоків по справі кураторів "Великого будівництва" Юрія Голика, Георгія Біркадзе, а також співробітників…

10 часов назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 15-16.06.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 16.06.2024 1. Санкції США зупинили торгівлю валютою та призвели до паралічу…

11 часов назад

Прочитав спільне комюніке з саміту миру

Прочитав спільне комюніке з саміту миру. Загальнозрозумілі фрази, які висловлювалися десятки, ні сотні разів Зеленським, союзниками. Так і не зрозумів…

11 часов назад

Казка про стару людину і золоту рибку доходить до фінішу…

Путін і Кремль істерять не лише через Саміт Миру і що їх туди не запросили. Кремль в курсі, що якийсь…

12 часов назад

Співпрезидент

До речі, ви в курсі, що в нас тепер дві України й, відповідно, два президенти? Це вже поза всіма межами…

12 часов назад