Категории: Украина

Що насправді відбувається за завісою нового «шоу Мендель»

Влада Зеленського стає на бік пропаганди. Тільки не української, а типової владної пропаганди, яку будуть втовкмачувати в голови людей російською мовою. «Какая разніца» ж, правда?

Проте, давайте дивитись ширше, що насправді відбувається за завісою нового «шоу Мендель»:
— На початку 2020 року влада Зеленського знищує єдиний канал іномовленне UATV та стовоює ефемерний канал «ДОМ», як казали тоді «для окупованих територій». Канал звісно повністю російськомовний, по якому почали демонструвати всякі «квартали» та іншу непотріб.
— У 2021 році, канал, що має мовити лише на окуповані території різко отримує супутникову ліцензію та буде мовити на супутнику Astra 4A. Тобто російськомовний канал різко поширюватиметься на всю територію України.
— Починаючи з 2019 року влада тисне на проукраїнські ЗМІ намагаючись відібрати ліцензії.
— РНБО закриває канали Медведчука, але не закриває інші помийки типу «НАШого» чи «СтранаЮей». Мабуть є чужі помийки, а є близькі до душі?
І тут стає зрощумілим, що за наші гроші, влада збирається поширювати «менделівську» пропаганду на всю країну таким чином чудово сідаючи на нішу Медведчука. Все це буде відбуватись російською мовою (що не може робити жоден інший канал) і знову ж таки за наші гроші.
Що говорила вчора Мендель?
Звісно ж про погану опозицію. Злісного Порошенка і чудового Зеленського. І ще раз: це робить прес-секретарка президента України саме московською мовою.
Отже, ми як держава, тепер платимо за канал невідомо якої якості, який влада намагається зробити всеукраїнським і який — просуває «русскій мір» у вигляді м‘якої сили російської мови. Просуває всілякі «квартали», «свати» та іншу непотріб, що вбивала український інформаційний простір. Це так ми боремось з пропагандою?
МЕНДЕЛЬ: НАРОДЖЕНА РОЗ’ЯСНЮВАТИ!
Ні, я ще не поїхала глуздом. І це не я вліпила слова МЕНДЕЛЬ і РОЗ’ЯСНЮВАТИ в одне речення. За мене це зробив Олексій Мацука, колись шанований мною журналіст (Боже, скільки їх таких — шанованих КОЛИСЬ… до 2019 року!), а зараз шеф-редактор телеканалу «ДОМ», на якому Юля буде вєщать для жителів окупованих територій.
«Вперше людина, впізнавана по обидві лінії буде СИСТЕМНО давати РОЗ’ЯСНЕННЯ», — каже Мацука.
Нагадую – він це каже про Мендель, і якщо після його фрази ви ще не поперхнулися, то задумайтеся, чи є у вас взагалі здатність нормально оцінювати дійсність.
Шановний Мацука, єдине, що Юля вміє робити системно – це влаштовувати якесь позорисько
Я от намагаюся в гарячці пригадати, що такого за два роки Юля встигла нароз’яснювати, щоб усі ми сказали – а, ну дааа, хай роз’яснює, вона вміє. Та шо там вміє – це її «коньок».
От наприклад, хто б міг краще роз’яснити нам, що Бубочка захворів на ковід? Тільки Юля — написавши фразу «на жаль… президент почувається добре»! А хто виставив фотку з п’ятьма вухатими шоколадними ведмедями, а шостого – із відірваним вухом, і в коментарі до фото акцентував, що саме ШОСТИЙ ведмедик є проблемним? Ну забула людина, що вона прессекретарка ШОСТОГО президента. Буває.
Але ж який рівень РОЗ’ЯСНЕННЯ!
А взагалі уявіть: Кремль вливає мільярди в російську пропаганду, якою щоденно набиває голови жителям ОРДЛО, а ми хочемо перебити всі їхні дії за допомогою Мендель. Тобто з одного боку – мільярди і видресирувані пропагандисти, а з іншого боку – Юляааа? Юляаааа! Дешево і зі смаком!
Усі шахтарі сідатимуть щовечора перед телевізором, ковтатимуть кожне її слово, а потім будуть збиратимуться групами і ділитися враженнями: «Чув, як Юля правду рубає? Маладєц. Боже, я прям прозрів. Юля не збреше. Їй вірю. Ну раз Мацука сказав».
І може ви подумали, що наче воно й непогано, типу Юля їм ментально близька, буде розказувати щось хороше про Україну і погане про ДНР? Та ні фіга. Юля розказує про поганого Порошенка. Ви собі уявили рівень цих програм? Вертайтесь до нас — у нас тут Порошенкоооооооо! Уууууу! Буде вас їсти і розпинати в трусіках…
Зато Далай-ламу згадала. Ну, дааа — у нас же там одні буддисти на Донбасі….
«Сподіваюся, що це дасть аудиторії Донецька, Луганська та Сімферополя сигнал, що з ними говорять ТАКІ ЛЮДИ, ЯК МЕНДЕЛЬ», — каже Мацука.
Мені здається, що коли з тобою починають говорити ТАКІ ЛЮДИ, ЯК МЕНДЕЛЬ, то єдиний вихід – попросити захисту в ООН, Ради Європи, а потім ще й у Європеського суду з прав людини. Ну або в психіатра. Якби для спілкування зі мною обрали ТАКУ ЛЮДИНУ, ЯК МЕНДЕЛЬ, я би вважала, що Україна мене не любить!
Мені взагалі вперше якось соромно перед жителями ОРДЛО.
Пам’ятаєте, як ще рік тому Сивоха платформу прімірєнія створював? Шось там пижився, мир видивлявся в усіх місцях, а потім пєрєстал стаять після зустрічі з «Азовом». І все розказував як ми маємо просити прощєнія у жителів ОРДЛО. Я х/з за що. Тоді ніхто, крім самого Сивохи, так і не зрозумів. Але тепер… тепер я знаю! Нарешті! Сивоха, та ти бісів геній і пророк!
Бо тільки зараз я готова справді просити пробачення в усіх людей світу: люди добрі, простіть нас за цю Мендель, і за її шефа теж простіть. Простіть ви, нормальні українці, які вимушено залишаються на окупованій території, і ти, увесь цивілізований світе, який дивиться на весь цей гармидер у нашій владі.
І найголовніше – простіть нас, наступні покоління, за те, що своїм безглуздим голосуванням у 2019 році ми відкинули країну на 20 років назад. Ми здєлалі це вмєстє — і ті, хто голосував, і ті хто все це проґавив — дивився на треш і угар, волав-благав, але нічого не міг зробити.
Ось це ПОЯСНИТИ новому поколінню буде найважче!
Кстати, ребята из квартала 95 даже в мелочах повторяют своих «старших» собратьев из пищевой цепочки на подсосе у Кремля. В России основные бюджетные потоки на Russia Today и НТВ осваивает семья Симоньян-Кеосаян. Та самая Маргарита Симоньян, которую с легкой руки Навального за глаза называет боброедкой. У нас квартальные пошли тем же путём. На минуточку, бюджет телеканала Дом на 2021 год составляет ₴348.8 млн грн. При этом никаких достоверных рейтингов просмотра телеканала на оккупированном Донбассе и в Крыму вы нигде не найдёте. А на ютубе, как мы видим, рейтинги просто плачевные. Это напомню «великие шоумены» с историей «успеха». Которых никто (!) не смотрит вообще. Все эти косюки, шефиры и ермаки.
И вот на это из денег налогоплательщиков, как мы помним, Маргарет Тэтчер в своё время едко заметила, что никаких государственных денег в природе не существует, а есть деньги налогоплательщиков, мы с вами каждый год платим из своих карманов ₴348.8 млн грн! Или почти 1 миллион гривен в день. Боброедка Симоньян получила в Украине послушных ученичков из квартала. Пилить они научились, а на выходе мы получили то же самое гуано с российским привкусом. И аналогичным нарративом.

Последние новости

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Уряд Німеччини оновив перелік нової військової допомоги для України. До нього увійшли, зокрема, розвідувальні безпілотники, артилерійські снаряди, танки Leopard 1…

15 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 25.05.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 25.05.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

15 часов назад

Спочатку вони вб’ють твоїх митців

Спочатку вони вб’ють твоїх митців. Заб’ють за гаражами художниць, доведуть до самогубства поетів, згноять у таборах журналістів та істориків, розстріляють…

1 день назад

Поточні втрати рф внаслідок санкцій, станом на 23-24.05.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій, станом на 24.05.2024 1. Розширення санкцій проти росії та посилення тиску на країни,…

1 день назад

ПОДАТКИ І МОБІЛІЗАЦІЯ ВІД ГОЛОВНОГО ЛОТЕРЕЙНИКА

Напередодні видання Forbes повідомило, що Міністерство фінансів розробляє законопроект про підвищення податків, оскільки на воєнні потреби потрібно ще близько 500…

1 день назад