Категории: Политика

Слуги — информационные зеленые человечки

Арсен:
Слуги — информационные зеленые человечки. Их задача захватить власть и заблокировать работу державных установ, до того момента пока они не передадут ее в нужные кремлю руки.
В Крыму эту работу проводил спецназ росии, а команда слуг малоросов, блокирует все украинское по Украине.
Figvam:
Каломой і Зеля оту 73% масу умовних «кухарок», взяли у спільники по розвалу України, а їхнє его підсвідомо думало що їх, лозунгом «сдєлаєм їх вмєстє» запрошують керувати країною.
Дмитрий:
При Порошенко было плохо. Была кокоррупция, РАхметов не сидел,экономика и ВВП плохо росли.
При Зеленскам всё АДлично! Экономика и ВВП в штопоре,про коррупцию замолчали СМИ и антикорпупционеры, РАхметов премьер министр.
Все здорово!
Oleg Helgiv:
Приказ номер 330, будут изучать во всех военных академиях мира, как Казус Зеленского. Главнокомандующий штрафует своих солдат, за то что они на фронте — отвечают на обстрелы врага.
А ведь Министерство Обороны может пойти и дальше в свете сокращения финансирования и развала армии ЗеКо. Например боеприпасы продавать военным на передовой. Если пехоте ещё куда не шло патроны к автомату покупать, то арте и танкистам придется туго, снаряды дорогие. Всем батальоном на пару выстрелов будут скидываться.
Солдат Петренко, ты знаешь что в этом месяце уже на всю зарплату штрафов настрелял. Следующий выстрел в кредит. Бери пример с солдата Василенко, пока российские военные, под прикрытием шквального огня, занимали его позицию, он тихо отполз в тыл и получил премию.
Наша пісня гарна, нова, починаєм її знову. Притула збирає команду по інтернету. Ну опана мать. Чисто ЗеКо. Ті теж по інтернету набирали, а потім виявляється що депутати пиво в магазині тирили чи за гвалтування сиділи. Шоумени необучаємі, граблі їх все.
Але команда Притули ще й донати хоче запустити. Тіпа вносьте гроші на наш проект. Ну це вже наглість. Беня хоч Вову фінансував. А Пінчук хоче, щоб виборці зробили себе самі разом ще раз, за свій рахунок.
Valeriy Prozapas:
Жодного голосу зеленим — вони самі офіційно від них відмовляються!
В словах Арахамії про вигоду партії «слуґ» від програшу виборів з метою уникнення відповідальності — вся іхня безпринципна та збочена ідеологія.
Вони одразу не йшли розбудовувати та створювати, а під ширмою «нових ліц» захоплювати активи, відбивати витрати своїх господарів, сідати на потоки та загрібати владу будь-якими методами.
І робили це продумано, свідомо вводячи в оману мільйони своїх виборців, яких тепер кидають в обійми інших шахраїв та купи фсбшних партій-обманок.
Звідси розграбований бюджет, безробіття, дерібан, падіння економіки, відміна субсидій, зупинка реформ та деградація цілих галузей — а натомість збільшення витрат на силовиків, ширка з реґіоналами, договорняки з РФ і… такі жалюгідні спроби уникнути відповідальності.
«Слугам народу» вигідніше програти місцеві вибори» (с) — це не тільки плювок в обличчя тим, хто їм повірив, небачений цинізм відмови від своїх обіцянок.
Це ще і явка з повиною, товаріщ Давід.
Якій спочатку дасть оцінку народ на виборах, а після повернення до влади державницьких сил — і оновлена та дореформована правоохоронна система.
Не у всіх в цій країні пам’ять акваріумних рибок, тут ви прорахувалися, буде вам справжнє «ні обіцянок, ні пробачень».

Последние новости

Віце-спікер государствєнной думи рф Пьотр Толстой накинувся на Казахстан

Віце-спікер государствєнной думи рф Пьотр Толстой накинувся на Казахстан з заявою, що Казахстан через свою національну політику "в случає побєди…

4 часа назад

Глава держави не має ніякого права називати потенційного президента США «лузером»

Комусь з українців може не подобатись Трамп, комусь Байден, комусь обидва. Хтось може прихильно ставитись до обох. Усі можуть писати…

4 часа назад

ДніпроГЕС у критичному стані

Дніпровська ГЕС перебуває у критичному стані після атаки російських загарбників у ніч на 1 червня. Про це в етері телемарафону…

5 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 02.06.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 02.06.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

5 часов назад

На Вінниччині сили ППО знищили 25-й «шахед», — Повітряні сили

Зранку 2 червня сили ППО у Вінницькій області сили ППО знищили останній з "шахедів", якими вночі атакували росіяни. Про це…

5 часов назад