Категории: Мир

Шредер після зустрічі з Путіним: Кремль хоче переговорів

Президент Росії Путін хоче переговорів. Першим успіхом є зернова угода, яку, можливо, буде розширення про припинення вогню.

Про це німецьким журналістам розповів колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер, який приятелює з Путіним. Він минулого тижня був у Москві т мав там зустріч із президентом РФ, повідомляє Ліга.нет.

Як висловився Шредер, «хороша новина полягає у тому, що Кремль хоче знайти рішення шляхом переговорів».

«Першим успіхом є угода щодо зерна, яка, можливо, може бути поступово розширена до припинення вогню», – сказав він.

«Друг» Путіна зазначив, що рішення для окупованого росіянами Криму нібито можуть знайти згодом – «може, не за 99 років, як із Гонконгом, а в наступному поколінні».

Шредер знову заявив, що, на його думку, півострів втрачений для України, а «уявлення, що президент України Зеленський військовим шляхом відвоює Крим, абсурдне»: «Хто навсправжки вірить, що російський президент зможе знову відмовитися від Криму?»

Також, за словами прокремлівського політика Німеччини, альтернативою членству в НАТО для України нібито може стати військовий нейтралітет, як в Австрії.

Щодо частково захопленого Росією Донбасу, каже Шредер, «потрібно знайти рішення, засноване на швейцарській кантональній моделі».

Німецький політик додав, що «потрібно буде побачити, чи повернеться Путін до довоєнної (ймовірно, мається на увазі лінія до 24 лютого. — Ред.) лінії розмежування у припиненні вогню». 


P.S. Газпромівська німецька повія Шредер вилізла після московського турне з пропозиціями вигідного перемир’я і угоди для РФ.
В інтерв’ю «Штерн» він заявив, що нібито росія є готовою до перемовин.
Але:
1) Крим є для Києва втраченим
2) Треба шукати «компроміси щодо донбасу та «озброєнного нейтралітету» України, що є альтернативою членству України у НАТО».
По першому пункту.
Очевидно, Пуйло розуміє, що ЗСУ виб’ють рашистів із Півдня України. І постане, що робити з Кримом. Через німецьку повію на Захід пустили тезу, що «ідея забирати Крим військовим шляхом абсурдна». Росіяни хочуть зберегти за собою Крим у якості воєнної бази, щоб у разі сприятливих умов так само окупувати наш південь як 24 лютого. Плюс, можливість маніпуляцій у Чорному морі. Для нас це неприйнятно — уже зараз треба ставити питання руба, що русскіє кримчани мають поїхати туди, де вони були до 2014. Російський флот не може бути в Криму, інакше прильоти «калібрів» у мирні наші міста справа часу.
По другому.
Рашисти маніпулюють тезою Зеленського про альтернативу НАТО типу «збройний нейтралітет без членства НАТО, як в Австрії?». Ви карту Австрії бачили? Всі її сусіди члени НАТО. Хто на неї нападатиме? Чехія чи Італія? Наші сусіди Білорусь і РФ, які показали, що нейтралітет не проходить. Ми надто довго гралися у нього — тепер стрічка як некролог. НАТО і тільки НАТО нам потрібне.
По Донбасу, зруйнованому Донбасу — рашисти хочуть Мінські угоди, де рашистська меншина — читай колаборанти, вагнерівці і кадирівці будуть у складі України «мати більші права». По мові «рішення на основі швейцарського кантону». Ми блять не кантон із 4 національностей, яким було зручно об’єднатися в одну державу. Ми українці. Моноліт.
Шредер натякнув, що на поступки у російському варіанті має піти лише Україна. Від Росії цих поступок нема.
Фіксуємо. Раджу слідувати, хто у нас перший заікнеться про можливий мир із РФ. Хто там скаже, що от «треба війну завершити (завершити, а не виграти — ред) до зими», інакше усьо. Всі мої військові кажуть, що налаштовані воювати поки російська армія не стане органічним добривом. А це досвідчені люди.
Якщо ми уже втратили кілька десятків тисяч убитими кращих наших громадян, то не за такий мир ми тут упахуємо.
***велика подяка френду пану Алексу із Німеччини за пояснення нутряка)

Последние новости

Орбан прибув до Києва

Зранку 2 липня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прибув до Києва. Про це повідомив керівник пресслужби Орбана Берталан Хаваші, інформує Суспільне.…

9 часов назад

Міськраду Горішніх Плавнів можна обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого

Міськраду Горішніх Плавнів можна завтра обміняти на полонених азовців. В Україні їм робити нічого Volodymyr Omelyan КОЗАЦЬКА, ЧУМАЦЬКА, ГЕТЬМАНСЬКА, БЕЗ…

9 часов назад

Загальні бойові втрати ворога з 24.02.22 по 02.07.24

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 02.07.24 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22…

9 часов назад

Для того і ставили лейтенанта на генеральську посаду

В Ізраїлі глава розвідки вже вибачився за провал 7 жовтня і подав у відставку. В нас гярой-Буданов досі на місці.…

20 часов назад

Навіщо Безугла дискредитує армію й робить “героями війни” політиків

Зараз всі свої дії варто розглядати у площині допомагають вони перемогти окупантів, чи ні. Насамперед коли ти народний депутат. Чи…

20 часов назад